A kereskedők 85%-a bevezetné a kriptós fizetést

-

A Deloitte nemrégiben a PayPal közreműködésével végzett egy felmérést, és arra jutottak, hogy a kereskedők, üzletek 85%-a kifejezetten magas prioritásként értékeli, hogy lehetővé tegye a kriptopénzes fizetést.
Háromnegyedük pedig azt mondta, hogy legfeljebb két éven belül be akarja vezetni, hogy kriptopénzzel és stablecoinokkal is lehessen fizetni nála.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felmérést, amelyet „A kereskedők felkészültek a kriptóra” címmel publikáltak, tavaly decemberben végezték. 2000 cégvezetőt kérdeztek meg az USA kiskereskedelmi szektorából, a 10 milliós bevételi kategóriától egészen az 500 milliós szintig.
„A válaszadóknak általánosságban volt tudomása a kriptopénzekről és a stablecoinokról, a legtöbbjük pedig kifejezetten abban a döntéshozói pozícióban van, hogy meghatározhassa, a vállalkozás elfogadja-e a kriptopénzeket fizetőeszközként.

Két digitális eszközt mérlegelnek, a stablecoinokat, és a hagyományos kriptopénzeket. A cégek 85%-a sürgősen lehetővé akarja tenni, hogy lehessen nála kriptóval fizetni, 83%-uk pedig a stablecoinokat is támogatná.”

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Összességében a válaszadók 87%-a nyilatkozott úgy, hogy szerinte a kriptopénzek elfogadása versenyelőnnyel járhat a piacon.
„Sokan számítanak arra is, hogy a jövőben a jelenleginél sokkal szélesebb körű lesz az elterjedés. A megkérdezettek 85%-a úgy gondolja, hogy 5 éven belül sokkal megszokottabb fizetési megoldásnak fog számítani a kriptopénzek használata. 75%-uk tervezi, hogy két éven belül már ők is elfogadják.”
A kereskedők több különböző szempontból is motiválva lehetnek a digitális pénzek elfogadására. 48%-uk szerint a vásárlói élmény növekedhet, 46%-uk szerint több ügyfelet tudnak így szerezni, 40%-uk pedig úgy véli, az adott vállalkozás így ki tudja mutatni, hogy halad a korral.

Olvastad már? A 30.000 dolláros bitcoinnak súlyos hatása van a bányászok nyereségére

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!