Az UNI tulajdonosoknak fel kell készülniük az áresésre?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium


Az Uniswap (UNI) jól teljesített a múlt héten, különösen a bálna-felhalmozódás tekintetében.

A nagyobb játékosok elkezdtek több UNI-t felhalmozni, ami bikás jel volt. Vajon ez azt jelenti, hogy a kisbefektetőknek is érdemes lenne fontolóra venniük a felhalmozást?

Növekszik a kereslet az UNI iránt

A Lookonchain legfrissebb adatai szerint egy óriásbálna több mint 12 millió dollár értékű UNI-t halmozott fel az elmúlt két napban.

Ráadásul a token körüli hálózati aktivitás is megnőtt. Ezt mutatták a Token Terminal adatai, amelyek rámutattak az aktív felhasználók számának emelkedésére.

Ezért terveztem, hogy közelebbről megnézzük, mi történik az UNI-val.

Megállapítottam, hogy az Uniswap Binance finanszírozási aránya zöld volt, ami azt jelenti, hogy a vételi hangulat dominált a derivatív piacon.

A leginkább aggasztó mérőszám azonban az open interest volt, mivel csökkent, miközben az UNI árfolyama megugrott.

A mérőszám csökkenése általában egy lehetséges trendfordulót jelez, ami véget vethet a token bikarallyjának.

A CoinGecko szerint az UNI árfolyama az elmúlt 24 órában szépen mozdult el.

A cikkírás idején 13,32 dolláron kereskedtek vele, több mint 10 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Mit várhatunk az UNI-tól?

Míg a token árfolyama emelkedett, a közösségi volumene is nőtt, ami tükrözi a népszerűségét a kriptoterületen.

A súlyozott hangulata azonban a múlt héten visszaesett. Ez nyilvánvalóan azt jelentette, hogy a token körüli medvés hangulat erősödik, ami egy lehetséges árkorrekcióra utal.

Mivel a súlyozott hangulat esett, néhány piaci mutató is medvéssé vált a tokenre vonatkozóan.

A Chaikin Money Flow (CMF) például meredek csökkenést regisztrált az elmúlt napokban.

A Relative Strength Index (RSI) szintén a túlvásárolt zónába lépett. Mindez eladási nyomást gyakorolhat a tokenre, ami a folyamatban lévő bikarally hamarosan véget érhet.

Ráadásul az Uniswap árfolyama megérintette a Bollinger sávok felső határát, ami tovább utal arra, hogy az UNI árfolyamgrafikonja pirosra változhat.

Mindazonáltal a MACD a vevőknek kedvezett, mivel a piacon bikás felsőbbrendűséget mutatott.


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

A kereskedők a DTX Exchange-re igyekeznek, miközben az Avalanche és a Tron összeomlik

Vendégbejegyzés A piac újabb dömpinget hajtott végre a lejtmenet folytatásában. A piaccal együtt az Avalanche (AVAX) és a TRON (TRX) is jelentős csökkenést szenvedett, míg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!