A bitcoin árfolyama 1 millió dollár lehet 2030-ban

-

A Twitter alapítója, Jack Dorsey bizalmat szavaz a bitcoinnak, és 2030-ra 1 millió dollár feletti árfolyamot jósol.

A Pirates Wires műsorában szerepelve a bitcoin jövőbeli árfolyama is szóba került, Dorsey pedig elmondta, szerinte túl is lépheti az 1 milliót addigra.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Azt is megosztotta viszont, hogy az árfolyam nem annyira érdekes számára, más miatt tartja jó dolognak a bitcoint.

„A bitcoin legelképesztőbb tulajdonsága a történelmen kívül, hogy bárki, aki rajta dolgozik, aki fizetést kap érte, vagy aki magának vásárol, aki bármilyen erőfeszítést tesz a javításáért,jobbá teszi az egész ökoszisztémát. Végső soron ez az, ami az árfolyam emelkedéséhez vezet. Ez egy lenyűgöző rendszer, egy mozgalom, minden másnál fontosabb. Sokat tanultam tőle.”

Bitcoin emelkedésre várva

Dorsey nem az egyedüli, aki hatalmas árfolyamokra számít a jövőben. Cathie Wood, az Ark Invest vezérigazgatója is 1 millió dolláros szintet jósol a bitcoinnak 2030-ra.

Ezenkívül Jurrien Timmer, a Fidelity Investments egyik igazgatója 1 és 10 millió dollár közötti árfolyamot prognosztizál 2030-ra.

Ezen a héten Dorsey, a Twitter volt vezérigazgató bejelentette, hogy lemondott a Bluesky igazgatóságáról.

A 2019-ben elképzelt platform célja egy decentralizált közösségi média alternatíva megteremtése lett volna, de a dolgok máshogyan alakultak.

„Minden, amit a decentralizáció körül akartunk, minden, amit egy nyílt forráskódú protokoll kapcsán akartunk, hirtelen egy kockázati tőkebefektetőkkel és igazgatósággal rendelkező céggé vált. Ez nem az, amit akartam, nem ezt akartam létrehozni.”

Újra és újra ugyanazok a hibák

Távozását a Bluesky döntéseinek tulajdonította, mondván, hogy szó szerint az összes hibát megismétli, amit a Twitter cégként elkövetett.

Dorsey továbbá azt is elárulta, hogy a valódi fókusza most a Nostr nevű, a Twittert kihívó másik decentralizált platformon van. Azt mondta, hogy támogatni akarja a Nostr fejlesztését, mivel az egy valódi nyílt forráskódú protokoll.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Dorsey jelenleg a Block nevű fizetési cég vezetője, amely kifejezetten elkötelezett a bitcoin iránt.

A múlt héten a cég bejelentette az új stratégiáját, miszerint a bitcoin-termékeik nyereségének 10%-át minden hónapban további bitcoin vásárlására fogja fordítani.

A Block volt az egyik első részvénytársaság, amely bitcoinba fektetett, 2020-ban 220 millió dollárért váltottak kriptopénzt, és mára a cég bitcoin-állománya 160%-kal emelkedett, és 2024 első negyedévének végére elérte az 573 millió dollárt.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Kraken visszavág a SEC-nek: A vádak pontatlanságára hívja fel a figyelmet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!