A Liquid tőzsde felfüggesztette a kereskedést

-

Az FTX által birtokolt tőzsde a Liquid néhány napja leállította a kiutalásokat, most pedig bejelentették, hogy minden nemű kereskedési szolgáltatást leállítanak, ezt az utasítást kapták az FTX-től, mint tulajdonostól.

A csődeljárás esetén ez a bevett szokás. A tőzsde elmondása alapján a helyzethez nekik is alkalmazkodni kell, és sok munka vár rájuk, míg megtalálják a megoldást a problémákra.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A felhasználók számára pedig részletesebb információkat is ígértek a közeljövőben.

A tőzsde nem sokkal az FTX csődjelentése után felfüggesztette a kiutalásokat, most pedig már a kereskedés is szünetel az oldalon.

Ez a jogszabályi előírás a csődök esetén. Az FTX egy másik leányvállalata, az FTX Japan is hamarosan leállhat, hiszen a helyi törvények értelmében azt is felszólították a hatóságok, hogy szakítsa meg a működését.

Ezeken kívül is sok más vállalat van, amely az FTX érdekszférájába tartozva most komoly bajba került, mivel az anyacégük felszámolás alá kerülhet.

A Voyager Digital bedőlt eszközeit szeptemberben vásárolta fel az FTX, de most ismét eladók.

Kapcsolodó hír: A Ripple is felvásárolná az FTX egy részét

A jelentések szerint a CrossTower tőzsde vevő lenne a Voyagerre, amennyiben ismét lehetőség nyílik ajánlatot tenni a vállalat eszközállományára.

Néhány másik cég, például a LedgerX, amely főleg az FTX US Derivatives vállalaton keresztül állt kapcsolatban az anyacéggel, aktívan igyekszik kijutni a veszélyzónából.

A cég állománya nem szerepel az FTX csődjelentésében.

A Perella Weinberg, egypénzügyi szogáltató álal végzett elemzés alapján az FTX sok engedéllyel rendelkező, szabályozott vállalatot is birtokolt, amelyek eszközállománya teljes mértékben rendezett, az üzletmenet zavartalan, és a menedzsment megfelelően irányítja a céget.

Vannak viszont olyanok, amelyek viszont gondban vannak, ilyenek például az FTX Japan, Quoine, FTX Turkey Teknoloji Ve Ticaret, FTX EU, FTX Exchange FZE és Zubr Exchange kriptotőzsde.

A Liquid tőzsde is ide tartozik, és emiatt állította le a kereskedést, hogy az USA csődvédelmi szabályainak meg tudjanak felelni.


Olvastad már? Fairspin Million Dollar Race: 1.000.000 dollár vár a gazdájára

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Simple FX

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!