Solana (SOL) technikai elemzés 04.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) árfolyama az elmúlt napban esett, ami további eséstől való félelmet keltett. Ugyanakkor volt esély a trendfordulóra.

Ha ez bekövetkezik, akkor a befektetők hamarosan tanúi lehetnek annak, hogy a SOL visszanyeri a 200 dollárt.

Az elmúlt 24 óra nem kedvezett a befektetőknek, mivel a Solana értéke több mint 6%-ot esett.

A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor a SOL 134 dolláron kereskedett, több mint 60,2 milliárd dolláros piaci kapitalizációval. A jelentős áresés hatással volt a SOL társadalmi mérőszámaira.

A Weighted Sentiment meredeken zuhant, ami azt jelenti, hogy a token körüli medvés hangulat vált uralkodóvá a piacon.

A történet azonban ennél többről szólt. Azt találtuk, hogy a SOL árfolyama egy csökkenő csatornában mozgott a 12 órás grafikonján.

Ha a Solanának sikerül tesztelnie ezt a mintát és kitörést regisztrálnia, akkor a következő napokban vagy hetekben a dolgok bikássá válhatnak. Sőt, ez akár azt is lehetővé teheti, hogy a SOL talpra álljon, és visszaszerezze a 200 dolláros határt is.

Ezután elemeztük a SOL on-chain adatait, hogy kiderítsük, sikerül-e a tokennek kitörnie a mintából. A Santiment adatainak elemzése szerint a SOL volumene az árával együtt meredeken zuhant.

Ez arra utalt, hogy a medvés árfolyam-trend nem tarthat sokáig.

A Open Interest is hasonlóan csökkenő tendenciát követett, ami további utalást jelent a trend hamarosan bekövetkező megfordulására.

A finanszírozási rátája azonban magas maradt, ami medvés jelként értelmezhető.

A MACD technikai mutató az eladókat támogatta, mivel medvés átmenetet mutatott. A SOL Relatív Erősség Indexe (RSI) szintén csökkenést regisztrált, ami azt jelzi, hogy az áresés folytatódhat.

A Bollinger szalagok szerint a SOL árfolyama egy kevésbé volatilis zónában volt, ami arra utalt, hogy az árfolyam példátlan emelkedésének esélye alacsony.

Mindazonáltal a Money Flow Index (MFI) továbbra is bikás maradt, mivel felfelé haladt.

Bár fennállt a lehetőség, hogy a medvés trend fennmarad, ellenőrizzük a Hyblock Capital adatait, hogy megtaláljuk a lehetséges rövid távú ellenállási szinteket, ha egy bika rally történik.

Úgy találtuk, hogy a SOL felszámolása 146 dollár közelében emelkedne. Emiatt a SOL számára kulcsfontosságú, hogy a bikarally fenntartásához e fölé a jel fölé emelkedjen.

Feljebb haladva az 160 dollár szintén létfontosságú szint, mivel a likvidáció meredeken emelkedne.

Egy sikeres kitörés e fölött szabaddá tenné a SOL útját a 200 dollár felé.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!