A „decentralizált Reddit” segítségével a blokkláncra került a Twitter

-

A Discussions.app és a Telos együtt dolgozik olyan eszközök kifejlesztésén, amelyek feljegyzik a twitteres és egyéb közösségi médiaoldalak fiókjait és ismerőseit egy blokkláncra, és lehetővé teszik az átjárást a platformok között.

A Reddit által inspirált Discussions.app szeptember 3-án jelentette be, hogy továbbterjeszkedik a Telos hálózatára.

A közös munkájukból származó első projekt egy decentralizált azonosítási rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eltárolják twitteres és egyéb közösségimédia-fiókjukat és ismerőseiket a blokkláncon egy esetleges tiltás esetén.
A közösségi média korában több évnyi munka lehet abban, hogy valaki közösséget és követőket épít különböző platformokon. Mimdez azonban egy pillanat alatt eltűnhet, ha valakit letiltanak.
A Discussions.app ezt próbálja megoldani azzal, hogy lehetővé teszi a felhasználói fiókok és kapcsolataik tárolását és átmentését.

Douglas Horn, a Telos egyik fő fejlesztője így magyarázta a problémát:

„Úgy tűnik, szinte már naponta előfordul, hogy letiltanak egy egyedi hangot a platformjáról és ezzel elveszítheti a több évig épített közösségét. A Discussions.app lehetővé teszi mindenki számára, hogy lementse közösségi oldalát és így védekezzen a Facebook, YouTube, vagy Twitter tiltásával szemben.”

A YouTube az elmúlt hónapok során több, kriptopénzekkel kapcsolatos csatornát is letiltott. Májusban még a Cointelegraph élő, bitcoinfeleződést közvetítő csatornáját is letiltották.
A digitális identitáskezelés mellett a Telos lehetővé teszi a Discussions.app, számára, hogy Ethereum-alapú virtuális számítógépeket futtasson, valamint Ethereum-kompatibilis okosszerződéseket alkalmazzon tranzakciós díjak nélkül.

Olvastad már? Vitalik Buterin elmondta miért nem végezne egy 51%-os támadás az ETH 2.0-val

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

200 EMA állítja meg az Ethereum Classic további emelkedését

Prémium Ethereum A cikk írásakor az ETC 21.804 dollár és 2.17%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában. Kiválóan alakul az Ethereum Classic árfolyam növekedése ebben a jelenlegi kripto „rallyban”,...

FOMC: mi várható a bejelentés után?

Ha a FOMC ülés a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatemelésről dönt, a kriptoárak még mindig két irányt választhatnak a bejelentésre adott reakcióként. Az amerikai részvényfuturesökkel kedden...

Újabb kriptós szabályozást sürgetnek a politikusok

Elizabeth Warren szenátor arra sürgeti az USA Kongresszusát, hogy mielőbb hozzon új törvényeket a kriptoipar szabályozásához, hogy megakadályozzák a pénzmosást. Warren régóta híres a kriptoközösségben arról,...

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!