Cristiano Ronaldo második NFT kollekciója, kizárólag a Binance-en

-

Egy egyedülálló együttműködés keretében a híres futball ikon, Cristiano Ronaldo bemutatta legújabb vállalkozását a digitális művészet területén.

A szaúdi Al Nassr klub jelenlegi csatára a Binance globális kriptotőzsdével közösen egy kivételes NFT-kollekciót hozott létre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A találóan „ForeverCR7: The GOAT” címet viselő kollekció a második kollaboráció Ronaldo és a Binance között, a tavaly novemberi első kiadást követően.

A július 3-ra tervezett új kollekció Ronaldo eddigi illusztris pályafutása eredményei előtt tiszteleg.

A gyűjtők 20 különböző dizájn közül választhatnak majd, amelyek négy ritkasági szintre vannak kategorizálva.

A szuper ritka NFT-k között hat egyedi dizájn található, összesen 120 exkluzív darab áll rendelkezésre.

Figyelemre méltó, hogy minden egyes ilyen tételhez saját, kiemelkedő előnyök társulnak, például egy olyan futballmez, amelyet maga Ronaldo személyesen dedikált.

Második esély Ronaldo számára

Az előző kollekció időzítésére reflektálva nyilvánvaló, hogy kihívást jelentő körülményekkel kellett szembenéznie.

A CR7 NFT Collection mindössze egy héttel az FTX összeomlása után debütált, ami egybeesett a kriptopiac többéves mélypontjával.

Következésképpen az NFT-k nehezen tudtak jelentős érdeklődést generálni abban az időszakban.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Jelenleg az első kollekció a következő statisztikákat mutatja, 1.02 dolláros alapár, 1200 dolláros 24 órás kereskedési volumen, 897.500 dolláros összforgalom az indulás óta, és 72.833 magánszemély tulajdonában van.

Ahogy Ronaldo várva várt második kollekciója a piacra lépésre készül, a spekulációk szerint kedvezőbb piaci körülmények között lehetséges sikert érhet el.


Olvastad már? A legfontosabb ellenállási szintet töri meg az Ethereum

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!