A Liquid tőzsde felfüggesztette a kereskedést

-

Az FTX által birtokolt tőzsde a Liquid néhány napja leállította a kiutalásokat, most pedig bejelentették, hogy minden nemű kereskedési szolgáltatást leállítanak, ezt az utasítást kapták az FTX-től, mint tulajdonostól.

A csődeljárás esetén ez a bevett szokás. A tőzsde elmondása alapján a helyzethez nekik is alkalmazkodni kell, és sok munka vár rájuk, míg megtalálják a megoldást a problémákra.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A felhasználók számára pedig részletesebb információkat is ígértek a közeljövőben.

A tőzsde nem sokkal az FTX csődjelentése után felfüggesztette a kiutalásokat, most pedig már a kereskedés is szünetel az oldalon.

Ez a jogszabályi előírás a csődök esetén. Az FTX egy másik leányvállalata, az FTX Japan is hamarosan leállhat, hiszen a helyi törvények értelmében azt is felszólították a hatóságok, hogy szakítsa meg a működését.

Ezeken kívül is sok más vállalat van, amely az FTX érdekszférájába tartozva most komoly bajba került, mivel az anyacégük felszámolás alá kerülhet.

A Voyager Digital bedőlt eszközeit szeptemberben vásárolta fel az FTX, de most ismét eladók.

Kapcsolodó hír: A Ripple is felvásárolná az FTX egy részét

A jelentések szerint a CrossTower tőzsde vevő lenne a Voyagerre, amennyiben ismét lehetőség nyílik ajánlatot tenni a vállalat eszközállományára.

Néhány másik cég, például a LedgerX, amely főleg az FTX US Derivatives vállalaton keresztül állt kapcsolatban az anyacéggel, aktívan igyekszik kijutni a veszélyzónából.

A cég állománya nem szerepel az FTX csődjelentésében.

A Perella Weinberg, egypénzügyi szogáltató álal végzett elemzés alapján az FTX sok engedéllyel rendelkező, szabályozott vállalatot is birtokolt, amelyek eszközállománya teljes mértékben rendezett, az üzletmenet zavartalan, és a menedzsment megfelelően irányítja a céget.

Vannak viszont olyanok, amelyek viszont gondban vannak, ilyenek például az FTX Japan, Quoine, FTX Turkey Teknoloji Ve Ticaret, FTX EU, FTX Exchange FZE és Zubr Exchange kriptotőzsde.

A Liquid tőzsde is ide tartozik, és emiatt állította le a kereskedést, hogy az USA csődvédelmi szabályainak meg tudjanak felelni.


Olvastad már? Fairspin Million Dollar Race: 1.000.000 dollár vár a gazdájára

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Simple FX

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

Uniswap (UNI) chartján bullish jelzést kaptunk

A többi altcoinhoz hasonlóan az Uniswap is emelkedett, miután a BTC november 22-én visszavette a 16 000 dolláros szintet. A cikk írása idején 5,82...

Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztet

A Tesla vezérigazgatója és Twitter főnöke, Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztetett az Egyesült Államokban. A milliárdos hangsúlyozta, hogy a Federal Reserve-nek „azonnal” csökkentenie kell a kamatokat,...

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!