A legjobb alulértékelt kriptók – A 100-szoros lehetőség, amit a legtöbben kihagynak

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin árfolyamának közelmúltbeli visszaesése hatalmas, mintegy 660 millió dolláros kriptoliquidációt okozott.

E zűrzavar közepette nem lehet figyelmen kívül hagyni a kevésbé ismert kriptovalutákban rejlő potenciális rejtett lehetőségeket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezen alulértékelt kriptók megértése felfedheti a befektetési kilátásokat, amelyeket mások esetleg figyelmen kívül hagynak ezekben a volatilis eseményekben.

A BlastUP előértékesítése: A kiszámíthatóság zászlóshajója az ingatag kriptoterületen

Az előértékesítési tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az árfolyamuk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

Az előreláthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

kripto

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoins számára.

Ez a platform az előértékesítés mindössze néhány hónapja alatt már több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP token előértékesítésének ötödik szakasza folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

Jelenleg a token ára 45%-kal alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így most van a legmegfelelőbb pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokent 45% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kapnak egy airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét.

Ezenkívül extra jutalmakat kaphatnak a téteken keresztül, és részt vehetnek a többszintű IDO indításokban.

A BlastUP elkötelezetten támogatja a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán jutalmazó és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes indításaihoz.

A BlastUP emelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában.

Hamarosan a Blast-ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig. A BlastUP hamarosan felrázza a kripto világot, szóval szállj be, mielőtt ez a hajó nélküled indulna el!

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek készlete korlátozott – biztosítsa a helyét a BlastUP indulásán! <<

A NEAR Protocol részvétele az Nvidia AI konferenciáján hatással lehet a piaci értékére

A NEAR Protocol közelgő részvétele az Nvidia AI konferenciáján potenciálisan tovább növelheti a valuta árfolyamát.

Tekintettel a jelenlegi 8 dollár közeli árfolyamára, amely meghaladja mind a legközelebbi, mind a második ellenállási szintet, az AI-konferencia által táplált folyamatos vonzerő potenciálisan növelheti a jövőbeli értékeket.

Ugyanakkor, figyelembe véve a semleges stochastic ajánlást és az RSI eladásra vonatkozó ajánlását, egy bizonyos fokú piaci korrekció lehet, hogy küszöbön áll.

A hosszú távú mutatók, például a 100 napos egyszerű mozgóátlag ezzel szemben optimizmust sugallnak, és vételt javasolnak, mivel a NEAR jelenlegi teljesítménye meghaladja az átlagot.

Ennek ellenére az elhamarkodott mozgást mérsékelni kell, tekintettel arra, hogy a legközelebbi támaszszint jelentősen alacsonyabb, 2,97 dollárnál van.

Így a konferencia eredményeiből eredő bármilyen drasztikus piaci elmozdulás drasztikusan tesztelheti a NEAR rugalmasságát és megbízhatóságát.

Az Aptos és a Movement Labs partnersége: A tőzsdei jóslatok

Az Aptos és a Movement Labs közötti partnerség felfelé ívelő pályára küldheti az Aptost. A jelenlegi 13,37 dolláros árfolyamot tekintve a 13,77 dolláros közvetlen ellenállási szint leküzdhető.

A 15,82 dolláros második ellenállási szint felé történő folyamatos emelkedés a MACD vételi ajánlásának támogatásával megvalósítható.

A 9,74 dolláron lévő 100 napos mozgóátlag szintén támogatja a hosszú távú bikás kilátásokat.

A másik oldalon a partnerség nem feltétlenül garantálja az azonnali pozitív hatást. A piac óvatosan reagálhat, ami az APT árfolyamát a legközelebbi, 9,07 dolláros támaszszint, vagy akár a 6,41 dolláros második támaszszint felé nyomhatja.

A semleges RSI és a Stochastic RSI Fast jelzésekkel egy rövid távú lefelé irányuló mozgás valószínűnek tűnik.

A 10 napos mozgóátlag, amely nagyon közel van a jelenlegi árfolyamhoz, befolyásolja ezt a kilátást.

A Nomura Laser Digital csatlakozik a Pyth-hez: Potenciális kockázatok és nyereségek

A Nomura’s Laser Digital Pyth Network-höz való csatlakozásának meglátása egy réteg lehetőséget ad. Ez esetlegesen fellendítheti a jelenlegi 0,88 dolláros árfolyamot, segíthet áttörni a legközelebbi ellenállást 0,92 dollárnál, sőt megcélozhatja a második ellenállási szintet 1,18 dollárnál.

Mivel a MACD vételi jelzést mutat, és a 10 napos mozgóátlag is bikásan alakul, rövid távon emelkedő tendenciát láthatunk.

A másik oldalon azonban figyelembe kell vennünk a potenciális kockázatokat is. Ha a Pyth nem tudja kihasználni ezt a lehetőséget, az árfolyam a legközelebbi, 0,38 dolláros támaszszintig, vagy akár a második, 0,12 dolláros támaszszintig is visszahúzódhat.

E forgatókönyv esetén a hosszú távú stabilitás veszélybe kerülhet. A semleges RSI azonban azt jelzi, hogy ez a visszaesés nem fenyeget. Ettől függetlenül érdekes megfigyelni.

Fokozott skálázhatóság hajtja az Optimism árfolyam-pályáját

Az Ethereum skálázhatóságának folyamatos javulása jelentős potenciált rejt magában az Optimism árfolyam-pályájának alakításában.

A jelenlegi 3,91 dollár körül lebegő értékével a várható technikai fejlesztés egy hullámzást indíthat el, amely potenciálisan meghaladhatja a kulcsfontosságú ellenállási szinteket, például a 4,32 dolláros szintet, és akár a 4,95 dolláros küszöböt is megcélozhatja.

Emellett a fokozott skálázhatósági megoldások iránti fokozódó kereslet az Ethereum-hálózaton belül arra is alkalmas, hogy hosszú távon fenntartsa ezt a pozitív lendületet.

Ugyanakkor ezen ígéretes előrelépések ellenére a piaci hangulat továbbra is óvatos, amit az eladást jelző MACD is jelez.

Bár a legközelebbi támaszszint 2,95 dollárnál található, bármilyen piaci volatilitás akár 2,20 dollárig is lefelé sodorhatja az árakat.

Bár a 100 napos mozgóátlag vételi jelzést sugall, a 10 napos mozgóátlag az eladási ajánlás felé hajlik.

Következtetés

Miközben a kriptopiac számos lehetőséget kínál a NEAR, az Aptos, a Pyth és az Optimism kiemelkedő szereplőivel, a legfontosabb szereplő, amely hatalmas potenciált és ígéretes kilátásokat mutatott, a BlastUP.

A BlastUP innovatív koncepciójával és a Blast ökoszisztéma értékes funkcióival forradalmasítani fogja a kriptoszektort, és egy érdekes, kihasználatlan lehetőséget kínál.

Ahogy a projekt folyamatosan lendületet vesz, a BlastUP továbbra is az ígéretes hozamokat ígérő BlastUP-ra összpontosít, ami aláhúzza vezető szerepét a blokklánc-startupok előmozdításában.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Lehet, hogy ez egy „A Holdra” lendület: Hogyan változtatja meg a piacot az Ethereummal kapcsolatos SEC-vizsgálat vége?

Vendégbejegyzés A SEC-vizsgálat lezárása potenciális fordulópontot jelent az Ethereum számára. A 2024-es bikafutás lendületbe kerülésével ez a fejlemény jelentős piaci reakciókat válthat ki. A befektetők és az elemzők...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!