A legjobb 5 trendi kripto, amelyet azonnal meg kell vásárolni

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek iránti megugró érdeklődés dinamikus befektetési környezetet eredményezett.

A 2024-es bikafutás folyamatban van, a piaci mozgásokból tőkét kovácsolni kívánó befektetők számára létfontosságú lehet annak azonosítása, hogy mely coinok nyernek lendületet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az alábbiakban öt olyan kriptopénzt emelünk ki, amelyek kiemelkednek a jelenlegi piacon, és amelyek mindegyike a növekedés ígéretes jeleit mutatja.

Ezeket a kiválasztásokat úgy alakítottuk ki, hogy betekintést nyújtsanak a legbeszédesebb potenciális befektetési lehetőségekbe.

A BlastUP előértékesítése néhány hét múlva véget ér, utolsó esély a kedvezményes vásárlásra

A BlastUP előértékesítése óriási érdeklődést váltott ki a kripto rajongók körében, rekord alacsony idő alatt elérve az 5 millió dollárt.

Már több mint 12.000 hozzáértő befektető vásárolt BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.kripto

Az előértékesítés egészen május végéig tart, így van még egy kis idő arra, hogy növelje kriptóállományát a BlastUP-al, a robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel.

A BlastUP tokeneket jelenleg néhány amerikai centért árulják, de az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat és a stakingen keresztüli kamatszerzés lehetőségét.

A BlastUP kitűnik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a hatodik legnagyobb blokklánc TVL által alátámasztva, valódi hasznosságot kínál a DApp vállalkozások indulási alapjaként.

A BlastUP mottója a Grow faster, earn more (Gyorsabban nőj, többet keress), a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Az idő sürget – vásároljon $BLP-t még május vége előtt! <<

A Pepe optimista tendenciákkal mutat stabil jeleket

A Pepe aktuális állapota a stabilitás és a növekvő optimizmus keverékét tükrözi. Egyensúlyban áll, rövid távon az átlagos értéke körül mozog.

Az általános trend felfelé mutat, jelentős növekedést mutat az elmúlt félévben.

A piac hangulata elővigyázatosan pozitív, és szélsőséges volatilitás nélkül a bikás hangulat felé hajlik.

Az érme fundamentumait figyelembe véve ez az egyenletes, mégis optimista tendencia nagyobb figyelmet vonzhat, ami potenciálisan az értékének növekedéséhez vezethet, ahogy új befektetők és támogatók csatlakoznak.

A NEAR protokoll stabil trendet mutat a piaci ingadozások közepette

A NEAR Protocol árfolyama az elmúlt hónapban kisebb változásokkal viszonylag stabil volt, és szilárdan tartotta magát az általános piaci nyomással szemben. Egy hosszabb időszakot tekintve az érme jelentős értéknövekedést mutatott.

Úgy tűnik, hogy a befektetők általánosságban mérsékelten pozitívan vélekednek az eszközről, valószínűleg a technológia és a növekedési potenciál miatt.

A jelenlegi piaci viselkedés azt jelzi, hogy a kereskedők óvatosan optimisták, mivel az érme tartja magát, és potenciálisan felfelé mozoghat, ha továbbra is figyelmet és használatot kap.

A Dogwifhat a kriptopiaci ingadozások közepette vegyes jeleket mutat

A Dogwifhat token jelenleg a volatilitás fázisát éli. Bár az elmúlt hat hónapban jelentős növekedést tapasztalt, az elmúlt hetek visszaesésre utalnak.

A kereskedők a bikás és a medvés erők közötti kötélhúzást figyelik, a token ára két egymástól távol eső szint között mozog.

A momentummutatók azt jelzik, hogy a vevők veszítenek erejükből, de az általános trend továbbra is pozitív.

Ez a bizonytalanság időszakát jelezheti, a Dogwifhat befektetők figyelmesen figyelik a következő nagy elmozdulást.

A Polkadot vegyes piaci hangulatot tapasztal

Az utóbbi időben a Polkadot eltérő piaci viselkedést mutatott, árfolyama egy meghatározott tartományon belül ingadozott.

Az árfolyam találkozott egy plafonnal, amelyet nehezen tudott áttörni, és lepattant egy padlóról, ahol némi stabilitást talált.

Rövid távú átlagára a hosszabb távú átlag felett mozgott, ami némi pozitív lendületre utal. A kereskedési lendületet mérő mutatók azonban óvatosságra intenek, azt mutatják, hogy a Polkadot sem túladott, sem túlvásárolt.

Az árfolyam közelmúltbeli változásai a befektetők óvatos optimizmusára utalnak, és növekedési potenciálra, ha sikerül fenntartani a támaszszinteket.

Következtetés

Az olyan érmék, mint a PEPE, NEAR, WIF és DOT egyre nagyobb figyelmet kapnak. Mégis, rövid távú növekedési potenciáljuk szerénynek tűnik egy kiemelkedő projekthez, a BlastUP-hoz képest.

A BlastUP lenyűgöző koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja a jelenlegi bikafutás során a legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező top választásként pozícionálja.

Ez ígéretes lehetőséget kínál azok számára, akik a trendi kriptovalutákba szeretnének befektetni.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!