237 millió dollár összértékű digitális ingatlanok eladók

-

A platform már 5.000 dollártól kezdve lehetővé teszi a kereskedelmi ingatlanokba történő befektetést, valamint a 12 hónapos zárolási időszak alatt a likviditástokenek által biztosított hitelek formájában lesz elérhető.

Annak ellenére, hogy a tokenizált ingatlanpiac egyre népszerűbbé vált a blokkláncok számára kiemelkedő alkalmazásként, több szempontból mégsem sikerült betartania ígéreteit.

A Reinno nevezetű fintechstartup azonban most indított egy befektetési platformot az Egyesült Államok tokenizált kereskedelmi ingatlanjai számára, és 237 millió dollár összértékű ingatlanokkal kezdi működését.
Az akkreditált befektetők immár számos üzletben vehetnek részt világszerte, beleértve egyedi eszközöket és diverzifikált ingatlanportfóliókat is.
Az összes ingatlan jövedelemtermelő, valamint többek között orvosi létesítmények, lakótömbök és ipari épületek is elérhetők.
Az új platform lehetővé teszi a befektetők számára, hogy minimum 5.000 dolláros befektetéssel beléphessenek a kereskedelmi ingatlanpiac világába – számláik létrehozásáért, fenntartásáért, valamint tokenek vásárlásáért nem kell díjat fizetniük.

Jelenleg minden potenciális befektetőnek olyan akkreditált vagy képesített személynek kell lennie, aki betartja az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottságának (SEC) szabályait.
Ez azonban a jövőben változhat, ugyanis, ahogyan Viktor Viktorov, a Reinno vezérigazgatója magyarázta, minden a tokenizációs ügyfelek választásán múlik:

„A legtöbb ügyfél inkább olyan ajánlatot szeretne kezdeményezni, melyek során nem lehetséges a részvények eladása akkreditálatlan befektetők számára, azonban egyéb előnyöket nyújtanak, például nem korlátozzák az árakat.”

Az SEC szabályainak egyéb kategóriái azonban lehetővé teszik az akkreditálatlan befektetők befektetését is, a platformon belül pedig azok is elhelyezhetők.
Az előírások alapján az ajánlat lezárását követően legfeljebb 12 hónapig nem lehetséges az ingatlanbefektetési tokenekkel történő kereskedelem a másodlagos piacokon.

Ez tehát azt jelenti, hogy a befektetők vagyona erre az időszakra tulajdonképpen teljesen zárolt és lekötött.
A Reinno azonban egy olyan modellt fejlesztett ki, amely lehetővé teszi a tokenek által biztosított kölcsönök azonnali jóváhagyását. Az LTV-arány az ingatlantól függ, de általában 60 és 85% között mozog.
Ennek célja a likviditás magasabb szintjének biztosítása az ingatlanokba történő befektetés más módjaihoz képest.
A Reinno minden bizonnyal reménykedik abban, hogy az új platform valamelyest hozzájárulhat a tokenizált ingatlanok népszerűségének további terjesztéséhez.

Olvastad már? A Glassnode jelentése szerint a SUSHI valós értéke mindösszessen 31 cent

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!