Fairspin Million Dollar Race: 1.000.000 dollár vár a gazdájára

-

Vendégbejegyzés

Million Dollar Race néven indít nyereményjátékot a Fairspin!

A nagyszabású kampány során a felhasználók többféle díjat nyerhetnek, cserébe csak játszani kell, és különféle tevékenységekben részt venni.

A verseny 2022. november 1-től 2023. január 31-ig tart.

Tedd meg tétjeidet, gyűjtsd a rakebackeket TFS tokenekben, és növeld a pozíciódat a ranglistán.

A verseny időszaka alatt az 500 legtöbb TFS-t bányászó résztvevő között összesen 800.000 dollárt osztanak szét.

– 1. hely: 500.000 dollár

– 2. hely: 100.000 dollár

– 3. hely: 50.000 dollár

– 4. hely: 10.000 dollár

– 5. hely: 5.000 dollár

Hogyan játssz?

  1. Szerezz TFS jutalmat minden egyes tét után.
  2. Növeld a tétjeidet, hogy még több tokent kaphass.
  3. A verseny során azok között osztják szét a díjakat, akik a legtöbb TFS-t bányásszák a P2E programon keresztül.

Mindezeken túl a Fairspin 185.000 dollárt és bónuszt oszt szét azon felhasználók között, akik részt vesznek a kampány alatt zajló tevékenységekben:

– Hetente 50 olyan felhasználó között sorsolnak ki egyenként 50 dollárt, akik az előző héten legalább 100 dollárt utaltak be a platformra.

– A játék során lehetőség lesz bónuszokat kapni a közösségi médiában szervezett tevékenységekben való részvétel után is.

És ez még nem minden! A Fairspin 15.000 dollárt sorsol ki azok között, akik a kampány során követni fogják a Fairspint és a TFS-t a közösségi médiában –  https://fairspin.cc/MdollarRaceRaffle.

Három szerencsés győztes egyenként 5000 dollárral lesz gazdagabb.

Csatlakozz te is, és élvezd a menő nyereményeket!

A Fairspinről

A Fairspin egy online kaszinó, amelyet 2018-ban alapítottak. Működése a Curaçao eGaming licenc alapján történik – egy olyan átlátható platformról van szó, ahol minden egyes felhasználó a blokkláncon keresztül ellenőrizheti tétjeit és a tevékenységeit.

Erre a Trueplay Explorer kínál lehetőséget, amely minden, a Fairspinen zajló tevékenységet rögzít, és megtekinthetővé tesz.

A Fairspin több mint 5000 játékot kínál több mint 70 szolgáltatótól több mint 20 nyelven.

A kaszinó rendelkezik egy saját digitális eszközzel – a TFS Tokennel.

Ez tőzsdén vásárolható és eladható, valamint speciális hűségprogramon keresztül érhető el.

A tokenek száma korlátozott, amely lehetővé teszi, hogy az USD-hez viszonyított árfolyama stabil maradhasson.

Két olyan program létezik, amelyen belül TFS Tokenek kaphatók:

Play To Earn: a felhasználók TFS-ben kapján a rakebacket az összes játékban megtett tétjük után. A kapott tokeneket holdolhatják, eladhatják, valamint játszhatnak is velük.

Hold To Earn: lehetővé teszi, hogy azok, akik TFS-t holdolnak, jutalékot kapjanak a kaszinó bevételeiből tokenek formájában. 3 holdingprogram létezik: 8 órás, 1 napos, valamint 3 napos.

A Hold To Earn program átlagos APR-e az 535%-ot is elérheti. Ezenfelül a lehetőség viszonylag biztonságos, mivel ha a kaszinónak nem is lenne bevétele, a felhasználók nem veszíthetik el az általuk stake-elt tokeneket.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!