A legjobb mém érmék, amelyek készen állnak a májusi kitörésre

-


Vendégbejegyzés


Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, a megfizethető mém érmék élénk érdeklődést váltanak ki a befektetőkből, akik a következő nagy nyereséget keresik.

Ez a cikk az ígéretes mém érméket vizsgálja, amelyek májusban jelentős mozgásra készülnek.

Olyan kulcsfontosságú szereplőket emel ki, amelyek eddig a radar alatt repkedtek, mégis robbanásszerű növekedési potenciált mutatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezen érmék lehetőséget kínálhatnak azok számára, akik a jelenlegi fellendülésben előre akarnak lépni.

A rajongók és a komoly befektetők egyaránt vonzódnak az ígéretekhez, amelyeket ezek az érmék hordoznak.

A BlastUP előértékesítés néhány hét múlva véget ér, utolsó esély kedvezményes vásárlásra

A BlastUP előértékesítés lelkes érdeklődést váltott ki a kripto rajongók körében, rekord alacsony idő alatt elérve az 5 millió dollárt.

Már több mint 12.000 tapasztalt befektető vásárolt BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

Az előértékesítés május végéig tart, így van még egy kis idő arra, hogy növelje kriptóállományát a BlastUP-al, a robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel.

A jelenleg néhány amerikai centért értékesített BlastUP tokenek az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

mém érmék

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül történő kamatozás lehetőségét.

A BlastUP kimagaslik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a hatodik legnagyobb blokklánc által támogatott TVL, a DApp-vállalkozások launchpadjaként valódi hasznosságot kínál.

A BlastUP mottójának megfelelően Grow faster, earn more (Gyorsabban nőj, többet keress), a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Mindazok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Az idő ketyeg – vásároljon $BLP-t még május vége előtt! <<

A Dogwifhat mém érme (WIF) kriptopénz árfolyamának áttekintése

mém érmék

A Dogwifhat árfolyama az elmúlt héten és hónapban esést szenvedett el, az érme egy hét alatt 7,17%-ot, egy hónap alatt pedig 30,78%-ot veszített.

A csökkenés ellenére az elmúlt hat hónapban több mint kétszeresére nőtt az értéke, 110,31%-os növekedéssel. A WIF 2,32 és 3,27 dollár között kereskedik.

Az ármozgások inkább felfelé és lefelé tartó mozgások keverékére utalnak, mint egyértelmű impulzív vagy korrekciós trendre.

A jelenlegi RSI közel 53-as és 63,57-es Stochastic értékkel a WIF sem túlvett, sem túladott, ami kiegyensúlyozott piaci hangulatra utal.

Ha a WIF áttöri a következő ellenállást 3,89 dollárnál, akkor emelkedést láthatunk a 4,86 dolláros második ellenállás felé.

Ha viszont lefelé megy, akkor a támasz 1,98 dollárnál, és még lejjebb 1,02 dollárnál van, ami potenciális visszaesési pontokat jelez.

A legutóbbi árfolyamtrend gondos megfigyelést igényel, mivel a WIF mindkét irányba kilenghet.

A Pepe folyamatosan emelkedik – fenntartható az ugrás?

mém érmék

A Pepe árfolyama a héten 17,65%-ot emelkedett, az érme jelenleg 0,0000059 és 0,0000085 dollár között kereskedik.

Az elmúlt egy hónapban a PEPE 9,43%-kal esett, de az elmúlt hat hónap pozitívabb történetet mesél, hiszen figyelemre méltó, 510,71%-os emelkedéssel büszkélkedhet.

Az érme a középső szint közelében lebeg, ami a határozatlanság fázisára utal, a mozgások sem egyértelműen impulzívak, sem korrekciósak.

Az ingadozó árak közepette a PEPE kilátásai továbbra is vegyesek. A lendülete a 0,0000098 dollár felé történő növekedés lehetőségét jelzi, ugyanakkor a 0,0000046 dolláros támaszig való süllyedés esélye is fennáll.

A befektetők figyeljék az e szintek átlépését, ami erősebb trendek felé mutathat.

Noha a közelmúltbeli féléves emelkedés reményt ad, óvatosságra int, mivel a piac kiszámíthatatlan, és a múltbeli trendek nem biztos előrejelzői a jövőbeli teljesítménynek.

A Bonk navigálása az ingadozó vizeken

mém érmék

A Bonk (BONK) jelenleg 0,0000199 és 0,0000299 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten 19,12%-kal ugrott meg, bár az elmúlt hónapban 5,62%-kal csökkent.

Az elmúlt hat hónapban azonban elképesztő, 3107,62%-os növekedést ért el.

E kilengések a gyors nyereség és a hirtelen esések keverékére utalnak. A trend jelenleg nem tűnik sem erősen impulzívnak, sem tisztán korrekciósnak.

A BONK útjának előrejelzéséhez kiegyensúlyozott szemléletre van szükség. A múlt erős emelkedéseket mutat, de az elmúlt hónapok visszaesése óvatosságra int.

Az olyan technikai mutatók, mint az RSI és a MACD nem jeleznek egyértelmű irányt.

A BONK a 0,0000349 dollárnál lévő első ellenállási szint felé nyomulhat, de ha veszít a lendületéből, akkor visszaeshet a 0,0000147 dollárig, ami támaszként szolgálhat.

A befektetőknek figyelniük kell a további emelkedés vagy egy esetleges visszalépés jeleit.

Következtetés

Az olyan olcsó mém érmék, mint a WIF, a PEPE és a BONK vonzhatják a figyelmet, de rövid távon kevesebb potenciált kínálnak.

Helyette a fő reflektorfénynek a BlastUP-ra kell irányulnia. E token kiemelkedik meggyőző koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja miatt, ami erős növekedési potenciálra utal.

A mém érmék területét kereső befektetők számára a BlastUP egy olyan projekt, amelyet érdemes figyelni, különösen a 2024-es bikafutás már folyamatban van.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!