A kriptók ChatGPT-je, a WienerAI, 7,2 milliós gyűjtésnél tart

-

A WienerAI ($WAI) cikkünk írásakor, azaz kedd délután egészen pontosan 7,22 millió dollárt gyűjtött már az ICO-ján, mivel rengeteg befektető támogatja ezt a nagy reményű MI mém tokent.

Az egyrészt kutya, másrészt kolbász, harmadrészt MI kereskedőrobot kutyus pajtás elég nagy port kavar a kriptovilágban, és büszke a „kriptók ChatGPT-je” címre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Amint a WienerAI egyre jobban felpörög a mesterséges intelligenciával működő kereskedési bot debütálásához, egyre kristálytisztább, hogy ő a falkavezér, és az olyan kereskedési botok, mint a Floki ($FLOKI), csak felzárkózhatnak majd mellé.

A token natív érméje az ERC-20-as $WAI, mely az előértékesítésen 0,000726 dollárért kapható, ám ez az érték a következő szakaszban elkerülhetetlenül emelkedik majd. Szerintünk óriási hiba volna elszalasztani ezt az igencsak kedvezményes árat.

A WienerAI természetesen kitűzte maga elé célul a globális tőzsdei jegyzést is, és az ICO körül tapasztalt ováció fényében igenis lehetséges, hogy a WAI a közeljövőben az AI mém érmék listájának élére toppan.

Nézd meg a WienerAI előértékesítését

WienerAI: Ahol az MI-innováció találkozik a mém érmében rejlő lehetőségekkel

A kriptotérséget 2024 első felében két fontos tényező is formálta, mégpedig a mesterséges intelligencia és a mém érmék.

A kriptopiacon lévő mesterséges intelligenciával kapcsolatos projektek iránti szeretet nőttön nő: az AI-témába öltöztetett érmék elképesztő utat járnak be, piaci kapitalizációjuk együttesen 714,067,413 dollárt tesz ki.

Forrás: CoinGecko

De a sima mém érme szektor is kiemelkedő teljesítményt enged láttatni. 

A VanEck MarketVector™ Meme Coin Index által nyomon követett top hat token egészen bámulatos, mintegy 141,97%-os növekedést mutatott be.

Forrás: MarketVector™ Meme Coin Index 

Aki nem volna vele tisztában, a kriptopiacot főként a társadalmi trendek, a vadonatúj alkalmazások és a technikai innovációk vezérlik, és ezekből táplálkozik.

Pár évvel ezelőtt a kriptopiacon a kereskedési magatartásra még nagy hatással voltak az olyan lényeges narratívák, mint Elon Musk és a Dogecoin, a DeFi (decentralizált pénzügyek), a play-to-earn (P2E) és move-to-earn játékok, a metaverzumok és az MI fejlesztései, példának okáért a ChatGPT.

Akkoriban ezek a narratívák határozták meg az iparág irányát. 2024-ben a kriptopiac a mesterséges intelligenciára és a mém érmékre támaszkodik azért, hogy így a nyár kellős közepén sikerüljön visszanyernie az év elején tapasztalt lendületet.

A WienerAI egy olyan, kutyás kabalafigurával bíró szuper érme, mely nem csak humoros, de az innováció oltárán is örömmel áldoz.

Most, hogy a piac újabb bikás lendületre készül, a WienerAI lehet az az érme, melyre a bölcs befektetőknek figyelniük kell, főleg, hogy a kereskedési botját is hamarosan bevezetik.

Nézd meg a WienerAI előértékesítését

Ez nem verseny: A WienerAI lehet a kereskedési alfa a Floki előtt

A WienerAI nemsokára előrukkol a piacon a játékszabályokat megújító kereskedési botjával, amely minden egyes befektető számára könnyebbé varázsolja a kereskedést.

A WienerAI júniusban adott egy kis betekintést a bot felületéből. Tény, hogy a Floki ($FLOKI) is nagyjából ebben az időszakban kezdte el uralni a címlapokat a saját kereskedési botjának beharangozásával, így vessünk erre is pár pillantást.

A Floki terméke Telegramon elérhető kézi vételi és eladási opciót, portfóliókövetőt és biztonságos pénztárcavédelmet kínál.

Ha ezt összevetjük a WienerAI által kínált technológiával, akkor el kell mondjuk, hogy a Floki bizony alulmarad.

A WienerAI mesterséges intelligenciája olyan prediktív technológiával bír, amely képes beazonosítani a piacon az optimális kereskedéseket, és a legjobb decentralizált tőzsdéket (DEX) javasolja a kereskedések végrehajtásához.

Ezen túl a WienerAI részletekbe menő piaci elemzést nyújt a választásai mellé, így a felhasználók nem csak végrehajtók, hanem tanulhatnak is a kereskedésekből.

Csak írd be a kereskedéssel kapcsolatos kérdéseidet a WienerAI chat-felületére, és a bot már keresi is neked a piacon megtalálható legjobb kereskedési lehetőségeket.

A bot használata során nem szükséges kereskedési díjat fizetni, ellenben problémamentes cserét biztosít a különböző DEX-ek között, és egyúttal hatékony védelmet is kínál a tranzakciókat manipulálni képes MEV botokkal szemben.

A WienerAI kereskedési botja dicsekszik nagy fejleszthetőségével, és moduláris technológiai képességeinek hála rendkívül rugalmas, ami nagy előny, hiszen a piaci feltételek mindig változnak.

Nézd meg a WienerAI előértékesítését

A WienerAI közössége egy folyamatosan duzzadó hatalmas kolbászhadsereget képez

A látszat ellenére a mém érmék sikere nem csak a technológiai fejlettségtől függ, a többségük ugyanis a vicces jellegéből és a vírusos vonzerejéből táplálkozik.

Az aranyos kutyás témájú WienerAI simán elérheti a kitűzött célját. 

A mém érme potenciális sikerét közössége, azaz a kolbászhadserege szolgáltathatja, mely az X-en 14,9 ezer, míg a Telegramon 12,3 ezer főre tehető.

A WienerAI közössége bőkezű jutalmakban részesül: a csapat a 69 milliárd térmekészlet 20%-át közösségi jutalmakra különíti el.

A kolbászhadsereghez való tartozás is egyfajta jutalom, hiszen a $WAI tokenek lekötése rendkívül magas hozamot, mintegy 156%-os APY-t kínál.

A fenti tényezők a $WAI-t olyan érméve emelik, amely bizony kiváltképp jövedelmező lehet a befektetők számára, főleg, mivel a mém érmék és az MI-narratívák iránti lelkesedés az év második felében újra fellángolhat.

A $WAI-t rengeteg kriptoelemző, köztük a 99Bitcoins is a 100x potenciállal rendelkező mém érmék egyikeként tartja számon.

A $WAI érmék előértékesítése még tárva-nyitva van, ezért te is tudod csatlakoztatni a pénztárcádat a WienerAI honlapján található vásárlási widget-hez, és ETH, USDT, BNB, vagy bankkártya használatával érméket vásárolhatsz. 

A leendő befektetőket megnyugtatjuk, hogy a WienerAI teljes auditját a Solid Proof végezte, amely szavatolja az okosszerződés biztonságát.

Csatlakozz te is önként a kolbászhadsereghez az X és a Telegram oldalon, ahol minden, a projekttel kapcsolatos hírekről értesülhetsz. 

Amint láthatod, WienerAI mindenki számára egyszerűbbé varázsolja a kripto-kereskedelem bonyolult világát.

Vásárolj WAI-t, és fedezd fel te is a nyereséges kereskedési lehetőségeket!

Nézd meg a WienerAI előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!