A JPMorgan ügyfelei szerint 60.000 dolláron zárhatjuk az évet

-

A JPMorgan globális befektetési bank megkérdezte ügyfeleit, hogy szerintük a bitcoin árfolyama az év végére mennyi lesz.
A bank válaszadó ügyfelei közül 55% várja, hogy a bitcoin árfolyama 60.000 dolláron vagy annál magasabb szinten zárja az évet.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ezt várják a JPMorgan ügyfelei a Bitcoin árfolyamától az év végére

A JPMorgan felmérést végzett ügyfelei körében arról, hogy mit várnak a bitcoin árfolyamától az év végére. A globális befektetési bank a hét elején tette közzé az eredményeket.
A felmérést december 13. és január 7. között végezték a 2022-re vonatkozó szélesebb körű makrogazdasági kilátások részeként. A JPMorgan negyvenhét ügyfele vett részt a felmérésben.
A bank válaszadó ügyfeleinek mintegy 41%-a arra számít, hogy a bitcoin az év végén 60.000 dollár körüli szinten zárja az évet. 23% 20.000 dolláros, míg 20% 40.000 dolláros árfolyamra számít.
Ezenkívül 9% véli úgy, hogy a BTC ára eléri a 80.000 dollárt, 5% szerint 100.000 dollár vagy annál is több lehet, míg 2% arra számít, hogy 10.000 dollárra vagy az alá esik az árfolyam.

A JPMorgan ügyfélfelmérése a bitcoinárral kapcsolatos elvárásaikról. Forrás: JPMorgan

Nikolaos Panigirtzoglou, a JPMorgan stratégája és a felmérést tartalmazó kutatási jegyzet egyik szerzője így nyilatkozott:

„A bitcoin határidős ügyleteken alapuló bitcoin-pozíciós indikátorunk túladottnak tűnik.”

Hozzátette, hogy a kriptopénz valós értéke 35.000-73.000 dollár között van, attól függően, hogy a befektetők mit feltételeznek az aranyhoz viszonyított volatilitási arányáról.
A cikk írásakor a bitcoin árfolyama 43.291 dolláron állt a Bitcoin.com Markets adatai alapján.

Nemrég Salvador elnöke, Nayib Bukele azt jósolta, hogy a bitcoin ára az év végére eléri a 100.000 dollárt. A Goldman Sachs globális befektetési bank szintén lehetségesnek tartja a 100.000 dolláros szintet a BTC esetében.
A Nexo kriptohitelezési platform viszont arra számít, hogy a BTC ára az év közepére eléri a 100 ezer dollárt.

Olvastad már? Mark Cuban szerint új befektetéseinek 80%-a a kriptóba irányul

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: ibusiness lines

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!