6 millió felé robog ez a VR érme, a bálnák egyre jobban rákaptak

-


Vendégbejegyzés


A Shiba Inu lelkes befektetői felfedeztek maguknak egy új ICO-t, mégpedig a 5thScape projektjét, és meg szeretnék vele célozni az 1000%-os hozamot.

Mivel a Shiba Inu (SHIB) újabban medvés lejtmenetbe kezdett, és ezt egy kulcsfontosságú technikai minta is bizonyítja, a befektetők felfigyeltek egy új előértékesítésre.

Az említett érmével potenciálisan elérhető 1000%-os hozamot a SHIB tokennel valószínűleg még csak meg sem lehetne közelíteni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A SHIB az elmúlt két hónapban egy zászló alakzatot rajzolt ki, és értéke bőven a 2024-es csúcsok alatt nyugodott. 

Tény, hogy egy zászló struktúra nem feltétlenül bullish jel, és bearish irányba is fejlődhet, de a SHIB esetében most mégis úgy tűnik, hogy lefelé lejt. 

Ez azért lehet így, mert az érme az elmúlt hetek során két alkalommal is erős ellenállásba ütközött az 50DMA-nál.

Mindez alátámasztja, hogy továbbra is a medvék uralják ezt a piacot.

Az pedig szinte szavatolt, hogyha a SHIB a mostani zászló alakzat, illetve a 100DMA alá esik, megerősödhet az eladási nyomás.

Az első medvés célpont a 0,000018 dollárnál lévő támasz zóna, míg a következő a 2023 év végi és a 2024 eleji csúcsértékek a 0,000015-16 dolláros területen.

érme

Forrás: TradingView

Mivel a SHIB rövid távon szinte biztos, hogy zuhanásba kezd, a befektetők gyors emelkedéssel kecsegtető érméket keresnek.

A kriptoelemzők figyelmét újabban egy friss ICO, a 5thScape ragadta meg.

A 5thScape új ICO-ja lehet 2024 legjobb lehetősége?

A nemrég indult izgalmas előértékesítést, a 5thScape projektjét a kezdetektől fogva nagy hype övezi.

A kripto-alapú 5thScape egy VR/AR projekt, amely a maga nemében első. A blokklánc alapokkal bíró projekt saját VR/AR headseten és VR/AR ökoszisztémán dolgozik.

Az ICO nagyon pörög, és ez azt bizonyítja, hogy a befektetők is bíznak abban, hogy egyszer majd piacvezetővé válik. Cikkünk írásakor a 5thScape már több, mint 5,8 millió dollárt gyűjtött.

Az 5SCAPE tokenje jelenleg 0,00327 dollárért kapható, ami a 0,1 dolláros bevezetési árhoz viszonyítva bizony hatalmas kedvezményt jelent. Tehát azok a befektetők, akik most csatlakoznak, 200%-os potenciális nyereségben részesülhetnek.

A natív token készlete 5,21 milliárdra rúg, így akik most vásárolnak, tulajdonképpen 17 millió dolláros piaci értéken csatlakoznak a projekthez.

Persze az is megeshet, hogy a 5thScape piacvezetővé válik, és eléri a 100 millió dollár feletti piaci kapitalizációt.

A 5thScape a Web3-as beindításhoz elkezdett fejleszteni egy VR MMA játékot, az MMA Cage Conquest-et.

Ha a fentieket figyelembe vesszük, akkor láthatjuk, hogy lényegében minden esély megvan arra, hogy befektetők 1000%-os nyereséget kaparintsanak meg.

A 5SCAPE érme megvásárolható ETH, MATIC, USDT, BNB vagy bankkártya útján. A csapat a tokenkészlet 80%-át ajánlotta fel az előértékesítés során.

Az alábbi videóban Clinix Crypto, a népszerű kripto ICO elemző osztja meg veled, hogy miért ajánlja 2024-re a 5SCAPE tokent.

Vásárolj 5SCAPE érmét itt

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!