Vitalik Buterin megosztotta véleményét a Celebrity mémcoinokról, a befektetők az ígéretes utility tokenre váltanak

-

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin megosztotta véleményét a hírességek által támogatott top mémcoinok felemelkedéséről, amelyek a gyakran kétes hasznosságuk ellenére jelentős figyelmet és befektetéseket gyűjtöttek.

Ennek az érzésnek a hatására a befektetők egyre inkább az ígéretes Algotech (ALGT) utility token felé fordítják a figyelmüket, amelynek nyilvános előértékesítése élesben zajlik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez az újonc le fogja-e győzni a már befutottabb társait? Derítsük ki.

Vitalik Buterin

Vitalik Buterin kritizálja a celeb mém érméket: Az Ethereum 1,36%-kal emelkedik válaszul

Az Ethereum hálózat társalapítója, Vitalik Buterin június 5-én, a mostani kripto bikapiacon adott hangot elégedetlenségének a hírességek által vezérelt mém érmékkel kapcsolatos vállalkozásokkal kapcsolatban.

Kritikával illette ezeket a projekteket a tisztességes célok hiánya miatt, és azt javasolta, hogy tiszteletreméltóbbak lennének, ha közcélokat és konkrét ügyeket szolgálnának.

Az olyan hírességek, mint Caitlyn Jenner, Rich The Kid, Iggy Azalea és Davido mémérméket indítottak, amelyek sok befektető számára gyakran jelentős veszteségeket eredményeztek, bár egyesek jelentős nyereséget értek el.

Jenner JENNER és Davido DAVIDO érméi például gyorsan jelentős pénzügyi veszteséget okoztak a kereskedőknek.

Buterin azzal érvelt, hogy ezek a kísérletek túlságosan a pénzügyi nyereségre összpontosítanak, nem pedig az érdemi eredményekre, ezzel szemben Ashton Kutcher és Mila Kunis Stoner Cats NFT kollekciója, amellyel egy showműsort finanszíroztak.

Kiemelte, hogy a mémérme-projekteknek tartós értékre és társadalmi haszonra kell törekedniük, még akkor is, ha a pénzügyi értékük végül csökken.

Milyen hatással voltak Buterin intelmei az Ethereumra? Június 5-én az ETH 3.812,56 dolláron nyitott és 3.864,26 dolláron zárt, ami 1,36%-os emelkedést szült.

Az Ethereum meg tudja tartani ezt a bikás pályát? Az elemzők arra számítanak, hogy az ETH értéke 2024 második negyedévének végére 3.888,94 dollárra emelkedik.

Ezáltal az Ethereum további 0,64%-os emelkedést mutat majd az ETH 3.864,26 dolláros értékéhez képest.

Ezen ígéretes Ethereum hírek mellett miért is helyeznék a befektetők a hangsúlyt az Algotech irányába? Nézzük, hogyan teljesít ez az új kriptopénz.

Amiért a befektetők az ALGT-ért áhítoznak: A DeFi Game-Changer az előértékesítésben

Lépjetek tovább, mémcoinok – van egy új DeFi kedvence a városban, és ezt ALGT-nek hívják.

Ez az előértékesítési token a decentralizált pénzügyi világ csúcsára tartó űrhajón van, és a hozzáértő befektetők kapkodnak, hogy korán helyet kapjanak.

Az Algotech, az ALGT mögött álló innovatív platform úgy fogja felrázni az algoritmikus kereskedési iparágat, mint még senki korábban.

Az Algotech a fejlett technológia és a mesterséges intelligencia erejét kihasználva lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan elemezzék a piacot, és adatvezérelt kereskedéseket hajszálpontos precizitással végezzenek.

Az Algotech könnyen kezelhető felhasználói felületének köszönhetően még a kezdő ALGT kereskedők is belevethetik magukat és máris zöldet láthatnak.

A legmodernebb felhőalapú számítástechnikai háttérrel az Algotech támogatja a nagyfrekvenciás kereskedést, ami nem más, mint egy aranybánya.

Búcsút mondhat a kézi kereskedés buktatóinak – nincs többé elfogultság, nincs többé fáradtság és nincs többé következetlenség.

Az Algotech automatizált rendszerei mindent elintéznek, biztosítva a zökkenőmentes, nyereséges működést éjjel-nappal.

A folyamatban zajló nyilvános előértékesítés kolosszális keresletet tapasztal, mivel a befektetők özönlenek az ALGT-hez, hogy megkóstolhassák a mindössze 0,08 dolláros tulajdonjogot.

A következő szakaszban ez az érték 0,10 dollárra fog emelkedni, ami 25%-os emelkedést jelent.

Ha egy ígéretes, komoly potenciállal rendelkező utility tokent keresel, az ALGT a legjobb kriptó, amit most érdemes megvenni.

Az ALGT kiemelkedő előértékesítési teljesítménye jelentős nyereségek ígéretével csalogatja a befektetőket.

Az ALGT impozáns előértékesítési teljesítményével kelt hullámokat, és a korai befektetőknek a nyilvános előértékesítés végére tekintélyes, 275%-os nyereséget ígér.

A befektetők máris 100%-os nyereséget értek el, miközben az Algotech a végső szakaszra készül.

A platform vonzereje tovább növekszik, részben a jelenlegi árakhoz képest 25%-os kedvezménynek köszönhetően, amely a tokeneket csábító 0,08 dollárra becsüli.

Ez a kedvezmény a késői érdeklődés megugrását váltotta ki, ami figyelemre méltó emelkedéshez vezetett, mivel új vásárlók özönlöttek az ALGT-hez.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában. Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a...

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!