Visa: minden negyedik KKV tervezi a kriptó elfogadását

-

A Visa kártyafizetési óriás felmérést végzett a kis- és középvállalkozások (KKV) körében, és megállapította, hogy a válaszadók közel negyede tervezi, hogy idén elfogadja a kriptovaluta-fizetéseket.
„Azt hiszem, egyre többen érzik magabiztosabbnak a kriptovalutát” – mondta a Visa egyik vezetője.

9 ország kisvállalkozásai tervezik idén a kriptovaluta elfogadását.

A Visa szerdán tette közzé a digitális fizetésekről szóló tanulmányát.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Wakefield Research által jegyzett felmérés 2021 decemberében 2250 (legfeljebb 100 alkalmazottal rendelkező) kisvállalkozás tulajdonosa megkérdezésével készült Brazíliában, Kanadában, Németországban, Hongkongban, Írországban, Oroszországban, Szingapúrban, az Egyesült Arab Emírségekben és az Egyesült Államokban.
A Visa leírta, hogy a kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára 2022-ben a következő út is népszerű: „A digitális fizetésekre – még a kriptóra is – ráállni.”
A fizetési óriás részletezte:

„A megkérdezettek 24%-a mondta, hogy tervezi a digitális valuták, például a bitcoin kriptovaluta elfogadását.”

Hozzátették:
„A megkérdezett kkv-k elsöprő 82%-a mondta, hogy 2022-ben tervezi a digitális opció valamilyen formájának elfogadását, és 73%-uk alapvető fontosságúnak tartja az új fizetési formák elfogadását üzleti növekedése szempontjából.”

Jeni Mundy, a Visa kereskedői értékesítésért és elfogadói tevékenységért felelős globális vezetője a következőképpen nyilatkozott:

„Úgy gondolom, hogy egyre többen érzik magabiztosabbnak magukat a kriptóval kapcsolatban.”

Decemberben a Visa kriptotanácsadási szolgáltatásokat indított.
Sőt, a cég kriptopénzekért felelős vezetője nemrég azt is elárulta, hogy a vállalat 60 kriptopénzplatformmal lépett partnerségre, hogy a fogyasztók világszerte 80 millió kereskedőnél költhessenek digitális valutát.

Olvastad már? A Moody’s hitelminősítő intézetnek nem tetszik Salvador Bitcoin-politikája

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Folytatódik a Kim Kardashian és Mayweather elleni per

Egy szövetségi bíró tavaly ugyan elutasította a pert, azonban az ügyben eljáró amerikai körzeti bíró, Michael Fitzgerald most ismét lehetőséget adott a felpereseknek, hogy lépéseket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!