A Diginex vezérigazgatója szerint a defi „olyan mintha, kartondobozban repülnénk a holdra”

-

Mindenképpen a defi a jövő, de ez lehet, hogy még távol van.

A decentralizált pénzügyi, vagyis defi szektor az elmúlt hónapok során számos innovációt, spekulációt és áremelkedést okozott.

Ennek ellenére Richard Byworth, a Diginex vezérigazgatója úgy véli, hogy a szektor még mindig gyerekcipőben jár.
„Úgy hiszem, hogy idővel valóban a defi lehet a jövő, de még mindig nagyon korai.” mondta Byworth egy interjúban Anthony Pomplianónak, a Morgan Creek Digital társalapítójának.

„Olyan mintha, kartondobozban repülnék a holdra. Tudod, hogy baj lesz és valami tönkremehet és ennek már látszódnak is a jelei.”

Az ilyen drámai próbálkozások és bukások általában nem tüntetik fel jó színben az iparágat és a defi szektort.

„Visszatekintek 2017-re és erre a defi dologra jelenleg nincs szükségünk. A MicroStrategy és Paul Tudor Jones is belépett az iparágba, egyre komolyabb piaci szereplők kezdenek figyelni a szektorra és csak remélem, hogy a defiből nem lesz egy újabb ICO-őrület, amitől azt mondják az emberek, hogy mindenki őrült a kriptopiacon és ezért évekig távol maradnak tőle.”


2017-ben az egész kriptopiac lufivá dagadt a különböző tokeneladások, vagyis ICO-k miatt, melyekre később lecsaptak a szabályozások. Az elmúlt hetek során a defi is hasonló módon viselkedett, több véletlenszerű projekt értéke is megszaladt.
Byworth nem az első, aki a 2017-es ICO-őrülethez hasonlítja a defit. Ryan Selkis, a Messari alapítója nemrég hasonlóan vélekedett.
Ahogy Byworth is elmondta, több jelentős figura is beállt a bitcoin mögé, amely azt jelentheti, hogy fordulóponthoz érkezhetett a kriptoipar.

Olvastad már? Egy korai bitcoinfelhasználó hiányos blackjacktudása miatt szállt be az iparba

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum technikai elemzés 03.31.

Prémium Ethereum Az Ethereum ismét 1.800 dollár alatt kereskedett, mivel az áraknak nem sikerült kitörniük a közelmúltban kialakult kulcsfontosságú ellenállási pontról. A csütörtöki 1.827 dolláros csúcsot követően az...

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!