Egy korai bitcoinfelhasználó hiányos blackjacktudása miatt szállt be az iparba

-

Az árfolyam emelkedésével még jobban fájnak a bitcoinveszteségek.
Joel Birch, a Stacked automatizált kriptobefektetési platform társalapítója elmondta, hogy a kezdetekben azért szállt be a bitcoinba, hogy szerencsejátékokat játsszon az interneten.

„Az első bitcoinomat azért vettem meg, mert online blackjacket játszottam. A bitcoin árfolyama akkor 250 dollár volt, mai árfolyammal számolva több százezer dollárt buktam blackjackkel.”

2015 és 2017 között 200-ról 20.000 dollárig emelkedett a bitcoin árfolyama, így Birch korai veszteségeinek értéke idővel hatalmasra duzzadt.
Birch, aki Twitteren „Bitcoin Birch” néven fut, elmondta, hogy a bitcoin árfolyamával sokkal többet keresett, mint online kártyajátékkal.

„Egyik oka, hogy érdekelni kezdtek a kriptopénzek az volt, hogy rájöttem, mennyi pénzt kerestem azzal, hogy nem játszottam el a Coinbase-en vásárolt bitcoint, csupán csak tartogattam.

Birch elmondása szerint egy nap látta, hogy blackjackre használt fiókjának dollárértéke 30%-ot emelkedett csupán amiatt, hogy megszaladt a bitcoin árfolyama. „Ez volt az első alkalom, hogy leesett ez az egész.”
Sok korai befektető ismerkedett meg hasonló módon az iparággal. Chris Maurice, a Yellow Card kriptotőzsde vezérigazgatója például az eBayen árult bitcoint.

Olvastad már? A Dash decentralizált, felhőalapú kriptopénzzé fejlődik

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!