A Dogecoin elérheti az 1 dollárt, de más mém érméket is érdemes számba venni

-


Vendégbejegyzés


A befektetők szentül meg vannak győződve arról, hogy a mém érmék piaca a közeljövőben robbanásszerű emelkedést tapasztalhat meg.

Ha ez valóra válik, a Dogecoin biztosan az élmezőnybe tartozik majd. Eláruljuk, hogy miért gondoljuk így.

A Dogecoin árfolyama ebben a hónapban 34,41%-ot nőtt, és éppen hogy tartja magát a 0,80 dolláros árfolyam felett.

Kimondhatjuk tehát, hogy a Doge egy kiadós bikarallyn van túl, hiszen az ára 0,58 dollárról indulva érte el ezt a mesés szintet.

A Dogecoin piaci kapitalizációja a cikk írásának pillanatában 11,4 milliárd dollár felett jár, és ez csak még jobban megalapozza a mém érmék közti státuszát.

Forrás: CoinMarketCap

Az a kérdés viszont még mindig felcsigázza a kedélyeket, hogy a Doge árfolyama képes lesz-e idén elérni új történelmi csúcsát, az 1 dollárt?!

Persze azért ne tegyünk fel mindent egy lapra, érdemes megismerkednünk a szintén bikás hangulatban lévő Meme Kombat és SpongeBob mém érmékkel. Egy biztos, az eddig látottak alapján minden esélyük megvan arra, hogy a következő hetekben egy fergeteges bikaralit rendezzenek.

Akkor a Dogecoin ára eléri az 1 dollárt, vagy sem?

2023 összességében véve nem a legjobb éve a Dogecoin-nak, hiszen az árfolyama 1,12%-ot csökkent.

Viszont más mém érmék, például a Pepe és a Floki szinte hasítottak, előbbi 1900%-kal, utóbbi 300%-kal megemelkedve uralta a címlapokat.

A piaci hangulat viszont kezd átfordulni, és szakértők szerint végre a Doge tokenen a sor. 

A több mint 500 ezer X követővel dicsekvő kereskedő, CryptoGodJohn azt mondja, hogy a Doge már karácsony előtt elérheti a 0,13 dolláros álom árfolyamhatárt, ami egy kiadós bikarallyt jelentene számára.

DaanCrypto szerint – aki majdnem 350 ezer követővel bír az X-en – a $DOGE a közeljövőben az 0,15 dolláros határt is megközelítheti, és időszakos deviáns volatilitása ellenére még mindig az egyik legjobb tokennek számít manapság.

Ha azt a tényt nézzük, hogy a Dogecoin az űrtechnológiától is kap egy jókora lökést – a pittsburghi Astrobotic űrkutatási vállalat decemberben fizikai Dogecoin-t küld a Holdra az ULA Vulcan rakétáján keresztül – ezek az árcélok elég reálisak.

Sőt, ez még nem minden, hiszen a Dogecoin ihletésű Doge-1 műholdat is útjára bocsátják 2024 január 12-én. Ki tudja, lehet, hogy Elon Musk újra képviseli majd a Dogecoint. Erre erős esély van, hiszen ez a projekt kifejezetten az ő ötlete, és űrkutatási cége, a SpaceX kivitelezi.

Musk újabb feltűnése a Dogecoin körül igazi meglepetés, hiszen április óta nem támogatta az érmét. Akkoriban viszont, emlékezzünk vissza, a Twitter ikonikus „Kék madár” logóját a Doge szimbólumára cserélte le.

Ez a lépése egy 258 milliárd dolláros perrel jár, hiszen bennfentes kereskedelemmel vádolták meg.

A bikák minden vágya az, hogy Musk álljon a Dogecoin élén, de hogy ez teljesül-e, a jövő titka.

JaconTM1 kriptoszakértő biztos abban, hogy a Doge 2024-ben meghaladja a 0,74 dolláros csúcsát, és eléri a vágyva vágyott 1 dolláros szintet.

Forrás: Twitter

A 350 ezer követős Crypto Tony szintén bullishnak látja a $DOGE-t, de alternatívaként már egy új mém érmét, a Meme Kombatot is támogatja.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Az új play-to-earn token, a Meme Kombat már közel 2 millió dollárnál jár az előértékesítésén

A Meme Kombat megüli az összes kriptotrendet, akad benne Web3 játék, lehet stakelni a tokeneket, és ott van még a gambleFi is. Az $MK előértékesítése a cikk írásakor meghaladta az 1,9 millió dollárt, ami nagy szónak számít.

A Meme Kombat jókor indult, hiszen mostanában egyébként is nagy a kereslet a nagy hasznosságú mém tokenek iránt, lásd a Floki, és a Wall Street Memes példáját.

A Meme Kombat play-to-earn platformja egy virtuális csatatérként lesz kiépítve 11 mém karakterrel a falai között. Ha például Shiba, Doge, Pepe, Floki, Sponge neve ismerős, akkor érdemes benevezni a mesterséges intelligencia-alapú csatákra. Ezek a dinamikus vizualizáció, és a véletlenszerűség miatt kifejezetten szórakoztatónak ígérkeznek.

A játékosok tippelhetnek arra, hogy ki lesz a bajnok, és választhatnak például a játékos vs. játékos, a játékos vs. játék és a közvetlen fogadás közül.

A $MK-tulajdonosok már az előértékesítés első pillanatától stakelhetik a tokenjeiket, és jutalmakat gyűjthetnek. A jelenlegi APY 524%-os.

A Meme Kombat megbízhatóságát szeretné kifejezni azzal, hogy érdeklődőinek és felhasználóinak bemutatja a projekt csapatának legfontosabb tagjait, köztük az alapító Matt Whitemant is.

A népszerű kereskedő, Jacob Bury jóslata alapján az várható, hogy az MK natív token tőzsdére való bevezetése után 10x-es bikarallyt fog bemutatni.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

Az új Sponge token már több mint 400%-ot emelkedett a bevezetés óta

A Sponge mém token le se tudná tagadni, hogy a közkedvelt SpongyaBob Kockanadrág rajzfilm ihlette. 

Okkal van fenn a kereskedők listáján, hiszen bevezetése óta már több, mint 406%-ot ugrott felfelé, igaz jelenleg több, mint 83%-kal az eddigi legmagasabb árfolyamértéke alatt kereskedik.

Viszont az is elmondható, hogy az érme a múlt hónap során majdnem 280%-ot erősödött, és ezzel sorban lehagyta az olyan trendinek mondható mém tokeneket, mint a Pepe, a Dogecoin és a Shiba Inu.

A $SPONGE tokent az ikonikussá vált Spongyabob tiszteletére indították el. Mivel a sorozat globális népszerűségnek örvend, ebből jócskán profitál a token is, és megmutatja a bikás erejét. Ezt pedig csak tovább erősíti a saját érmelekötési programja.

A befektetők jelenleg 228%-os APY mellett stakelhetik a tokenjeiket, ami felülmúlja az iparági standardot.

Ráadásul ez egy remek alkalom a passzív jövedelemszerzésre, és teljesen független a token árfolyamától vagy a mém érmék piacának volatilitásától.

A $SPONGE erős indítását a staking mechanizmusának is köszönheti. A tokent folyamatosan vezetik be új kriptotőzsdékre, és jelenleg olyan Tier-1 CEX-ek listázzák, mint a Gate.io, a MEXC, a Poloniex és a CoinW.

Tekintsd meg a SpongeBob token oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!