A kereskedők 85%-a bevezetné a kriptós fizetést

-

A Deloitte nemrégiben a PayPal közreműködésével végzett egy felmérést, és arra jutottak, hogy a kereskedők, üzletek 85%-a kifejezetten magas prioritásként értékeli, hogy lehetővé tegye a kriptopénzes fizetést.
Háromnegyedük pedig azt mondta, hogy legfeljebb két éven belül be akarja vezetni, hogy kriptopénzzel és stablecoinokkal is lehessen fizetni nála.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felmérést, amelyet „A kereskedők felkészültek a kriptóra” címmel publikáltak, tavaly decemberben végezték. 2000 cégvezetőt kérdeztek meg az USA kiskereskedelmi szektorából, a 10 milliós bevételi kategóriától egészen az 500 milliós szintig.
„A válaszadóknak általánosságban volt tudomása a kriptopénzekről és a stablecoinokról, a legtöbbjük pedig kifejezetten abban a döntéshozói pozícióban van, hogy meghatározhassa, a vállalkozás elfogadja-e a kriptopénzeket fizetőeszközként.

Két digitális eszközt mérlegelnek, a stablecoinokat, és a hagyományos kriptopénzeket. A cégek 85%-a sürgősen lehetővé akarja tenni, hogy lehessen nála kriptóval fizetni, 83%-uk pedig a stablecoinokat is támogatná.”

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Összességében a válaszadók 87%-a nyilatkozott úgy, hogy szerinte a kriptopénzek elfogadása versenyelőnnyel járhat a piacon.
„Sokan számítanak arra is, hogy a jövőben a jelenleginél sokkal szélesebb körű lesz az elterjedés. A megkérdezettek 85%-a úgy gondolja, hogy 5 éven belül sokkal megszokottabb fizetési megoldásnak fog számítani a kriptopénzek használata. 75%-uk tervezi, hogy két éven belül már ők is elfogadják.”
A kereskedők több különböző szempontból is motiválva lehetnek a digitális pénzek elfogadására. 48%-uk szerint a vásárlói élmény növekedhet, 46%-uk szerint több ügyfelet tudnak így szerezni, 40%-uk pedig úgy véli, az adott vállalkozás így ki tudja mutatni, hogy halad a korral.

Olvastad már? A 30.000 dolláros bitcoinnak súlyos hatása van a bányászok nyereségére

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!