A Liquid tőzsde felfüggesztette a kereskedést

-

Az FTX által birtokolt tőzsde a Liquid néhány napja leállította a kiutalásokat, most pedig bejelentették, hogy minden nemű kereskedési szolgáltatást leállítanak, ezt az utasítást kapták az FTX-től, mint tulajdonostól.

A csődeljárás esetén ez a bevett szokás. A tőzsde elmondása alapján a helyzethez nekik is alkalmazkodni kell, és sok munka vár rájuk, míg megtalálják a megoldást a problémákra.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A felhasználók számára pedig részletesebb információkat is ígértek a közeljövőben.

A tőzsde nem sokkal az FTX csődjelentése után felfüggesztette a kiutalásokat, most pedig már a kereskedés is szünetel az oldalon.

Ez a jogszabályi előírás a csődök esetén. Az FTX egy másik leányvállalata, az FTX Japan is hamarosan leállhat, hiszen a helyi törvények értelmében azt is felszólították a hatóságok, hogy szakítsa meg a működését.

Ezeken kívül is sok más vállalat van, amely az FTX érdekszférájába tartozva most komoly bajba került, mivel az anyacégük felszámolás alá kerülhet.

A Voyager Digital bedőlt eszközeit szeptemberben vásárolta fel az FTX, de most ismét eladók.

Kapcsolodó hír: A Ripple is felvásárolná az FTX egy részét

A jelentések szerint a CrossTower tőzsde vevő lenne a Voyagerre, amennyiben ismét lehetőség nyílik ajánlatot tenni a vállalat eszközállományára.

Néhány másik cég, például a LedgerX, amely főleg az FTX US Derivatives vállalaton keresztül állt kapcsolatban az anyacéggel, aktívan igyekszik kijutni a veszélyzónából.

A cég állománya nem szerepel az FTX csődjelentésében.

A Perella Weinberg, egypénzügyi szogáltató álal végzett elemzés alapján az FTX sok engedéllyel rendelkező, szabályozott vállalatot is birtokolt, amelyek eszközállománya teljes mértékben rendezett, az üzletmenet zavartalan, és a menedzsment megfelelően irányítja a céget.

Vannak viszont olyanok, amelyek viszont gondban vannak, ilyenek például az FTX Japan, Quoine, FTX Turkey Teknoloji Ve Ticaret, FTX EU, FTX Exchange FZE és Zubr Exchange kriptotőzsde.

A Liquid tőzsde is ide tartozik, és emiatt állította le a kereskedést, hogy az USA csődvédelmi szabályainak meg tudjanak felelni.


Olvastad már? Fairspin Million Dollar Race: 1.000.000 dollár vár a gazdájára

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Simple FX

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Elstartoltak az ETH ETF-ek: még több intézményi tőke érkezhet a kriptopiacra

Két nappal ezelőtt, július 23-án indult el a kereskedés az Ethereum ETF-ekkel, amelyek bejegyzését a közelmúltban hagyta jóvá az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete. Richard...

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!