A DOGE és a SHIB pánikszerű eladása? Itt van, miért rohannak a kereskedők az MTAUR-hoz!

-


Vendégbejegyzés


A jelenlegi piac jelentős visszaeséssel néz szembe, a főbb kriptovaluták, mint a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) és Shiba Inu (SHIB) árai meredeken zuhannak.

A legfontosabb tényezők közé tartozik az amerikai Spot Bitcoin (BTC) ETF-ből való kiáramlás, a közelgő opciós lejáratok és a várható Spot Ethereum (ETH) ETF bevezetésének késése, ami az elmúlt 24 órában több mint 120 millió dollárnyi likvidációhoz vezetett.

A kereskedők e kiárusítás közepette egy meglepő választás felé igyekeznek: Minotaurus (MTAUR).

Egy viszonylag új szereplő a kriptotérben, amely a casual gaming innovatív megközelítésével és egyedülálló növekedési potenciáljával hívta fel magára a figyelmet.

Beszéljük a küszködő mémcoinokról és a Minotaurus (MTAUR) terjeszkedési lehetőségeiről.

Dogecoin (DOGE): A mémcoin szuperciklust új magasságokba lovagolva?

A Dogecoin (DOGE) tulajdonosai számára nem ilyen fényes a helyzet. Az érme június eleje óta figyelemre méltó zuhanáson ment keresztül, értékének több mint 21%-át veszítette el.

A visszaesés ellenére a Dogecoin (DOGE) a fellendülés jeleit mutatta, és az elmúlt héten 6%-os emelkedést produkált.

Ez a fellendülés részben annak köszönhető, hogy a szélesebb kriptopiac megpróbálja visszanyerni stabilitását.

Elemzők kiemelték a Dogecoin (DOGE) potenciális rallyját, azt sugallva, hogy a memecoin szuperciklus által hajtva elérheti az 1 és 2 dollár közötti szintet.

A Dogecoin (DOGE) árfolyammozgása viszonylag stagnált, a 2021 májusában elért 0,7376 dolláros történelmi csúcs óta jelentős oldalazással.

A legutóbbi ármozgások során a Dogecoin (DOGE) a 0,1157 dolláros mélypontot követően megpróbálta áttörni a 0,1247 dolláros szintet.

Az árdinamikát nagyban befolyásolja a piaci hangulat és a spekulatív kereskedés, néhány szakértő a Bitcoin feleződések után megfigyelt történelmi minták miatt potenciális emelkedő tendenciákat jósol.

A Dogecoin (DOGE) jövője több tényezőtől függ, többek között a széles körű elfogadottságától és az olyan nagynevű szervezetek potenciális támogatásától, mint a Tesla.

Az olyan elemzők, mint a Kaleo, azt jósolják, hogy a Dogecoin (DOGE) jelentős nyereséget könyvelhet el, akár a 2 dollárt is elérheti, ha a piaci körülmények kedveznek a memecoin rallynak.

A Dogecoin (DOGE) nagy mennyiségű forgalomban lévő kínálata azonban továbbra is kihívást jelent, ami befolyásolja az árstabilitást.

Shiba Inu (SHIB): A visszaeséstől a fellendülésig

A másik mémcoin, amiről beszélni szerettünk volna, a Shiba Inu (SHIB). Kihívást jelentő piaci környezettel nézett szembe, a közelmúltbeli visszaesések tükrözik a kriptopiac szélesebb körű visszaesését.

Annak ellenére, hogy a hónapot pozitívan kezdte, a SHIB fellendülési erőfeszítéseit meghiúsította a szélesebb piac lecsúszása, ami az árfolyamának megtorpanását okozta.

Az elmúlt hónapban a Shiba Inu (SHIB) küzdött az értékének megtartásáért, ami jelentősen befolyásolta a teljesítményét és a befektetői bizalmat.

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama az elmúlt 24 órában 5,5%-os csökkenést szenvedett el, ami a szélesebb piac volatilitását tükrözi.

E visszaesések ellenére a Shiba Inu (SHIB) jelentős növekedést tapasztalt az égési arányában, az inaktív tárcákba küldött tokenek számának figyelemre méltó, 8 596,57%-os növekedésével.

Ez az égetési tevékenység célja, hogy szűkösséget teremtsen, és potenciálisan növelje a token értékét, ha a kereslet stabil marad vagy növekszik.

A Shiba Inu (SHIB) jövőbeli kilátásai továbbra is vegyesek. Egyrészt a token égetési aránya és a felhasználói élmény javítására irányuló folyamatban lévő kezdeményezések a fellendülés lehetőségét sugallják.

Az elemzők előrejelzései szerint a Shiba Inu (SHIB) 250%-kal megugorhat, és elérheti a 0,00005 dollárt, ha a piaci feltételek javulnak és a stratégiai fejlesztések folytatódnak.

A Shiba Inu (SHIB) magas volatilitása és a szélesebb piac bizonytalan dinamikája azonban jelentős kihívást jelent. Az, hogy képes lesz-e talpra állni, nagymértékben függ a stratégiai partnerségektől, a technológiai előrelépésektől és az általános piaci hangulattól.

A Minotaurus (MTAUR) potenciális magas kockázat/magas haszon stratégiája

Minotaurus

Bár ezt az újonc casual gaming projektet sok szakértő biztonságosabb opciónak tartja a mémcoinnal összehasonlítva, még mindig van lehetőség a magas kockázat/magas potenciális haszon választására.

Az érmét -78,95%-os árfolyamon árulják, ami most tökéletes alkalom arra, hogy a kerítésre lendüljünk.

Vegyél részt korán, hogy elsőként férhess hozzá az összes izgalmas játékfunkcióhoz, és az irányításon keresztül segítsd a projekt jövőjének alakítását.

Jellemzők Kiemelése / A legfontosabb előnyök rövid áttekintése

  • Okos piaci pozícionálás;
  • Magával ragadó, labirintusban navigáló játék a középpontban;
  • Token hasznosság mind a birtokosok, mind a játékon belül;
  • Alacsony belépési ár: 0,0000421 dollár érménként;
  • Változatos előnyök a tulajdonosok számára;
  • Lehetőség a magasabb kockázatú stratégia megvalósítására a lehető legtöbb token megszerzésével.

A ChatGPT betekintés

Ha az összes nyilvánosan elérhető információt betöltenénk a ChatGPT-be (statisztikák, minták és szakértői előrejelzések), és megkérnénk, hogy készítsen előrejelzést a Minotaurusra vonatkozóan, az eredmények biztatóak lennének.

A nagyobb kockázatú piaci játékosok számára az AI nagyobb tokenmennyiségek beszerzését javasolja a nagyobb potenciális nyereményekért.

Minotaurus

Óvatos becsléssel 0,1%-os piaci penetrációt feltételezve a 14,78 milliárd dolláros casual gaming piacon belül, a Minotaurus évente körülbelül 14,78 millió dolláros forgalmat hozhat.

A korai tagok egy meglepő árcsökkentés előnyeit élvezhetik: a tokenenkénti 0,0000421 dolláros előértékesítési ár és a meghatározott 0,00020 dolláros tőzsdei ár.

A Minotaurus jövője

Indulj el egy ígéretekkel, innovációval és páratlan elérési esélyekkel teli úton.

A nagyszerű tokenomikával, a kedvező ChatGPT előrejelzésekkel és egy egyedülálló hozzáférési ponttal a Minotaurus lehet a TE jegyed a potenciális, nagy kockázatú, magas hozamú sikerhez.

>>> Csatlakozz a Minotaurushoz, hogy 78,95%-os kedvezményt kapj <<<<

Következtetés

A piac jelenlegi visszaesése jelentősen befolyásolta a főbb kriptovalutákat.

E volatilitás közepette a kereskedőknek kreatívnak kell lenniük, ezért alulértékelt tippeket keresnek. Az egyik ilyen választás a Minotaurus (MTAUR).

Jelentős előnyöket kínál a korai felhasználóknak, például a natív tokenjét közel 79%-os kedvezménnyel szerezheti meg az előértékesítési szakaszban.

A blokkláncjáték-ökoszisztémával rendelkező projekt számos ösztönzőt biztosít a birtokosok számára.

Az is nagy vonzerőt jelent, hogy egy rendkívül jövedelmező piaci résben fog érvényesülni. DYOR, hogy lássuk, vajon tényleg olyan jó-e, mint amilyennek látszik.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!