Mindenképpen a defi a jövő, de ez lehet, hogy még távol van.

A decentralizált pénzügyi, vagyis defi szektor az elmúlt hónapok során számos innovációt, spekulációt és áremelkedést okozott.

Ennek ellenére Richard Byworth, a Diginex vezérigazgatója úgy véli, hogy a szektor még mindig gyerekcipőben jár.

„Úgy hiszem, hogy idővel valóban a defi lehet a jövő, de még mindig nagyon korai.” mondta Byworth egy interjúban Anthony Pomplianónak, a Morgan Creek Digital társalapítójának.

„Olyan mintha, kartondobozban repülnék a holdra. Tudod, hogy baj lesz és valami tönkremehet és ennek már látszódnak is a jelei.”

Az ilyen drámai próbálkozások és bukások általában nem tüntetik fel jó színben az iparágat és a defi szektort.

„Visszatekintek 2017-re és erre a defi dologra jelenleg nincs szükségünk. A MicroStrategy és Paul Tudor Jones is belépett az iparágba, egyre komolyabb piaci szereplők kezdenek figyelni a szektorra és csak remélem, hogy a defiből nem lesz egy újabb ICO-őrület, amitől azt mondják az emberek, hogy mindenki őrült a kriptopiacon és ezért évekig távol maradnak tőle.”

Még több közösségi élményre vágysz? Gyere és mondd el véleményed egy cenzúrázatlan, barátságos környezetben!

2017-ben az egész kriptopiac lufivá dagadt a különböző tokeneladások, vagyis ICO-k miatt, melyekre később lecsaptak a szabályozások. Az elmúlt hetek során a defi is hasonló módon viselkedett, több véletlenszerű projekt értéke is megszaladt.

Byworth nem az első, aki a 2017-es ICO-őrülethez hasonlítja a defit. Ryan Selkis, a Messari alapítója nemrég hasonlóan vélekedett.

Ahogy Byworth is elmondta, több jelentős figura is beállt a bitcoin mögé, amely azt jelentheti, hogy fordulóponthoz érkezhetett a kriptoipar.

Olvastad már? Egy korai bitcoinfelhasználó hiányos blackjacktudása miatt szállt be az iparba

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂