A 0,5 dollár alatti altcoinok a 2024-es 2. negyedévben hatalmas növekedésre számíthatnak

-


Vendégbejegyzés


Az utóbbi időben drámai változás történt a kriptopénzek piacán, ahol az altcoinok értéke ugyan megugrott, de főként a Bitcoin erős emelkedése miatt.

Habár a Bitcoin értéke várhatóan emelkedni fog, a szakértők úgy vélik, hogy az altcoinok alulértékeltek lehetnek.

A legutóbbi piaci fejlemények és a szakértői elemzések azonban arra utalnak, hogy ez egy nagyobb altcoin árfolyam-emelkedés útját kövezheti ki.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nézzük például az altcoinok piaci kapitalizációját; kezd tüneteket mutatni arra, hogy kilép a „Wyckoff felhalmozódási fázisból”, amely azt jelentheti, hogy a nagy kriptopénzek hamarosan felfelé ívelő pályára állnak.

Emellett más tokenek is nagyon jól teljesítettek, és nagy rallyt jósolnak nekik, mint például a VeChain (VET) és az eredeti Ethereum ERC-404-es érme, a PANDORA.

A Worldcoin (WLD), amelynek piaci értékelése meghaladta az 1 milliárd dollárt, szintén figyelemre méltó, 300%-os emelkedést produkált az elmúlt 10 napban.

A piac figyelemre méltó lehetőséget nyújthat az alacsonyabb értékű kriptókat keresők számára.

Mai cikkünkben több olyan 0,5 dollár alatti érmét emelünk ki, amelyek készen állnak arra, hogy a közeljövőben figyelemre méltó növekedést mutassanak, és potenciálisan sokkal magasabb értékeket érhetnek el.

🚀 ScapesMania a felfelé ívelő pályán! 🚀

A ScapesMania mindeddig rendkívüli utat járt be! A kriptovaluta kezdeményezés elegendő tőkét gyűjtött össze ahhoz, hogy piacra lépjen és megkezdje a terjeszkedést.

A több mint 6.000.00 dolláros összeg vagy a kriptobálnák több 20.000 dolláros vagy annál is nagyobb hozzájárulása jelentősnek tűnhet, de ezek csak számok.

A közel 60.000 fős közösség az igazi hajtóerő, amely a projekt prosperálását hajtja.

altcoinok

A Casual Gaming Space virágzó területén való fejlődés

A ScapesMania egyértelmű potenciáljával az alkalmi játékpiaci résen a dolgok jól néznek ki a jövőre nézve.

A Statista szerint az ágazat 2027-re az elképesztő 19,12 milliárd dolláros küszöböt fogja elérni, és ezt nem fogjátok elhinni!

Ha ez a hiánypótló piac beindul, a ScapesMania ott lesz az elsők között, akik reagálnak.

Nemsokára a listázás a PancakeSwap-on fog történni. A legújabb AMA-ban nyilvánosságra hozták a pontos dátumot, úgyhogy ne maradj le róla!

A MANIA/WBNB és a MANIA/USDT párosítások lesznek az elsők, amelyekkel kereskedni fognak, az USDT pedig az elsődleges likviditási forrásként fog szolgálni a nagy népszerűségnek köszönhetően.

Miért érdemes a ScapesMania-val indulni?

Több előnyt élvezhetnek azok, akik a ScapesMania-t választják.

Egy olyan jól felépített tokenkezelési tervvel, amely a stabilitást és a fejlődést kívánja elősegíteni, valamint egy érdekes, tőzsdei bevezetés utáni marketingstratégiával, több változó is hozzájárul a potenciális jövőbeli sikerhez.

Token Generation Eventje (TGE) a tökéletes időben történik, közvetlenül a piac fellendülése előtt, így a korai adoptálók jelentős lehetséges előnyben vannak.

Ezenkívül a ScapesMania tokenek ritkasága erős érvként szól amellett, hogy idővel felértékelődhetnek.

A tokenek értékének idővel történő emelkedésének lehetősége akkor válik nyilvánvalóvá, ha korlátozott mennyiségről van szó.

A támogatók számára a portfóliójuk diverzifikálására is lehetőség nyílik, ami egy elismert kockázatcsökkentő technika, köszönhetően annak, hogy a projekt új projektekkel bővül.

Emellett a ScapesMania erős tokenomikai stratégiával rendelkezik, amely ellenőrzött birtokbaadási ütemezést alkalmaz a token-dömping kiküszöbölésére, valamint a kereslet és a kínálat kordában tartására.

Hogy a támogatók gyorsabban megragadhassák az esélyeket, hamarosan egy decentralizált tőzsdén jegyzik majd, ami még inkább növeli a likviditást és a hozzáférhetőséget.

A BlockSafu sikeres értékelésének támogatásával és a kriptokövetőkön elfoglalt kiemelkedő helyekkel a ScapesMania növeli láthatóságát és biztonságát, ami még több tulajdonost vonzhat.

Beszállni vagy kimaradni?

Csatlakozz az életed talán legnagyobb lehetőségéhez az alábbi linkre kattintva, hogy bejelentéseket kapj, és ne maradj le semmiről.

Továbbá: Mindig emlékezz a DYOR-ra, és tartsd szem előtt, hogy a kriptopénzpiac meglehetősen kiszámíthatatlan.

>>> Kapj értesítést a listázásról – ne hagyd ki az esélyed <<<

Shiba Inu (SHIB): A mémcoin egy tervvel

A Shiba Inu (SHIB) token égetési stratégiája, amelynek célja az érték növelése a piaci kilengésekkel szemben, figyelmet keltett.

A rugalmasságot elősegítő, közösség által irányított projektek közé tartozik a Shiba Incubator for NFTs és a ShibaSwap DEX.

A Shiba Inu (SHIB) a volatilitása ellenére nagy piaci értékkel és magas kereskedési volumennel rendelkezik.

Az ökoszisztéma elfogadottsága, a szabályozási bizonytalanság és a mém-érmék volatilitása mind akadályok.

Stellar (XLM): A bizonytalanság közepette a stabilitást jelenti

A közösség hitét és a hálózat tartósságát mutatja, hogy a Stellar (XLM) árfolyamát nem befolyásolta drasztikusan a Stellar Development Foundation döntése a Protocol 20 frissítés elhalasztásáról.

A Stellar (XLM) árfolyama a késés ellenére stabil maradt, ami azt mutatja, hogy a piaci szereplők bíznak a pénzügyi integráció és a határokon átnyúló tranzakciók terén hosszú távon rejlő potenciálban.

Az integráció, a stratégiai fejlesztések és a közösség részvétele óvatosan reményteljes jövő felé lendíti a Stellar (XLM), de még mindig vannak technikai és irányítási akadályok.

Izumi Finance (IZI): A likviditás úttörője a DeFi-ben

Az Izumi Finance (IZI) a DeFi likviditási megoldásainak jelentős előrelépésével 22 millió dollárt gyűjtött az iZiSwap Pro finanszírozására a zkSync Era-n.

A piac pozitív helyzete és az új szövetségek információt nyújtanak a lehetséges kereskedelmi mintákról.

A jogszabályi aggályok és a rendkívül versenyképes DeFi-környezet ellenére az Izumi Finance (IZI) eltökélt az innováció és az ökoszisztéma bővítése mellett, hogy megtartsa a tempót.

Következtetés

Ennél a pontnál már meg kell tudnia mondani, hogy ezek közül az olcsó kriptovaluták közül melyik éri meg az idődet.

Sok potenciálisan tisztességes választás van.

Az egyik különösen kiemelkedik: ScapesMania. A stabil alapokkal és nyilvánvaló jövőképpel rendelkező alkalmi játékprojekt úgy tűnik, hogy a potenciális növekedés egyik elsőszámú esélyese lehet.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!