A Filecoin a Solanával való partnerség után felrobbant, de ez a kripto még magasabbra fog emelkedni

-


Vendégbejegyzés


A Filecoin (FIL), egy peer-to-peer hálózat, nemrégiben jelentős partnerséget jelentett be a Solanával, amelynek célja a blokklánc tárolási képességek fejlesztése.

Az együttműködés a Solana infrastruktúráját hivatott erősíteni, és a decentralizált tárolási megoldások fejlesztésével az Ethereum félelmetes versenytársává pozícionálja.

A Filecoin (FIL) árfolyama február eleje óta figyelemre méltó, 33%-os emelkedést produkált, ami felkeltette az érdeklődést, hogy ez az emelkedő tendencia folytatódni fog-e.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a partnerség sarkalatos váltást jelent a hagyományos centralizált tárolási módszerekről egy biztonságosabb, skálázhatóbb és megbízhatóbb decentralizált modellre, lehetővé téve a Solana számára, hogy javítsa blokkláncának hozzáférhetőségét és funkcionalitását egy széles felhasználói bázis, köztük az infrastruktúra-szolgáltatók és indexelők számára.

A Filecoin (FIL) tényleg lenyűgöző teljesítményt nyújtott, és a jövő valóban fényesnek tűnik ennek az érmének.

Azonban vannak olyan projektek, amelyek szintén óriási előrelépéseket tesznek, és sorban állnak a lehetőségre, hogy felragyoghassanak.

Bemutatunk neked egy ilyen projektet, hogy talán esélyt adjunk arra, hogy végül még többet nyerhess.

ScapesMania: Közösség által vezérelt eredmények

A kizárólag a közösségtől összegyűjtött 6,125 millió dollár a ScapesMania-t a rivaldafénybe emeli.

Semmi vállalati befolyás, semmi magas rangú támogató – csak a puszta elkötelezettség és kitartás, ami előreviszi ezt a figyelemre méltó projektet!

Jegyezd be a naptáradba! Február 26-tól március 9-ig tart a várva várt Token Generation Event (TGE), majd a várva várt tőzsdei bevezetés. A követők izgatottan várják ezt a monumentális eseményt.

Filecoin

Stratégiai pozícionálás a fellendülő piacon

A casual gaming által uralt birodalomban a ScapesMania élen jár, stratégiailag igazodva a piaci trendekhez.

Az iparág 2027-re elképesztő 19,12 milliárd dollárra robban, így az időzítés nem is lehetne jobb, hogy megragadjuk ezt a jövedelmező lehetőséget.

A ScapesMania az alkalmi játékágazat közelgő 9%-os növekedését felkarolva, a Web3 rajongóit arra hívja, hogy kihasználják ezt a növekedést olyan innovatív megoldásokon keresztül, mint a DAO és a tőzsdei bevezetés utáni stratégiai intézkedések.

A vezérigazgató egy nemrégiben tartott AMA-ban bemutatta a TGE utáni robusztus blokkláncos játék-ökoszisztéma kialakításának tervét.

A koncepciótól a kivitelezésig minden aspektus aprólékos figyelmet kap, biztosítva a zökkenőmentes utat a siker felé.

Miért a ScapesMania? Páratlan előnyök bemutatása

Fedezd fel a számtalan előnyt, amely a ScapesMania-t választókra vár:

  • Megbízható marketingstratégia: A közösség bevonása és a kereslet ösztönzése a bevezetés után.
  • Szabályozott Token menedzsment: Stabil keret, amely biztosítja a stabilitást és a fenntartható növekedést.
  • Optimális TGE feltételek: A hozamok maximalizálása a legkedvezőbb feltételek mellett.
  • Tudatos szűkösség: Korlátozott token-kínálat, ami idővel értéknövekedést eredményez.
  • Diverzifikálási lehetőségek: Több projekt felfedezése egy egységes ökoszisztémán belül.
  • Intelligens tokenomika: A token-dömping megelőzése és az egyensúly fenntartása jól megtervezett tokenomikával.
  • Közvetlen tőzsdei hozzáférés: A DEX-en jegyezve, a CEX listázással a láthatáron, azonnali hozzáférést biztosítva az előnyös lehetőségekhez.
  • A BlockSafu által auditált: Ellenőrzött biztonság és megbízhatóság a BlockSafu auditja által jóváhagyva.
  • Stabil kripto tracker pozíciók: Legjobb helyezések a kripto trackereken, biztosítva a láthatóságot és a megbízhatóságot.

Fogadd el az utazást: A lehetőségek várnak

Lekésted az előértékesítést? Ne féljen! A ScapesMania útja még csak most kezdődik, és ambiciózus mérföldkövek vannak a láthatáron.

Maradjatok velünk a listázási bejelentésekért, készítsétek elő a pénztárcátokat, és készüljetek fel egy izgalmas utazásra, ahogy a ScapesMania soha nem látott magasságokba emelkedik.

>>> Maradj naprakész – Kérj listázási értesítést! <<<

A Filecoin (FIL) együttműködik a Solanával, és optimizmust kelt a piacon

A decentralizált adattárolási szektor számára jelentős fejlemény, hogy a Filecoin (FIL) bejelentette stratégiai partnerségét a Solanával, amelynek célja a blokklánc tárolási megoldások fejlesztése.

Az együttműködés kulcsfontosságú pillanatot jelent a Filecoin (FIL) számára, integrálva decentralizált tárolási képességeit a Solana nagy teljesítményű blokkláncával.

A 2024. februári bejelentés óta a Filecoin piaci értéke jelentősen megnőtt, 33%-os árfolyam-emelkedés volt tapasztalható, ami azt jelzi, hogy a piac erősen optimista ezzel az együttműködéssel kapcsolatban.

Ez az integráció a hagyományos centralizált tárolási módszerekről egy biztonságosabb, skálázhatóbb és megbízhatóbb decentralizált modellre való áttérést jelent, amely olyan előnyöket kínál, mint a jobb elérhetőség és funkcionalitás a felhasználók széles köre számára, beleértve az infrastruktúra-szolgáltatókat és indexelőket is.

Erre a hírre a piac pozitívan reagált, a Filecoin (FIL) natív tokenje, a Filecoin (FIL) több mint 5%-os emelkedést tapasztalt 6 dollár fölé, elérve a legmagasabb szintet január közepe óta.

Ez az emelkedő tendencia egy nagyobb pozitív mozgás része, a Filecoin (FIL) az elmúlt héten mintegy 15%-ot erősödött.

A piaci elemzők és technikai elemzők azt jósolják, hogy ez a bikás trend folytatódhat, egyesek a Filecoin (FIL) árfolyamának potenciális 200%-os emelkedésére spekulálnak, ami a közeljövőben akár a 25 dolláros szintet is elérheti.

A Filecoin (FIL) árfolyamának teljesítményét vizsgálják, különösen azután, hogy 2021 áprilisában elérte a 230 dolláros történelmi csúcsot.

A medvepiaci időszakot követően a Filecoin (FIL) ára 3 és 8 dollár között kezdett konszolidálódni, ami egy potenciális felhalmozási zónára utal. A legújabb mozgások kitörési kísérletre utalnak, a Filecoin (FIL) árfolyama jelentősen emelkedett.

Az elemzők szerint, ha a Filecoin (FIL) árfolyama tovább emelkedik és meghaladja a 8 dolláros ellenállási szintet, az megerősítheti egy új bikás szakasz kezdetét, és rövid távon 13 és 16,50 dollár körüli árakat célozhat meg.

A Solanával való partnerség nem csupán egy technikai integráció, hanem egy stratégiai lépés, amely növeli a blokklánc adattárolás skálázhatóságát, biztonságát és hozzáférhetőségét.

Az együttműködés a blokklánc-ökoszisztémák rugalmasságát és robusztusságát tükrözi, kölcsönös előnyöket biztosítva a felhasználók és a fejlesztők számára egyaránt.

A Filecoin adattárolási volumene 2023-ban 4x ugrik meg, és a platform biztonság, skálázhatóság és decentralizáció iránti elkötelezettségével a jövő ígéretesnek tűnik a Filecoin (FIL) számára.

Következtetés

A ScapesMania, egy új szereplő megjelenése a kriptotérben, amely az alkalmi játékpiacra összpontosít, diverzifikálódó tájképet sugall, és azoknak, akik kimaradtak a Filecoin (FIL) lenyűgöző nyereségéből, talán hasonló, ha nem nagyobb hozamot kínál.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!