A legfontosabb ellenállási szintet töri meg az Ethereum

-

Az Ethereum (ETH) sikeresen áttört egy fontos ellenállási szintet, mivel sikerült átlépnie a meghatározó 1.915 dolláros árfolyamküszöböt. Nem világos azonban, hogy mi következik ezután.

Ez a folyamat több sikertelen kísérlet után következett be, hogy átlépje ezt az ellenállási pontot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elmúlt hetekben az Ethereum legalább ötször tesztelte ezt a szintet, csakhogy erős eladási nyomással kellett szembenéznie, ami meghiúsította a felfelé vezető útját.

Ez a kitartó küzdelem az 1.915 dolláros szint körül csak kiemeli ennek az áttörésnek a jelentőségét.

ethereum
Forrás: tradingview.com

Ennek az ellenállási szintnek a sikeres áttörése azt jelzi, hogy a bikák szilárdan uralják az Ethereum piacát, ami pozitív jel a közeljövő árfolyamának alakulására nézve.

Ez potenciálisan egy új bikafázis kezdetét jelezheti az Ethereum számára, különösen, ha sikerül megtartania pozícióját e kulcsfontosságú szint felett.

Az áttörést azonban óvatosan kell megközelíteni. A kitörés a hét vége felé történt, egy olyan időszakban, amelyet gyakran a piacok alacsonyabb likviditása jellemez.

Mivel kevesebb kereskedés zajlik, az ármozgások volatilisebbek lehetnek, és potenciálisan kevésbé tükrözik a szélesebb piaci hangulatot.

Ezért az új hétre lépve döntő fontosságú lesz, hogy az Ethereum meg tudja-e tartani pozícióját az 1.915 dolláros szint felett.

Ha ez sikerül, akkor ez szilárd alapot biztosíthat a további emelkedéshez. Ha ez nem sikerül, akkor az Ethereum újabb konszolidációra, vagy akár az alacsonyabb támaszszintek újbóli tesztelésére is felkészülhet.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Függetlenül attól, hogy mi történik ezután, az Ethereum e kulcsfontosságú ellenállási szint áttörése előnyös a bikák számára, akik már régóta a 2.000 dollárt célozzák meg.

Emellett a jövő héten a volatilitás megugrására számíthatunk, mivel a bikák megpróbálják majd ismét a helyi csúcsra nyomni az Ethert.


Olvastad már? Hamarosan visszakaphatják a pénzüket a Celsius felhasználói

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!