Egy korai bitcoinfelhasználó hiányos blackjacktudása miatt szállt be az iparba

-

Az árfolyam emelkedésével még jobban fájnak a bitcoinveszteségek.
Joel Birch, a Stacked automatizált kriptobefektetési platform társalapítója elmondta, hogy a kezdetekben azért szállt be a bitcoinba, hogy szerencsejátékokat játsszon az interneten.

„Az első bitcoinomat azért vettem meg, mert online blackjacket játszottam. A bitcoin árfolyama akkor 250 dollár volt, mai árfolyammal számolva több százezer dollárt buktam blackjackkel.”

2015 és 2017 között 200-ról 20.000 dollárig emelkedett a bitcoin árfolyama, így Birch korai veszteségeinek értéke idővel hatalmasra duzzadt.
Birch, aki Twitteren „Bitcoin Birch” néven fut, elmondta, hogy a bitcoin árfolyamával sokkal többet keresett, mint online kártyajátékkal.

„Egyik oka, hogy érdekelni kezdtek a kriptopénzek az volt, hogy rájöttem, mennyi pénzt kerestem azzal, hogy nem játszottam el a Coinbase-en vásárolt bitcoint, csupán csak tartogattam.

Birch elmondása szerint egy nap látta, hogy blackjackre használt fiókjának dollárértéke 30%-ot emelkedett csupán amiatt, hogy megszaladt a bitcoin árfolyama. „Ez volt az első alkalom, hogy leesett ez az egész.”
Sok korai befektető ismerkedett meg hasonló módon az iparággal. Chris Maurice, a Yellow Card kriptotőzsde vezérigazgatója például az eBayen árult bitcoint.

Olvastad már? A Dash decentralizált, felhőalapú kriptopénzzé fejlődik

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!