A következő hónapban 30k lehet a bitcoin egy elemző szerint

-

Minden okunk megvan arra, hogy rövidebb időkereteken bullishak legyünk a BTC-vel kapcsolatban, mivel a hónapok óta tartó volatilitás-tömörülés megállni látszik.

A bitcoin „jelentősen ki fog törni” a következő hónapban, 30.000 dolláros felfelé irányuló céllal.

Ez volt Michaël van de Poppe, az Eight kereskedési cég alapítója és vezérigazgatója legújabb előrejelzése.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Elemző a novemberi árcélról: „Az én tippem valószínűleg 30.000 dollár”

Október 25-én egy tweetben Van de Poppe csatlakozott azon elemzők egyre növekvő számához, akik bullish BTC árfolyam-előrejelzéseket adnak.

A BTC/USD árfolyamot jelenleg a volatilitás kifejezett hiánya jellemzi, de egyre több jel utal arra, hogy az oldalazó trendnek komoly felrázkódtatásra van szüksége.

A Bitcoin Bollinger-szalagjai a Nasdaqhoz képest a legszűkebbek a történelemben, erősítette meg TechDev, a népszerű elemző és mások is az elmúlt napokban. Mint mondja, ez szinte garantálja a robbanásszerű elmozdulást.

„Az ár a NASDAQ-kal szemben a BTC utolsó impulzusos csúcsán, 2021 áprilisában tetőzött, és a 1,5 éves korrekció alatt konszolidálódott” – írta a kommentár részeként.

„Hamarosan felfelé törés és erős Bitcoin outperformance várható.”

BTC vs. Nasdaq kommentált chart Bollinger szalagokkal. Forrás: TechDev/ Twitter

Van de Poppe számára az emelkedési potenciálra nagyobb az esély, mint a további medvés viselkedésre, a BTC/USD akár 35%-ot is növekedhet a következő hetekben.

„2-3 héten belül a Bitcoin jelentősen ki fog törni. Az én tippem az emelkedés” – jelentette ki.

„A tippem valószínűleg 30 ezer dollár.”

Egy ilyen kitörés túlszárnyalná a népszerű szakértő, Il Capo of Crypto által kitűzött megkönnyebbülési rali célt, ez már hónapok óta a helyén van, és 21.000 dollárnál van meghatározva.

A Wall Street-i kereskedés kezdete előtt azonban elismerte, hogy a 21.000 dolláros zóna „ezen a héten” megjelenhet.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

A Glassnode bika-ügye

A Glassnode on-chain elemzőcég eközben saját bika-ügyét vázolta fel a Bitcoinra vonatkozóan, és a hosszú távú tulajdonosokra (LTH) és a tőzsdei vásárlókra helyezte a hangsúlyt.

A tőzsdékről eközben jelentős mennyiségű BTC vándorol el, míg a hodlerek nem akarnak eladni, magyarázta a héten – ahogy arról a Cointelegraph is beszámolt.

„Ez bullish történés a végső menedéknek számító HODLER-ek szemszögéből nézve, miszerint a kínálat a tőzsdékről a HODLER tárcákba áramlik, és minden idők legmagasabb szintjén van” – foglalta össze a Glassnode heti hírlevelének legújabb kiadása, a „The Week On-Chain”.

„Annak ellenére, hogy relatíve kevesen vannak, a Bitcoin megrögzött híveinek meggyőződése töretlen, és az egyenlegük tovább növekszik.”

Bitcoin tőzsdei egyenleg, kommentált grafikon (képernyőfotó). Forrás: Glassnode

A Bitcoin hosszabb távú kilátásai továbbra is magasztosak, ebben a hónapban például érkezett egy 2 millió dolláros előrejelzés 2028-ra.


Olvastad már? Ár elemzés – BNB, XRP,

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!