A csúcsokat döntögető Bitcoint a szárnyaló Bitcoin Minetrix kíséri

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac tele van izgalommal, hiszen a hős Bitcoin (BTC) csütörtökön új történelmi csúcsot állított fel a maga 73,750.07 dollárjával.

Kétségkívül dicső pillanatok ezek a domináns érmének, és a befektetők újabb árfolyamcsúcsban reménykednek.

A Bitcoin villámgyors felemelkedéséhez köze van a megnövekedett intézményi elfogadásnak, a spot Bitcoin ETF-ek amerikai megjelenésének, és a BTC felezési esemény felé táplált reményeknek is.

bitcoin

Forrás: CoinMarketCap

A kriptotérkép tehát szinte remeg az izgalomtól a Bitcoin körül zajló események miatt, de mellette érdemes foglalkozni egy új érmével, mely egy modern kriptobányászati platform, a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) “gyermeke”.

A BTCMTX jelenleg az előértékesítését tartja, és eddig a felhasználók már több, mint 12,2 millió dollárt finanszíroztak a részére. 

Vizsgáljuk meg együtt, hogy miért lehet ez a friss kriptovaluta gyöngyszem 2024-ben akár nyereségesebb is, mint a Bitcoin!

A forradalmi Bitcoin Minetrix diktálja a kriptobányászat új feltételeit

A küszöbön van a következő bikafutam, és a piac hemzseg a különböző altcoinoktól, de nehéz kiszúrni közülük a legjobb, legnagyobb hasznosságot nyújtó érméket.

A Bitcoin Minetrix-et szerencsére könnyű észrevenni, hiszen forradalmi funkcióinak hála szinte már kiviláglik a többi tokentársa közül.

A kripto szakértők szerint 2024-ben óriási bikafutamot láthatunk.

Ezt megdobja majd az áprilisra datálható Bitcoin felezési esemény is, mely során csökkenni fog a bányászok jutalma, és ez valószínű az egekbe küldi majd a Bitcoin értékét.

bitcoin

Igen ám, de alapjáraton a Bitcoin bányászata jókora befektetést és technikai tudást igényel, és emiatt sokan inkább távol maradnak az érmétől.

Ebbe a különös helyzetbe csöppent bele Bitcoin Minetrix szuper megoldásával, mellyel gyakorlatilag demokratizálja a Bitcoin-bányászat folyamatát.

Az általa kínált rendszernek hála bárki csatlakozhat a bányászathoz mindenféle magas technikai szakértelem vagy hatalmas befektetett tőke nélkül is. Ez még nem minden, hiszen a projekt jelentős jutalmakat is kínál a résztvevők számára.

A Bitcoin Minetrix innovatív stake-to-mine modellje BTC jutalmakat nyújt a befektetők részére, amennyiben stakelik a natív tokent, a BTCMTX-et. Soha nem volt ennyire könnyű BTC-hez jutni, hiszen elfelejthetjük a drága bányászberendezések beszerzését és a bonyolult beállításokat.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Felhőbányászat turbóra kapcsolva

A stake-to-mine mechanizmus során az érmetulajdonosok tulajdonképpen a Bitcoin Minetrix felhőalapú bányászati hálózatából „bérelnek” bányászati teljesítményt.

Ha pedig a felhasználók lekötik a BTCMTX tokenjeiket, akkor részesednek a hálózat blokkjutalmaiból.

Ez a demokratizált hozzáférés egy felhasználóbarát platformmal egyesül, amely igen vonzó az érdeklődők számára.

Ez az új megközelítés szakít a hagyományos bányászat tyúkszemeivel, például a  magas belépési korlátokkal, az átláthatóság hiányával és az átverések lehetőségével.

Szóval ha bárki szeretne komolyabb befektetés nélkül BTC jutalmakat kapni, akkor csak ki kell használnia a tokenizáció és az okos szerződések adta mankót, és részesülhet az élményben.

A projekt staking protokollja igazán magas éves APY-t kínál, ami cikkünk írásakor mintegy 57%-os.

Ráadásul mivel ez egy decentralizált platform, a felhasználóknak van ellenőrzési joguk az eszközeik felett, bármikor leköthetik az érméiket, és akkor vonják vissza, amikor csak szeretnék.

Lapzártánkig már több mint 733 millió BTCMTX token van stakelve, ami kiválóan bizonyítja a projekt népszerűségét.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésére

A Bitcoin Minetrix kiválóan ragyogó tokenomikát talált ki  

Ha szeretnél választ kapni arra a kérdésre, hogy egy adott projekt mekkora sikerre hivatott, csak nézz rá a hasznossági ígéreteire, és a tokenek elosztási rendszerére.

A Bitcoin Minetrix mindkét szempontból kiválóan teljesít, és minden vágya a növekedés.

A projekt fókuszában egy ERC-20 érme, a BTCMTX áll, mely képes megújítani a Bitcoin-bányászat területét.

A 4 milliárd tokenből álló készlet igazságos elosztásával a Bitcoin Minetrix egy fenntartható és fejlődőképes ökoszisztémát biztosít.

A BTCMTX tokenek nagy hányadát, 42,5%-át Bitcoin-bányászatra fordítják. További 35%-ot marketingtevékenységekre szánnak, mely szintén szavatolja a hosszú távú növekedést.

bitcoin

A közösség részére 15%-ot tesznek félre, mellyel az aktív részvételt jutalmazzák. Ennek célja az elkötelezettség további növelése. Végül, de nem utolsósorban az érmék 12,5%-a a staking jutalmakat fedezi.

A Bitcoin Minetrix előértékesítési eseménye most kiváló lehetőséget biztosít a tokenek potom áron való becserkészésére.

A projekt kitartóan halad a kb. 32 millió dolláros hard cap célja felé, és már 12,2 millió dollár felett jár. A Bitcoin Minetrix-ben rejlő növekedési potenciál igencsak nagy.  

Már csak azért is előnyös minél előbb betárazni a BTCMTX tokenekből, mert a tőzsdén való debütáláskor hatalmas hozamot lehet vele elérni. Az pedig csak hab azon a bizonyos tortán, hogy részt vehetünk a Bitcoin-bányászat jövőjében.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!