Hedera Hashgraph technikai elemzés 05.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Hedera Hashgraph

A Hedera az elmúlt hetekben hatalmas veszteségeket szenvedett el az árfolyamgrafikonokon. A 2023 eleji rali éppen a 0,1 dolláros szint alatt állt meg.

Az ezt követő, újabb rallyra irányuló erőfeszítések 0,075 dollárnál megálltak. Áprilisban a HBAR magasabb időtávú piaci struktúrája medvés irányba tolódott el.

Mindezeket a pontokat szem előtt tartva, itt van egy HBAR árelőrejelzés.

Az árdiagramok azt jelezték, hogy az elkövetkező hetekben további veszteségek valószínűsíthetőek. Bármilyen pattanás az árakban átmeneti szünetnek tekinthető az újabb mozgás előtt lejtő felé.

Néhány fontos vízszintes szintet azonosítottak, amelyek közül a cikk írásakor a HBAR piaci árához legközelebb álló szintek a 0,056, 0,05 és 0,044 dollár.

A napi időkeret azt mutatta, hogy sok altcoinhoz hasonlóan az egész piacon, 2023 elején csodálatos időszak volt bikának lenni.

A Hedera januárban 177%-os nyereséget könyvelhetett el, amikor 0,0356 dollárról 0,0987 dollárra emelkedett. Az árfolyam azonban azóta lefelé mutat.

A márciusi 0,056 dollárra történő visszalépés egészséges visszahúzódásnak tekinthető.

Amikor áprilisban a Bitcoin 30.000 dollárig emelkedett, valószínűnek tűnt, hogy a Hedera képes lesz átlépni a 0,075 dolláros zónát is. A kriptopiacokon mégsem tapasztaltak erőt a befektetők.

Ezt követően a HBAR lejtőre került. Ez akkor vált nyilvánvalóvá, amikor a 0,063 dolláros támasz áttörésre került. A piaci struktúra is medvésbe fordult, és ez a cikk írásakor is így maradt.

Az RSI 28-ra esett, ami hatalmas medvés nyomást jelzett. Az OBV azonban nem látott hatalmas veszteségeket. Ehelyett továbbra is védte a február eleji támaszszintet.

Ez azt sugallta, hogy az eladási volumen talán nem olyan kiterjedt, mint ahogy az árdiagramok mutatták, és egy lehetséges fellendülésre utalt, ha a medvés piaci hangulatot megállítják.

Lejjebb a 0,044 dolláros szint egy magasabb időtávú támaszszint volt, amely a HBAR árfolyamának megugrását hozhatta.

A 0,05 dolláros szint is fontos volt. Ezt 2022 novemberében emelték ki, amikor a HBAR bikák küzdöttek a 0,05 dolláros ellenállás áttöréséért.

Hedera Hashgraph

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!