A legjobb mémérmék az idei nyáron hatalmas nyereségre számíthatnak

-


Vendégbejegyzés


Az idei nyár meglepő fellendülést hozhat bizonyos mémérmék számára. A 2024-es bikafutás már most nyomot hagyott, így hatalmas nyereségek lehetősége van a láthatáron.

Érdemes ezeket a mémcoinokat alaposan megfigyelni, mivel lenyűgöző hozamokat kínálhatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Merülj el a trendekben, és nézd meg, mely tokenek lehetnek a következő nagy dobás.

A CYBRO a kriptobálna radarjára kerül a tokenjeinek előértékesítésével

A CYBRO egy új platform, amelynek célja, hogy segítsen a felhasználóknak többet keresni a Blast blokkláncon.

A Blast arról ismert, hogy más hasonló megoldásoknál jobb hozamot kínál az Ethereum (ETH) és a stablecoinok esetében. A CYBRO fő funkciója, hogy segítsen a felhasználóknak kihasználni ezt a lehetőséget.

mémérmék

A CYBRO jelenleg előértékesítésben értékesíti a tokenjeit alacsony, 0,025 dolláros darabáron, ami 58%-kal olcsóbb, mint a várható jövőbeli ár.

Ezzel 300%-os potenciális megtérülést kínál. Arról beszélnek, hogy egy kripto bálna jelentős mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat, ami erős érdeklődést mutat a projekt iránt.

A teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre ebben az előértékesítésben, és körülbelül 25 millió tokent már eladtak.

>>>Vásárolj 58%-os kedvezménnyel CYBRO-t, amíg lehet – a kínálat korlátozott!<<<<

A CYBRO token birtokosai számos előnyben részesülnek, többek között jutalmakat kapnak a stakingért, különleges airdropokat, cashbacket a vásárlások után, alacsonyabb díjakat a kereskedésért és a hitelezésért, valamint egy biztosítási programot a platformon belül.

A CYBRO célja, hogy a Blast ökoszisztémán belül és azon túl különböző befektetési stratégiákon keresztül támogassa a kriptónövekedést.

E stratégiák a konzervatív befektetésektől a magas hozamú befektetésekig terjednek.

Emellett a platform a hozamok maximalizálására összpontosít a hatékony kriptotranzakciók révén.

A jövőbeli frissítések közé tartozik az AIBroker a chatbot által támogatott befektetésekhez és az egykattintásos befektetési funkció a hozamok optimalizálásához a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyekkel (CeFi) való integráción keresztül.

>>>Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 300%-os hozamért!<<<<

Dogwifhat (WIF) árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Dogwifhat (WIF) jelenlegi árfolyama 2,34 és 3,40 dollár között mozog.

Az érme egyhetes árfolyamesése 15,29%-os, egyhavi árfolyamesése pedig 8,97%-os volt, de az elmúlt hat hónapban 109,73%-kal emelkedett.

Az árfolyam jelenleg a 2,74 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 2,95 dolláros 100 napos mozgóátlag alatt van.

Az RSI 45,15-nél áll, ami semleges állapotot jelez, míg a -0,011-es MACD szint és a 13,08-as stochastic korrekciós mozgást tükröz. A következő támasz 1,91 dollárnál van, az ellenállás pedig 4,02 dollárnál.

Notcoin (NOT) árfolyamának áttekintése: Impulzív mozgások előttünk?

A Notcoin (NOT) jelenlegi árfolyama 0,015 dollár és 0,026 dollár között mozog. Az elmúlt egy és hat hónap alatt jelentős, 836%-os emelkedést produkált.

Az elmúlt héten azonban 18,83%-os esés következett be. Az RSI értéke 46,99, ami azt jelzi, hogy sem túlvásárolt, sem túladott.

A 20,84-es stochastic és a -0,000-es MACD értékkel úgy tűnik, hogy az árfolyam impulzív fázisban van. A legközelebbi ellenállás 0,033 dollár, míg a támasz 0,010 dollárnál található.

Pepe (PEPE) mémérmék békájának árfolyam áttekintése

A Pepe (PEPE) jelenleg 0,000011 és 0,000015 dollár között mozog. A legközelebbi ellenállás szintje 0,000017 dolláron áll, míg a támasz szintje 0,000009 dolláron van.

Az elmúlt héten a PEPE árfolyama 14,71%-ot esett. Egy hónapos változása azonban jelentős, 48,22%-os emelkedést mutat.

A hat hónapos 791,84%-os emelkedéssel a PEPE jelentős hosszú távú növekedést mutat. A jelenlegi mutatók arra utalnak, hogy a PEPE korrekciós mozgásban van.

Brett (BRETT) kripto árfolyam áttekintése: Impulzív vagy korrekciós?

A BRETT erős emelkedő tendenciát mutat, egyhetes 122,77%-os növekedéssel. Az elmúlt hónapban 409,85%-kal, hat hónap alatt pedig 479,87%-kal emelkedett.

A jelenlegi árfolyamsáv 0,10 és 0,23 dollár között mozog. Közel van a legközelebbi ellenállási szinthez 0,27 dollárnál és a támaszszint felett 0,02 dollárnál.

A 47,77-es RSI és a 12,96-os Stochastic értéke arra utal, hogy sem túlvett, sem túladott. Az ármozgás impulzívnak tűnik.

Következtetés

A WIF, NOT, PEPE és BRETT kevésbé rendelkezik potenciállal rövid távon. A fő hangsúlyt a CYBRO-ra kell összpontosítani.

E platform a Blast blokklánc natív hozamát használja. Első kibocsátását 2024 második negyedévére tervezik.

A korai befektetők csatlakozhatnak a CYBRO token előértékesítéshez, hogy kedvező feltételekkel szálljanak be a projektbe.

A CYBRO egyedi lehetőséget kínál a jelentős nyereségre. A mostani befektetés nagyon kifizetődő lehet.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Az Ethereum ETF-ek rekord 1 milliárd dolláros kereskedési volumennel debütálnak

Az Ethereum ETF-ek figyelemre méltó debütálást hajtottak végre, ami jelentős mérföldkövet jelent a digitális eszközök számára a hagyományos pénzügyi piacokon. A bevezetés során nyolc kibocsátótól kilenc...

Visszatért a mém érmék szezonja? A Pepe és az AI mémszenzáció Raboo megelőzi a DOT-ot

Vendégbejegyzés A PEPE a közelmúltban egy kockázati tőkecég jelentős felhalmozása közepette emelkedett, míg a DOT csökkent. Közben az új AI mém szenzáció, a Raboo, több mint 10.000...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!