A DeFi tokenek ismét erőre kaptak, 19%-os növekedést hoztak össze egy nap alatt

-

A szektorban mért átlagos áremelkedés elérte a 19%-ot. A hét eddig nem telt túl fényesen a defi számára, sok projekt élt át akár 50%-os esést is, most mindenesetre úgy tűnik, végre ismét hegymenet következik.
Az ether is szép, 11%-os növekedést produkált az elmúlt 24 órában.

A Messari adatai alapján látszik, hogy az általuk követett 37 defi tokenből 32 emelkedett, 3 és 39,6% közötti mértékben.

Forrás: Messari

A nap nyertese a Swerve 39,6%-kal, ezután a YFI 37,6%, a Loopring 29,9%, az Aave 29,4% és a Sushi 27,8% emelkedéssel.
A YFI ráadásul annak ellenére emelkedett nagyot, hogy a múlt héten indított, várva-várt ETH Vault funkciójuk elég szerényen kezdett.
Mindenesetre a stablecoin vault által generált napi hozamot sikeresen feltornázták 0,1% fölé, így ez segítséget nyújthatott az emelkedésben.
A defi tokenek összességében túlteljesítették a teljes Ethereum-ökoszisztémát, holott a listázott 178 ERC-20 tokenből 136 zöldben tartózkodik, átlagosan 8,3%-os erősödéssel.
Forrás: Messari

A listát az Ampleforth vezeti 84,5%-kal, ezután jön a már említett YFI és a Loopring.
A top100 kriptóból a legjobb napi 10 fele defi token, és itt kell megemlíteni a Solana tokenjét is, amely egy szintén meggyőző, 47%-os napi emelkedést tudhat maga mögött.

Olvastad már? 360 ezer dollár ellopása egy hamis bitcoineladás során

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!