Miért érdemes szemmel tartani ezt az AI-tokent

-

Az utóbbi egy hónapban a Near (NEAR) a mesterséges intelligenciára (AI) és a nagy adatokra összpontosító kriptoprojektek között a napi fejlesztési aktivitás élharcosává vált – jegyezte meg a Santiment az X-en közzétett bejegyzésében.

A fejlesztési aktivitás, mint láncon belüli mérőszám az egyedi fejlesztési aktivitáshoz hozzájáruló személyek számát, a projekt összes eseményének számlálását és az egyedi GitHub-aktivitáshoz hozzájáruló személyek számát követi nyomon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez betekintést nyújt egy kriptoprojektnek a működő termék létrehozása iránti elkötelezettségébe és az új funkciók szállításának valószínűségébe.

Amikor egy projekt magas fejlesztési aktivitást rögzít, az gyakran csökkenti annak a lehetőségét, hogy a projekt egy exit scam.

A Santiment szerint a Near fejlesztési aktivitása 188 volt az elmúlt 30 napban. Az Oasis Network (ROSE) és a Golem (GLM) 162, illetve 90 fejlesztési aktivitási pontszámmal lemaradtak.

A Near felhasználói aktivitása csökkent

A Near felhasználóinak aktivitása a hónap elején érte el a csúcspontját, azóta azonban csökkenő tendenciát mutat.

A Proof of Stake (PoS) blokklánc iránti kereslet felmérése azt mutatta, hogy március 1-je óta csökkent a hálózaton létrehozott új címek száma.

A The Block Data szerint március 14-én a Near-en először tranzakcióban megjelenő egyedi címek napi száma 379.000 volt.

Ez a március 1-jén a láncot használó 498.000 új címhez képest 24%-os csökkenést jelentett.

AI
Forrás: The Block

Továbbá, a napi tranzakciószám egy hétnapos mozgóátlag segítségével értékelve ugyanebben az időszakban meredeken zuhant.

Március 6. és 14. között a Near-en végrehajtott tranzakciók napi száma 17%-kal csökkent.

A hálózat keresletének visszaesése miatt a tranzakciós díjak és az azokból származó bevételek is zuhantak.

AI
Forrás: The Block

Az Artemis adatai szerint a napi tranzakciós díjak és a protokoll bevételei 41%-kal, illetve 40%-kal csökkentek március 4. és 11. között.

A protokoll natív érméje, a NEAR az elmúlt hónapban három számjegyű emelkedést könyvelhetett el.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A megjelenéskor 7,21 dolláron cserélt gazdát, az altcoin értéke 113%-kal emelkedett az elmúlt 30 napban.


Olvastad már? A Bitcoint „évtizedekig, nem napokig” kell tartani, mondja a vezérigazgató

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!