A legforróbb új mém érme, a Meme Kombat tripla olyan erős lehet, mint a Wall Street Memes?

-


Vendégbejegyzés


A következő nagy potenciállal rendelkező mém érmét kereső befektetők örömmel fedezik fel a Meme Kombat ($MK) új előértékesítési projektjét, mely a gamble-fi és a staking mixelésével nyújt fantasztikus felhasználói élményt.

A Meme Kombat ($MK) startja szeptember 25-ére datálható, tehát egy fiatal érme, ezidáig mégis több, mint 322.00 dollárt gyűjtött be. A korai ígéretes jelek, és a projekt innovatív megközelítése miatt a mém token közösség, és a népszerű elemzők is azt remélik, hogy ez a token lesz a következő legígéretesebb mém coin.

A szakértők fogták a Meme Kombat-ot, és összehasonlították egy másik előértékesített mém érmével, a Wall Street Memes-szel, mely árfolyama sikeresen megtriplázódott az indulása után. Nézzük, mire jutottak!

A jövedelmező 112%-os lekötési jutalmak, és az alapos tokenomika is biztos jövőre utalnak

A Meme Kombat olyan tokenomikát alakított ki, amelyet még egy mém érmének sem sikerült. Mondhatni egyszerűen zseniális!

Az $MK tokenek 50%-át az előértékesítés során kínálják fel, 10%-a a tőzsdei likviditásra fordítódik, 10%-át a közösségi jutalmakra, 30%-át pedig a lekötési jutalmakra szánják.

Meme Kombat

Mivel a projekt 100%-ban közösségi tulajdonú és decentralizált, egy összetartó közösség építhető köré, és az árfolyama is stabilizálható. 

Az $MK tulajdonosok akár le is köthetik a tokenjeiket a Meme Kombat platformon, és ennek fejében busás, 112%-os éves százalékos hozamot (APY) kaparinthatnak meg. Mivel az egyes funkciók eléréséhez is token lekötésre van szükség, nagy mennyiségű $MK token lekötése várható, és ez kínálatcsökkentő hatással bír. 

Mindezt figyelembe véve úgy tűnik, hogy a biztos ütemtervvel rendelkező projekt sikerre van berendezkedve.

Magával ragadó játékmenet és fejlett fogadási mechanizmusok

Az első generációs „Play-to-Earn” (P2E) játékokat köztudottan a magas belépési költség jellemzi, valamint az, hogy felhasználóinak jelentős többsége inkább kereskedő, mint játékos: maga a játék háttérbe szorul, és inkább a jutalmak megszerzésére utaznak.

Mindezt felismerve a Meme Kombat egy olyan mém tokent teremtett meg, amely a mém coinok szórakoztató voltára épít. Az is nagy előny, hogy annak, aki jól akarja magát érezni a platformon, nem kell drága NFT-ket vásárolnia.

A projekt központi témája egy szerencsejáték-mechanizmus, mely során a felhasználók az $MK token segítségével fogadhatnak arra, hogy a kedvenc mémkaraktereik közötti csaták milyen kimenetellel végződnek.

Meme Kombat

A többféle játékmód közül a játékos vs. játékos meccsek erősítik a közösségi-, és a versenyszellemet, de a játékos vs. számítógép mód is nagyon izgalmas helyzeteket teremt.

A Player vs. Game” mód tisztességes, átlátható szerencsejátékot biztosít, mivel előre meghatározott kimenetei vannak, és széles körben válogathatsz a fogadható eseményekből.

A Direct Betting” mód a player vs. game egyszerűsített változata, mely során konkrét karakterekre vagy csatákra lehet fogadni.

A Side Action Betting nevű mód a csaták dinamikus elemeire való fogadást teszi lehetővé, és ez hatalmas kontrollt jelent a felhasználók kezében. 

Mindent összevetve a Meme Kombat mém tokent a határozott tokenomikája, és a változatos játékmechanizmusok emelik fel, és hatalmas potenciált ajándékoznak neki.

Hallgassuk meg a piaci elemzők véleményét is!

Amint azt látjuk, a Meme Kombat alapjai igen szilárdak, de emellett a piaci hangulatra is alapozhatunk, amikor azt ítéljük meg, hogy mennyire is ígéretes valójában.

Szerencsére már sok kereskedő felkapta az $MK-t, ezért van miből csemegézni.

Jacob Bury elemző például kiemelte az egyik legfőbb előnyét, a 112%-os APY-t.

Michael Wrubel pedig a 300.000 feliratkozójának számolt be erről a bullish projektről, és dicsérte felhasználási módjait, valamint a mém karakterek adta hatalmas potenciált is.

Ha a fentieket szem előtt tartjuk, akkor világossá válik, hogy a Meme Kombat előértékesítésre és tőzsdei bevezetése igen nagy sikerre számíthat. Bárki, aki szeretne csatlakozni az előértékesítéshez, sietősre kell fognia, mert könnyen lehet, hogy különben lemaradnak életük egy nagy lehetőségéről.

Ahhoz, hogy vásárolni tudj az $MK-ból, látogass el a Meme Kombat honlapjára, és csatlakoztass hozzá egy Ethereum-kompatibilis pénztárcát. Az előértékesítés ETH-t, USDT-t és BNB-t fogad el.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez. Mindezek ellenére van remény egy esetleges...

Kiyosaki: most kell bitcoint venni, amíg nem késő!

Robert Kiyosaki ismételten az alternatív befektetési eszközöket szorgalmazza, beleértve az aranyat, az ezüstöt, és a Bitcoint, miközben óva int a hagyományos fiat pénzrendszertől. Kiyosaki, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!