A kriptoelemző szerint a PEPE az áresés ellenére is 10-szeresére ugorhat

-

A PEPE, a béka témájú mémcoin ára nemrég esett, miután május végén elérte a 0,0000172 dollárt, most 0,0000124 dolláron áll, a piaci kapitalizációja pedig 5,25 milliárd dollárra csökkent.

Ez a lefelé irányuló tendencia arra utal, hogy a kriptopénzek piaca a korrekció vagy a konszolidáció szakaszába érkezhet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A közelmúltbeli csökkenés ellenére a neves kriptoelemző, a Crypto Rover előrejelzése szerint a PEPE a jelenlegi szintről 10x-es emelkedésre van kihegyezve.

A Pepe 10x-es emelkedésre van kilátásban

A kripto közösségben sokan úgy vélik, hogy a PEPE érme már elérte a csúcsát, amikor megütötte a 0,0000172 dollárt.

Egyes befektetők szkepticizmusa ellenére a Crypto Rover ragaszkodik ahhoz, hogy a PEPE-nek még mindig van helye jelentős növekedésre.

Egy nemrég megjelent tweetben a Crypto Rover azzal az elképzeléssel szemben érvelt, hogy túl késő lenne befektetni a PEPE-be, azt állítva, hogy a kriptopénz még mindig jelentős nyereséget érhet el.

pepe
Forrás: X

A jelenlegi 5,25 milliárd dolláros piaci kapitalizációval a Rover úgy látja, hogy a PEPE alulértékelt, és jelentős növekedést jósol.

A jelenlegi értékeléssel kapcsolatos kételyek ellenére a Crypto Rover továbbra is optimista a PEPE jövőjét illetően.

Azt jósolja, hogy egy bikás piacon a PEPE könnyen elérheti a 60 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, ami 10-szeres növekedést jelentene a jelenlegi szinthez képest.

A Crypto Rover elemzését figyelembe véve a jelenlegi szintről való 10-szeres növekedés azt jelenti, hogy a PEPE hamarosan újabb nullát törölhet az árfolyamából, ha az elemző előrejelzése valóra válik.

A kockázati tőkebefektető cég felvásárolja a mélypontot

Másrészről óriási intézmények kihasználják a jelenlegi áresést, és nagy mennyiségű Pepe érmét halmoznak fel.

A Nascent, egy kockázati tőkebefektető cég megragadta ezt a lehetőséget, és 447,67 milliárd PEPE tokent vásárolt a Binance-ról mintegy 5,48 millió dollár értékben.

pepe
Forrás: X

Ez a stratégiai lépés máris 4,8%-os nem realizált nyereséget eredményezett, ami 262 000 dollárt tesz ki, ami jól mutatja a cég bizalmát a token potenciális fellendülésében.

A felvásárlással a PEPE a Nascent portfóliójának vezető eszközévé vált, ami 248%-os növekedést tükrözve 2,45 millió dollár becsült össznyereséget generált.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Ha Trump győz a választáson, 150 ezer dollárra emelkedik a bitcoin árfolyama

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

A BlastUP idén nyáron átlépheti az 1 dolláros határt? A befektetők óvatosak a NOT, RNDR és a NEAR tekintetében

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, várva a következő bikafutást. Az altcoinok jó belépési pontokat kínálnak, a nagyobb kitörésre való felkészültség jeleit mutatják. Közülük néhány token, mint a NOT,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!