A bálnák elmenekülnek az Avalanche és az Injective elől a DTX Exchange-be, hála a kiváló előértékesítési teljesítményének

-


Vendégbejegyzés


A volatilitás és a kereskedői hangulat gyors változása nem újdonság a kriptopénzpiacon.

Mostanában azonban izgalmas migráció zajlik, mivel a bálnák a DTX Exchange (DTX) felé tartanak a legjobb DeFi érmék, mint például az Avalanche (AVAX) és az Injective (INJ).

Ez a második szakaszban lévő előértékesítési sztár nagy ígéretet mutat a teljesítményével, és 2024-ben a következő 0,5 dolláros DeFi érme lehet.

Avalanche (AVAX): A DeFi projekthez egy újabb bank csatlakozik

Az Avalanche (AVAX) régóta az egyik legjobb DeFi érme. Nemrégiben az Avalanche bejelentette, hogy a Misyon Bank elindította új tokenizációs platformját a hálózatán.

A platform első felhasználási esete a tokenizált török eurókötvények lesznek az egyéni kereskedők számára.

Avalanche
Forrás: X

Ez a bikás hír az Avalanche-ról rallyt indíthat el ennél a kriptónál. Apropó, az Avalanche kriptó értéke az elmúlt 12 hónapban több mint 150%-kal nőtt.

A piaci elemzők tehát azt jósolják, hogy ezzel a DeFi érmével 50 dolláron kereskednek 2024 második negyedévének vége előtt.

Injective (INJ): Az első átfogó dokumentum megjelent

Az Injective (INJ) egy másik DeFi kripto, amely nemrég került a figyelem középpontjába.

Az Injective például nyilvánosságra hozta az INJ tokenről szóló első átfogó tanulmányt.

Ez a tanulmány a token deflációs nyereséget hajtó mechanizmusait és segédeszközeit vizsgálja. E fejleménynek köszönhetően egyre többen fognak megismerkedni ezzel a DeFi érmével.

Az Injective kriptomozgása több mint 300%-ot ugrott az YTD grafikonokon.

Ezenkívül több mint 25 technikai indikátor mutat vételi jeleket az INJ számára. Mindezek a bikás Injective hírek és indikátorok eredményeként a kripto szakértői azt jósolják, hogy az értéke 32 dollárra emelkedhet 2024 második negyedévében.

DTX Exchange (DTX): A legnépszerűbb új DeFi projektek között

A DTX Exchange (DTX) megváltoztatja a DeFi piacot a CEX-et és a DEX-et kombináló hibrid kereskedési platformjának köszönhetően.

Nincs még egy DeFi projekt, amely már csak ezért is azt teszi, amit tesz – arról nem is beszélve, hogy lenyűgöző biztonsági intézkedéseket építettek bele.

A DTX Exchange-en több mint 120 ezer eszközosztály (Forex, kötvények, kriptók stb.) kereskedhető, ami igazán kiemeli a többi közül.

A DTX Exchange kiemelkedő tulajdonsága kétségtelenül az, hogy 1000-szeres tőkeáttételt tud nyújtani – ami lényegesen magasabb, mint amiről a legtöbb platform még csak álmodik.

Ez mindent megváltoztat a kereskedők számára, mivel ilyen magas tétekkel potenciálisan nagy nyereséget érhetnek el.

A DTX utility token táplálja majd ezt a DeFi projektet. A token birtoklása számos előnnyel jár, mint például a csökkentett kereskedési díjak és a governance szavazati jogosultságok gyakorlása.

Ezenkívül azok a kereskedők, akik 100 dollár értékű DTX-et birtokolnak az előértékesítés során, részt vesznek egy 1 millió dolláros nyereményjátékban, ahol tíz szerencsés DTX-tulajdonos fejenként 100 ezer dollárt nyer.

A DTX Exchange mindezen előnyöknek köszönhetően eddig több mint 600 ezer dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során, és az előrejelzések szerint 2024 júniusának vége előtt eléri az 1 millió dollárt.

A 2. szakaszban jelenleg egy DTX mindössze 0,04 dollárt ér – ez 100%-os megtérülést jelent mindazok számára, akik korán vásároltak.

A szakértők ugyanakkor azt jósolják, hogy 0,5 dollárra ugrik, amint egy Tier 1-es CEX 2024 harmadik negyedévében listázza ezt a DeFi érmét.

Vajon miért váltanak az Avalanche és az Injective bálnák a DTX tőzsdére?

A bálnák több tényező miatt is a DTX Exchange-re fordítják figyelmüket az olyan népszerű DeFi érmékről, mint az Avalanche és az Injective.

A DTX-nek például alacsonyabb a piaci kapitalizációja, és a 109 ezer dolláros tőzsdéhez van kötve.

Ez annyit jelent, hogy ennek az újonc DeFi érmének sokkal kevesebb új pénzeszközre lesz szüksége ahhoz, hogy az árfolyama az egekbe szökjön és stabil maradjon a volatilitás közepette.

Látogasson el a DTX tőzsdei előértékesítésre
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Toncoin (TON) árfolyam elemkedés 06.14.

Prémium Toncoin (TON) A Bitcoin árfolyamának csökkenése mellett, ami az altcoinok szektorának visszaeséséhez vezetett, bizonyos nagy teljesítményt nyújtók emelkednek az árral szemben. Ilyen teljesítményt nyújt a Toncoin (TON),...

A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi...

Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában. Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a...

Már több az aktív cím a Telegram blokkláncán, mint az Ethereumon

A Telegram által fejlesztett The Open Network, a TON blokklánc ebben a hónapban folyamatosan felülmúlta az Ethereumot a napi aktív címek száma alapján. Rengeteg felhasználó, hatalmas...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!