A kriptopiac likvidációja 142 millió dollárra rúg

-

A kriptopiac a szokásos áringadozások egyikét éli át, ez a tendencia az elmúlt 24 órában 142,72 millió dollárra növelte a teljes likvidációt.

A CoinGlass kriptoelemző szolgáltató adatai szerint a likvidálásokat a bitcoin vezeti, amely összesen 1,93K BTC-t jegyzett összesen 50,94 millió dollár értékben.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A három legtöbbet felszámolt coin

A Bitcoin likvidálása jól látszott, tekintve, hogy az elmúlt 24 órában több mint 4%-kal 26.316,69 dollárra esett.

A Bitcoin mellett az Ethereum is masszív áresést könyvelhetett el, mivel összesen mintegy 17,17K ETH-t likvidáltak 30,35 millió dollár értékben.

Forrás: CoinGlass

A likvidált tokenek toplistáján jelentős bővülés történt, és a PEPE, a karikatúraszerű mémmérme a harmadik legtöbbet likvidált digitális valuta lett.

A PEPE ebben a hónapban masszívan új magasságokba emelkedett, ami kevesebb mint egy hónapos teljes futamidőt jelent.

A mémmérme több mint 5,91 trillió PEPE tokent likvidáltak, 7,36 millió dollár értékben az elmúlt 24 órában.

Ellentétben más tokenekkel, amelyeket az elmúlt évben indítottak, a PEPE több mérföldkövet és milliomost hozott létre, mint bármelyik más érme rövid idő alatt.

További likvidációs betekintés

A CoinGlass likvidálási adatai azt mutatták, hogy más mainstream tokenek, mint az Arbitrum (ARB), a Litecoin (LTC) és a Dogecoin (DOGE) is jelentős likvidálásokat regisztráltak a vizsgált időszakban.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Mivel a kriptopiac továbbra is folyamatosan dinamikus marad a volatilitása és a konjunktúrája tekintetében, a befektetőket gyakran váratlanul érik az árváltozások, amelyek végső soron hatással vannak a portfóliójukra.

A CoinGlass likvidációs adatai alapján a legnagyobb likvidációt regisztráló tőzsde az OKX, majd a Binance és a Bybit zárja az első három helyezett listáját.

Olvastad már? Elon Musk bejelentette, hogy lemond a Twitter vezérigazgatói posztjáról

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!