40 millió dolláros részvénykibocsátást indítana a londoni „Bitcoin bank”

-

A brit Telegraph újság szerint egy londoni bitcointárcacég részvénykibocsátásba kezdene pár hónapon belül, tőzsdére menne egy bitcoinalkalmazás

Hetekkel azután, hogy Európában elfogadtak egy bitcoinalapú tőzsdén kereskedett alapot (ETF), egy újabb bitcoinközpontú cég vinné tőzsdére tevékenységét.

A londoni székhelyű Mode Banking arról tárgyal törvényhozókkal, hogy 40 millió fontnyi részvénykibocsátásba kezdjenek az Egyesült Királyság tőzsdepiacán.
Befektetőktől 7,5 millió fontnyi (9,87 millió dollárnyi) befektetésre számítanak a listázás előtt, emellett már összeszedtek 4 millió fontnyi (5,26 millió dollárnyi) tőkét egy zárt körű befektetési kör során.


A platform világszerte elérhető az Egyesült Államok kivételével. Kevesebb mint egy perc alatt lehet Mode fiókot nyitni, és az ügyfél-azonosítás is kevesebb mint két perc alatt elvégezhető egy mesterséges intelligencia által támogatott technológia segítségével.
Miután hitelesítettek egy felhasználót, az másodpercek alatt vásárolhat bitcoint banki utalásokon keresztül.
A Mode elmondta, miszerint hatalmas a kereslet a digitális valuták iránt, és kutatásaik alapján a legtöbb felhasználó „elégedetlen” az egyéb platformokkal és szolgáltatásaikkal.
A cikk egy független felmérést idézett, amelyben a bitcointulajdonosok 42%-a, azt mondta, hogy még többet szeretne venni, és a megkérdezettek 51%-a mondta, hogy hamarosan ismét bitcoint fog vásárolnak. Csupán az emberek 7%-a felelte azt, hogy nem fognak bitcoint vásárolni.

A BitGo lehet a vagyonkezelő

A Mode-nál tárolt pénzekről a BitGo letétkezelő gondoskodik, amely azzal büszkélkedhet, hogy akár 100 millió dollárig is biztosítják a befektetők pénzét a Lloyds of London biztosítón keresztül.
A BitGo biztonságot, letétkezelést és likviditási megoldásokat kínál intézményi ügyfelek számára. A BitGo teszi ki a világ bitcointranzakcióinak 20%-át, és a cég ügyfelei több mint 50 országban találhatók meg, köztük szerepelnek a világ legnagyobb kriptotőzsdéi is.
A BitGón keresztül a Mode-felhasználók biztonságos, egyedi bitcoinszámlákat kapnak, teljes hozzáféréssel. A pénzeket hideg, meleg és forró tárcákban tárolhatják.

A Mode Banking mögött Jonathan Rowland áll, aki 2000-ben indította el a Jellyworks online befektetési céget a híres internetbumm során.
A Jerryworks a londoni tőzsdén is listázásra került, és az első nap során több mint 300 millió dollárra növekedett összértéke, de ez idővel 67 millió dollárra csökkent.
A céget később a Shore Capital befektetési bank vásárolta fel 60 millió dollárért.

Olvastad már? Hirtelen 15.000 francia étteremben fizethetünk bitcoin segítségével

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!