A Dogecoin támogatói most Mog Coin és Raboo zsákmányolnak, mivel a kriptopiaci szakértők masszív megtérülést jósolnak

-


Vendégbejegyzés


A mémőrület epikus visszatérésre készül a kriptopiac újraéledése után. Ezúttal azonban a Dogecoin támogatói más mém érméket választanak, mint például a Mog Coin és a Raboo.

A Mog Coin és a Raboo meglehetősen új mém tokenek, de a Raboo viszi a pálmát a megtérülési potenciál tekintetében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez jelenleg a 3. előértékesítési szakaszban van, és már több mint b gyűjtött össze a projekt.

Olvasd tovább, hogy megtudd, miért ígér 100-szoros nyereséget az előértékesítés és miért befektetői mágnes.

A Raboo befektetőkre masszív megtérülés vár. Itt van, hogy miért

A mémérme-őrület egyik nem túl hízelgő következménye az eredetiséget és kreativitást nélkülöző mémprojektek felemelkedése.

A terület jelenleg túltelített és zsúfolt olyan másoló tokenekkel, amelyek nem kínálnak értéket, és csak egy másik mém érme lenyúlását jelentik.

Raboo
Forrás: X

A Raboo belép ebbe a világba, tele egyedi segédprogramokkal, amelyek célja, hogy a kripto rajongók minden osztályát vonzzák.

A mémkultúra könnyed szórakozását ötvözi a Social Fi-vel és a legmodernebb AI-technológiával, hogy a hasonló gondolkodású kriptórajongók élénk közösségét alakítsa ki.

E közösségben a felhasználók mémeket hozhatnak létre, megoszthatják azokat közösségi szinten, és ennek eredményeképpen jutalmakat szerezhetnek.

A projekt hatalmas holdpotenciállal rendelkezik, a szakértők 100-szoros megtérülést jósolnak a korai befektetőknek.

Ráadásul a Raboo-nak még rengeteg felértékelődési lehetősége van, mivel még mindig előértékesítés alatt áll.

Mog Coin: A legújabb feltűnő mém érme?

A 2023-ban elindított Mog Coin az internet kulturális érméjeként büszkélkedik. A Mog coin projekt célja, hogy sokáig meglovagolja a mémőrületet, és a közössége is erre a célra van hangolva.

Ennek ellenére a Mog coin token nem rendelkezik belső értékkel, ami arra készteti az embereket, hogy a legújabb feltűnő mém érmét lássák benne.

A Mog coin az új év elején a kripto bikapiacot meglovagolva hatalmasat erősödött, de az elmúlt hónapban jelentősen leértékelődött.

A múlt héten 15%-ot esett, és a napi grafikonokon közel 6%-ot veszített az értékéből. A Mog coin befektetők reménykednek az újraéledésben, de ez nem biztos, hogy hamarosan bekövetkezik.

A Dogecoin újra a helyes útra tér?

A Mog coin 2024 elején bekövetkezett árrobbanása nem következett volna be, ha nincs a Dogecoin.

A top mém érme továbbra is életben van, miután túlélt számos áresést és kriptopiaci leértékelődést.

Nemrégiben Elon Musk utalt arra, hogy a Dogecoin lehetővé teszi a Tesla fizetéseket, és a Dogecoin minimálisan felértékelődött.

A drágulás azonban rövid ideig tartott. A Dogecoin jelenleg 0,15 dollár körül mozog, de még mindig mínuszban kereskedik a napi és heti grafikonokon.

Ezért nem meglepő, hogy sok Dogecoin támogató a Raboo és a Mog coinban keres alternatívát.

Következtetés

Miközben a kriptopiac továbbra is emelkedő pályán van, a mémérmék jelentősen felértékelődnek.

A Dogecoin támogatói azonban a Mog coinnal szemben a Raboo-ra ugranak át.

Ennek oka, hogy a Raboo a mémőrületet a mesterséges intelligenciával és a SocialFi-vel kombinálva egy vonzó, sok kereseti potenciállal rendelkező terméket szül.

A mindössze 0,0042 dolláros áron csatlakozhatsz a Raboo előértékesítéséhez, majd korai befektetőként jelentős megtérülésnek nézhetsz szembe.

A Raboo előértékesítésben itt vehet részt

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!