Úgy tűnik, hogy a BNB nem felelt meg a Binance ugandai oldalának előírásainak.

A világ legnagyobb tőzsdéje törölte saját tokenje és az ugandai shilling (UGX) párját.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A szeptember 9-ei bejelentés szerint a Binance Uganda törölte saját koinja, a Binance Coin (BNB) listázását, és megszüntetik a kereskedést.

A BNB/UGX páros hivatalosan szeptember 17-én kerül törlésre, de a BNB-utalásokat már szeptember 10-től megszüntetik. A tőzsdén maradt BNB-t november 6-ig lehet kiutalni az oldalról.

A Binance nem mondott el sokat a törlés okáról, csupán annyit, hogy a BNB/UGX páros nem felelt meg a tőzsde „kereskedelmi elvárásaink.”

Még több közösségi élményre vágysz? Gyere és mondd el véleményed egy cenzúrázatlan, barátságos környezetben!

A Binance közleménye alapján ez azt jelentheti, hogy a páros nem rendelkezett megfelelő forgalommal és likviditással:

„A Binance.co.ug-nál időnként ellenőrizzük a listázott eszközök forgalmát és likviditását, hogy megfelelnek-e elvárásainknak. Sajnos, ha nem sikerül megfelelni ezeknek az elvárásoknak, akkor a kérdéses coin vagy token törlésre kerül.”

Olvastad már? Megrendezésre került az első kínai DeFi Maraton

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂