Avax készen áll trendstruktúrát váltani

-

Hetekig tartó csökkenés után az Avalanche [AVAX] összértéke zárolt (TVL) végre felfelé ívelt, ez a blokklánc optimista frissítésének tekinthető.

Az AVAX Daily, egy Twitter-kezelő, amely az Avalanche blokklánccal kapcsolatos frissítéseket tesz közzé, november 19-én tette közzé heti statisztikáit.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A frissítés szerint az AVAX TVL-je elérte a 270 611 568 AVAX-ot. Ezenkívül a DeFiLlama diagramja is megerősítette ugyanezt.

A heti statisztikák néhány egyéb figyelemre méltó frissítést is feltártak a blokklánc körül az elmúlt hét napban.

Például az Avalanche összes érvényesítője elérte az 1305-öt, míg az alhálózatok teljes száma 29 volt.

Ezek a fejlemények tükröződtek az AVAX  grafikonján, mivel ára több mint 3%-kal nőtt az elmúlt 24 órában.

CoinMarketCap szerint az AVAX a sajtó idején 13,01 dolláron forgott, piaci kapitalizációja meghaladta a 3,9 milliárd dollárt.

Érdekes módon néhány láncon belüli mérőszám felfedte a folyamatos áremelkedés lehetőségét, ami izgathatja a befektetőket.

Az AVAX Relative Strength Index (RSI) túladott pozícióban volt.

Ez egy hatalmas bullish jelzésnek tekinthető, és azt jelzi, hogy a következő napokban áremelkedés következhet be. Santiment grafikonjai is meglehetősen kedvezőnek tűntek.

Az AVAX fejlesztési tevékenysége nőtt az elmúlt héten, ami pozitív jel volt.

A fejlesztési tevékenység felfutása a fejlesztők hálózatfejlesztési erőfeszítéseit jelentette.

Az AVAX a származékos piacról is felkeltette az érdeklődést, mivel a Binance finanszírozási rátája felfelé ívelt.

Forrás: santiment.net

Míg a mutatók az AVAX árának további emelkedését sugallták , a piaci mutatók más történetet meséltek el.

Az exponenciális mozgóátlag (EMA) szalag felfedte, hogy a medvék felülkerekedtek a piacon. Ez áremelést jelenthet.

Egy másik bearish jel a Chaikin Money Flow (CMF) volt, amely jóval a semleges szint alatt volt.

Ennek ellenére a Money Flow Index (MFI) közvetlenül a túladott zóna közelében lebegett, ami reményt adott a befektetőknek az előttünk álló jobb napokra.

Forrás: tradingview.com

Olvastad már? Fairspin Million Dollar Race: 1.000.000 dollár vár a gazdájára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.


Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!