Jay Hao nem fogta vissza magát, mikor a Binance legújabb listázási szokásairól beszélt, felelőtlennek tartja CZ-t a defi tokenekkel kapcsolatos dolgai miatt.

A Binance nemrégiben elkezdte felkarolni a defi projekteket, de legalábbis viszonylag hamar listázni a tokenjeiket, ezt vetette CZ szemére Jay Hao.

Emellett azt állítja, hogy a Binance Smart Chain projekt centralizált, és egy néhány fős csapat irányítja.

A BakerySwap például, az egyik első dex, amely a BSC platformjára épül, alig 12 órával az indulása után bedőlt, dühös tömeget hagyva maga mögött.

A tweet-sorozat még szeptember 15-én született meg, ebben Changpeng Zhao mellett a Binance másik alapítója, Yi He is szemrehányást kapott, elsősorban a SUSHI token elhamarkodott listázása miatt.

Hao szerint „CZ viselkedése felelőtlen, és ez káros lesz a kriptoközösségre, a DeFi fejlődését pedig vissza fogja vetni”.

„Sok veszteség abból adódott, hogy vannak, akik vakon megbíznak a Binance tőzsdében. A csapat azt állítja, hogy a BSC összes projektje meg kell, hogy feleljen az auditálás során, a BAKE token mégis még mindig lefelé esik. Nem véletlen, hogy CZ törölte is az azt támogató tweetjét, ahogy a SUSHI esetében is történt.”

Itt kell viszont azt is megemlíteni, hogy az OKEx is szeptember elsején listázta a SUSHI tokent.

Az UniSwap és a többi decentralizált váltó sikerei nehéz helyzetet teremtettek a centralizált tőzsdék számára. Így most sokszor két rossz választás lehetséges nekik.

Még több közösségi élményre vágysz? Gyere és mondd el véleményed egy cenzúrázatlan, barátságos környezetben!

Vagy nem listáznak defi tokeneket, de ekkor sok felhasználó elviszi tőlük a pénzét, és máshol kereskedik, vagy pedig felugranak a vonatra, de így megnő a kockázat, hogy olyan token kerül a tőzsdére, amely később csúnya bukásnak, vagy egyenesen csalásnak minősül, komoly károkat okozva a kriptoiparnak.

A Binance egyelőre nem kommentálta ezeket a híreket.

Olvastad már? Mélyponton a bitcoin megítélése, áremelkedés várható?

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂