A Sponge mém érme közel 70%-ot ugrott egy hét leforgása alatt

-


Vendégbejegyzés


A közösség erőteljes támogatásának köszönhetően a Sponge (SPONGE) egy hét alatt majdnem 70%-ot növekedett, és 123 millió dolláros piaci kapitalizációjával a mém sztárok soraiba lépett. 

Persze a Sponge előtt még hosszú út áll, hiszen az öt legjobb mém érme már több, mint 1 milliárd dolláros értékelésű, de azért kétségkívül óriási növekedési potenciál van benne.

A szakértők szerint ez az egyik legjobb kriptovaluta, amibe érdemes most befektetni, de vajon igazuk van?


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Úgy gondoltuk, érdemes utánajárnunk, hogy miben rejlik a Sponge népszerűsége.

Miről híres a Sponge és miért lódult meg ennyire?

A Sponge a híres-neves Spongyabob Kockanadrág klasszikusból merített ihletet, de történelmét tekintve inkább a Pepe mém érméhez fűződik, hiszen mellette jelent meg a 2023 májusi mély medvepiac idején. 

A legkorábbi befektetők nagyon örülhettek, amikor a rugalmas token értéke felívelt a 100 millió dolláros piaci kapitalizáció magasságába, és ezzel nem épp ideális piaci körülmények közepette a remény énekét dalolta el a befektetőknek.

Ez a mesébe illő emelkedés alig néhány nap alatt ment végbe. Ekkor a szivacsos érmét több mint tíz népszerű tőzsdén jegyezték, és 13 000 tulajdonost valamint 30 000 közösségi média követőt tudhatott maga mellett. 

Sponge

Ugyan a Sponge azóta bizony lelassult, a csapata gondolt egy merészet, és megálmodta a token második kiadását, a Sponge V2-t.

Ez a verzió persze több értelemben is megújult, például egy menő P2E játékkal és friss lekötési mechanizmussal rendelkezik. 

Sponge

A Sponge V2 játék ötletgazdája Mario Kart, és a felhasználók több módon zsebelhetnek be jutalmakat.

A játék elérhető egy ingyenes verzióban is, de ahhoz, hogy SPONGE  jutalmakban részesülhessünk, SPONGEV2 érmékkel kell előfizetési krediteket vásárolnunk.

Ingyenes és fizetős változat is elérhető. A fizetős verzióhoz a felhasználóknak krediteket kell vásárolni SPONGEV2-vel. Ez a megoldás segít enyhíteni a megszokott mém érme-ingadozást.

Egyébként a Sponge V2 áttért  Polygonra, mert megtetszett neki a hálózat alacsony díjszabása és gyorsasága.

Plusz, hogy közben megtartotta az EVM (Ethereum Virtual Machine) fejlesztői környezettel való kompatibilitást. 

Tudomásunk szerint a Polygon vezető blokklánc most először adott otthont egy hypolt mém érmének.

A Sponge prémium token ráadásul képes előnyt kovácsolni a hálózat gigantikus méretű felhasználói bázisából is.

Nézd meg a Sponge oldalát

Az elemzők 100-szoros növekedést jósolnak a Sponge érmének

Jelenleg a Sponge a mai napon 5%-ot csökkent, de a héten majdnem 70%-ot, és ebben a hónapban 193%-ot emelkedett.

A piaci kapitalizációja 123 millió dollár, a 24 órás kereskedési volumene pedig 76,032.34 dollár.

Sponge

Forrás: CoinMarketCap

Vajon a Sponge van-e elég erős, megmaradt-e a kitöréshez illő lendülete? Most úgy látjuk, hogy lehet benne kellő szufla, hiszen a mém érmék piaca mindig szolgál meglepetéssel, és a befektetők nagy örömére ezek a tokenek rendre felülmúlják a saját eredményeiket.

Elég, ha csak a Dogwifhat bámulatos robbanására gondolunk, mely pár nap leforgása alatt emelkedett többmilliós piaci kapitalizációról többmilliárdosra. Bizony, a FOMO-nak elképesztő dinamikája van.

Mindent összevetve úgy néz ki, hogy a Sponge mostani szép napjai egy bikás pályát jelezhetnek előre.   

A Sponge V2-t több elemző is a kegyeibe fogadta: ClayBro például 100x-os lehetőségnek nevezte a projektet. 

Jacob Bury is kiáll ezen vélemény mellett:

 A Cointelegraph, a BeInCrypto és a CryptoPotato is teljes mellszélességgel támogatják a projektet, tehát a kriptoiparág igenis árgus szemekkel figyeli a Sponge körüli fordulatokat, és bízik a jó szereplésében.

Látogasd meg a Sponge oldalát

A Sponge V2 tulajdonosok most 176%-os APY-val növelhetik a befektetésüket

A hosszú távú siker érdekében a Sponge kiemelkedő lekötési mechanizmussal dicsekedhet,  amely cikkünk írásakor 176%-os APY-t biztosít.

Az is beszédes, hogy a csapat a tokenkínálat 43,09%-át lekötési jutalmakra fordítja, viszont érdemes sietni, hiszen az APY a staking pool bővülésével folyamatosan csökken.

Sponge

A Sponge V2 jutalmazza a hosszú távú birtoklást, a mechanizmus pedig támogatja az ár stabilizálódását, és tartós növekedést tesz lehetővé.

A projekt hivatalos honlapja szerint a SPONGEV2 tokenomikájának további része így alakul: az érmekínálat 7,5%-át marketingre, 4,47%-át P2E játékfejlesztésre, 8%-át P2E jutalmakra, 10%-át CEX likviditásra, 26,93%-át pedig a Sponge áthidalására fordítják.

A Sponge V2 tokenomikája erős alapot biztosít a lendületes sikerhez, hiszen egyszerre támogatja a közösséget, és fejleszti az ökoszisztémát.

Ne hagyd ki a Sponge-ot a mostani erős, 123 millió dolláros piaci kapitalizáció mellett. Ahhoz, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről, javasoljuk, hogy kövesd a projekt X-fiókját, vagy csatlakozz a Telegram oldalához.

Látogass el a Sponge honlapjára, vedd meg ezt a legújabb sikergyanús tokent, és kösd le a busás hozamért.

Nézd meg a Sponge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Újabb jogi eljárással néz szembe a Ripple Labs a CEO „félrevezető kijelentései” miatt

Az Egyesült Államok szövetségi bíróságának bírája zöld utat adott a Ripple Labs ellen indított polgári értékpapír-pernek, elutasítva a vállalat gyorsított eljárásra vonatkozó ajánlatát. A perben...

Nem csak nekünk van melegünk: a DOGE, a SHIB és a PEPE gurul lefelé a kripto domboldalon

Vendégbejegyzés A DOGE, a SHIB és a PEPE érmék bizony verejtékben fürödnek, annyira erősen kínlódnak, hogy megállítsák a zuhanást. Amíg összeszedik magukat, jó, ha körbenézünk olyan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!