A Ripple partnere Európába terjeszkedik

-

Az Inpay, egy vezető európai fintech vállalat, jelentősen fellendítette a Tranglo európai terjeszkedését az Instant SEPA bevezetésével, amely lehetővé teszi az azonnali kifizetéseket az egész kontinensen.

Az Inpay, egy gyorsan növekvő európai fintech vállalat, megerősítette a Tranglo, egy globális fizetési szolgáltató (PSP) európai terjeszkedését.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezt az Instant SEPA bevezetésével érte el, amely lehetővé tette az azonnali kifizetési szolgáltatások lehetővé tételét az egész kontinensen.

A partnerség, amely 12 kulcsfontosságú SEPA-országgal kezdődött, a Tranglo hatókörét további 24 európai nemzetre fogja kiterjeszteni.

Az együttműködés jelentős előrelépést jelent az Inpay szélesebb körű terjeszkedési stratégiájában, különösen az ázsiai piacon.

Megfelelő partner a skálázhatóság támogatásához

A Tranglo skálázási erőfeszítéseihez elengedhetetlen az Inpay szabályozási megfelelősége, amelyet a dán FSA felügyel, valamint kockázatkezelési szakértelme.

A partnerség lehetővé teszi a Tranglo számára, hogy költséghatékony, több pénznemben történő, határokon átnyúló fizetéseket kínáljon a SEPA-régiókban. Ezzel a hagyományos módszerekhez képest jelentősen csökkenne a tranzakciós idő és a költségek.

Az Inpay hatékony feldolgozásának és széles hálózatának köszönhetően az ügyfelek átlátható díjakat és megbízható átutalási időket élvezhetnek.

Jacky Lee, a Tranglo Group vezérigazgatója hangsúlyozta a közös célok és a szilárd kockázatkezelés fontosságát az Inpay partnerként való kiválasztásakor, és dicsérte a komplex fizetési forgalom és a szabályozási követelmények hatékony kezelésére való képességüket.

A stratégiai szövetség a Ripple-el

A Tranglo 2022 óta kulcsfontosságú szereplője a Ripple on-demand liquidity (ODL) szolgáltatásának, amely 25 fizetési korridoron keresztül azonnali, költséghatékony, határokon átnyúló fizetéseket tesz lehetővé előzetes finanszírozás nélkül.

Ezt az ODL-szolgáltatás sikeres kísérleti projektje követte, amely a kezdeti szakaszban 48 millió USD értékű tranzakciót dolgozott fel.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Ripple 2021-ben 40%-os részesedést szerzett a Tranglo-ban, amelynek célja a RippleNet és az XRP digitális eszközt használó ODL szolgáltatásának hatókörének és hatékonyságának növelése volt.

A Ripple-el való partnerség lehetővé tette a Tranglo számára, hogy jobb kifizetési szolgáltatásokat kínáljon, és globálisan kiterjessze a lábnyomát, és hatalmas hálózaton keresztül nyújtson átutalási és fizetési megoldásokat.

Olvastad már? A Bitcoin befektetők miért nem adták fel, pedig a BTC átlépte a 72.000 dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Újabb jogi eljárással néz szembe a Ripple Labs a CEO „félrevezető kijelentései” miatt

Az Egyesült Államok szövetségi bíróságának bírája zöld utat adott a Ripple Labs ellen indított polgári értékpapír-pernek, elutasítva a vállalat gyorsított eljárásra vonatkozó ajánlatát. A perben...

Nem csak nekünk van melegünk: a DOGE, a SHIB és a PEPE gurul lefelé a kripto domboldalon

Vendégbejegyzés A DOGE, a SHIB és a PEPE érmék bizony verejtékben fürödnek, annyira erősen kínlódnak, hogy megállítsák a zuhanást. Amíg összeszedik magukat, jó, ha körbenézünk olyan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!