A legjobb érmék a bika futtatás alatt, ahogy a Bitcoin ára emelkedik

-


Vendégbejegyzés


Annak ellenére, hogy a kriptopiac lassulást tapasztal, a Bitcoin továbbra is erősen áll a 65.000 dolláros határ felett.

Ez a kontraszt tökéletes színteret teremt egy bikafutáshoz. Ebben a környezetben néhány kriptovaluta potenciális nyerő befektetésként trendi.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin árfolyamának emelkedésével érdemes elmélyedni abban, hogy ebben a kripto bikafázisában mely érmék kínálhatnak ígéretes hozamot.

Ezeknek az érméknek az azonosítása kulcsfontosságúnak bizonyulhat azok számára, akik a jelenlegi piaci trendek kihasználására törekszenek.

A BlastUP előértékesítés: Az kiszámíthatóság egyik zászlóshajója a változékony kriptopiacon

Az előértékesítési tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az árfolyamuk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

bitcoin

Ez a Blast első launchpadja, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoinok számára, és az első, amely mindössze egy hónap alatt elérte az elképesztő 1 milliárd dolláros TVL-t.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával együtt egy erős közösséget ápoljon, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A Project Screening funkciója biztosítja, hogy csak magas kaliberű projektek lépjenek be a közösségébe.

A BlastUP token előértékesítése folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

A token ára jelenleg alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így most a legmegfelelőbb pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne hagyd ki! Vásárolj BlastUP tokent 50% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét.

Ezenkívül extra jutalmakat kaphatnak a staking révén, és részt vehetnek a lépcsőzetes IDO-indításokban.

A BlastUP felemelkedőben van, és kripto startupokat táplál, amelyek középpontjában a közösséget előtérbe helyező hangulat és az innováció áll.

Hamarosan a Blast ökoszisztémájának központjává válik, és 2026-ig nagy tervei vannak az AI-eszközök, a közösségi piactér, az inkubációs program és további, a kölcsönös növekedést elősegítő kezdeményezések felszabadítására.

A BlastUP hamarosan felrázza a kriptopiacot, szóval szállj fel, mielőtt ez a rakétahajó nélküled indulna el!

>> Cselekedj gyorsan! A BlastUP tokenek készlete korlátozott – biztosítsd a helyed a BlastUP indulásán! <<

A hálózat instabilitási problémái hatással lehetnek a Solana árfolyamára

A Solana problémákat tapasztalt a hálózatával, ami figyelemre méltó kiesésekhez vezetett.

Rövidtávon ezek az incidensek némi riadalmat okozhatnak a befektetők körében, és potenciálisan hatással lehetnek a Solana (SOL) árfolyamára.

Amint a projekt dolgozik ezen problémák kijavításán, az érték csökkenését láthatjuk, ami a befektetők bizalmát elnyelő hálózati instabilitás közvetlen tükörképe.

Másrészről figyelembe kell vennünk a projekt enyhítésére és javítására irányuló erőfeszítéseket. A Solana az ügyfélbázis diverzifikálására törekszik, miközben még mindig a béta szintjén működik.

Ez egy mutató a nagyobb inkluzivitás felé és a hálózat stabilitásának fokozására.

Ez a Solana hosszú távú kilátásai szempontjából ígéretes, ami erősítheti az árát.

A hálózat optimalizálására tett folyamatos erőfeszítései kifizetődőek lehetnek a befektetők számára, akik kitartanak, ami hosszú távon potenciálisan felfelé mozdíthatja a SOL árfolyamát.

A Sei (SEI) hosszú távú kilátásai biztatónak tűnnek

A legutóbbi trendek és piaci tényezők alapján a Sei(SEI) hosszú távú kilátásai ígéretesek lehetnek. A legfrissebb jelentésekből származó legfontosabb megállapítások erőteljes növekedési és terjeszkedési stratégiákra utalnak, amelyek ösztönözhetik az értékét.

Ahogy a vállalat folytatja az új piacokra való betörést, jelentős tőkebeáramlásra és árfolyam-emelkedésre van lehetőség.

A vállalat stratégiai helyzete és innovatív törekvései felkelthetik az érdeklődést, és több befektetőt vonzhatnak.

A Sei(SEI) esetében azonban nem minden egyszerű. Miközben a vállalat ambiciózus tervei és növekedési stratégiái biztató jelek, az olyan akadályok, mint a piaci volatilitás és a szabályozási változások kihívást jelenthetnek.

Az ilyen hírek által generált magas elvárásoknak való megfelelés is további nyomást jelenthet.

A Robinhood és az Arbitrum partnersége: A kriptopiac potenciális fellendülése és kockázatai

A Robinhood és az Arbitrum Layer 2 megoldással való partnerségének közelmúltbeli bejelentését követően úgy tűnik, hogy lehet némi potenciális felhajtóerő.

Ez a fejlesztés valószínűleg nagyban hozzájárul az Arbitrum pozitív ármozgásához és széleskörű elismeréséhez.

Ahogy az együttműködés megnyitja a lehetőségeket a swapok számára, az Arbitrum megugorhat az aktivitásban, ami tipikusan ösztönzi az árfolyam emelkedését.

A Layer 2 platformok növekvő trendjével párosulva ez a fejlemény átalakító hatással lehet az Arbitrum piaci jelenlétére.

Másrészt azonban a lehetséges kockázatokat is feltétlenül figyelembe kell venni. Bármilyen rendszer bevezetése vagy frissítése magában hordozza a végrehajtási kockázatokat.

A partnerség és az arbitrázslehetőségek sikere nagyban függ a rendszerek zökkenőmentes integrációjától és a tömeges elfogadástól.

Ráadásul a teljes piac drasztikusan befolyásolhatja az együttműködés hatását.

Amennyiben nagyobb visszalépés következik be a kriptopiacon, az csökkentheti az árnövekedési potenciált.

A Polygon zkEVM frissítése javíthatja a hálózat skálázhatóságát, a MATIC értékelését

A Polygon legújabb fejlesztései segíthetnek a hálózat skálázhatóságának és hatékonyságának növelésében, ami a MATIC árfolyamának jelentős javulásához vezethet.

A közelgő zkEVM frissítés célja a tranzakciós költségek jelentős csökkentése és a tranzakciók sebességének nagymértékű javítása.

Ez a műszaki lökés több fejlesztőt és felhasználót vonzhat a platformra, ami valószínűleg fokozza a hálózat használatát és növeli a token iránti keresletet.

Mivel a MATIC szerepe a tranzakció-feldolgozásban nagy, a hálózati aktivitás megugrása jelentős pozitív hatással lehet az értékelésére.

Mindazonáltal az erős verseny továbbra is aggodalomra ad okot a Polygon számára.

A blokklánc-arénában több nagy szereplő, köztük az Ethereum és a Cardano már jelentős előnnyel rendelkezik, ami megnehezíti a Polygonhoz hasonló kisebb entitások dolgát.

Míg a zkEVM frissítése segítheti a Polygon versenypozícióját, sok múlik majd azon, hogy a frissítést mennyire jól hajtják végre és fogadják.

Ezenkívül a kriptopénzpiac volatilis természete miatt drasztikus árfolyam-ingadozásra kerülhet sor bármelyik irányba, ami aláhúzza a MATIC jövőbeli árazásának bizonytalanságát.

Következtetés

Az elemzések több kriptovaluta esetében is bikás kilátásokat mutatnak, mindegyik megragadja erejét és potenciálját.

A BlastUP azonban kétségkívül kiemelkedik. Egyedi koncepciója, a robusztus Blast ökoszisztémára épülő alapja és a 2026-ig szóló ígéretes ütemterv sikerre készíti a projektet, ami hosszú távon mások fölé helyezi.

A többi érme, például a Solana, a Sei és a Polygon potenciált mutat, de nagyobb akadályokba ütközik.

Ennek ellenére az egész kriptopiac a Bitcoin bikafutásának hullámát lovagolja meg, ami kiemeli a kripto befektetések izgalmas környezetét.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!