Floki Inu (FLOKI) technikai elemzés 03.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Floki Inu (FLOKI)

A Floki Inu (FLOKI) árfolyama emelkedik, de bizonyos jelek arra utalnak, hogy ez a folyamatos emelkedés nem biztos, hogy tartós lesz.

Helyette a FLOKI lejjebb csúszhat, lehetővé téve a vevők számára, hogy felhalmozzák a mém érmét.

A Floki Inu árfolyama egy órás idősávban medvés divergenciát képez, ami nagyon hasonló ahhoz, ami március elején történt.

Március 1. és 4. között a FLOKI magasabb csúcsokat állított fel, de a momentumindikátorok alacsonyabb mélypontokat produkáltak, ami divergenciát jelzett.

Mivel a mutatószámok a lendület csökkenését mutatják, a mém érme végül 48%-os korrekciót indított el.

Ez a visszalépés elsöpörte a március 2-án 0,000105 dollárnál kialakult utolsó kulcsfontosságú swing-alacsony szintet, ami vételi jelzést jelentett.

Ezután a Floki Inu árfolyama mindössze 13 óra alatt közel 80%-os elmozdulást váltott ki.

Tekintettel a Floki Inu árfolyam és a momentum indikátorok közötti folyamatos medvés eltérésre, a történelem valószínűleg megismétlődik.

A befektetők tehát arra számíthatnak, hogy a mém érme újabb korrekciót indíthat el. Két kulcsfontosságú swing mélypont van – 0,000245 dollár és 0,000216 dollár.

Az első célpont nagyjából 12%-kal, a második pedig 22%-kal van távolabb a jelenlegi 0,000278 dolláros árfolyamtól.

Ha a piac általános kilátásai továbbra is bikásak maradnak, akkor a második swing mélypont átfésülése jó vételi lehetőség lenne.

Míg a Floki Inu árfolyama felfelé ívelőnek tűnik, a befektetőknek számítania kell egy korai rallyra, különösen, ha a kriptopiacok volatilitása megugrik.

A legtöbb altcoin jelenleg csak oldalazva mozog, ami azt jelzi, hogy a piaci feltételek nem érettek meg.

Ha azonban ez megváltozik, és a FLOKI napi gyertyás zárást produkál a március 12-i 0,000307 dolláros swing-csúcs felett, párosulva a Relative Strength Index (RSI) kiugrásával, amely szintén egy magasabb csúcsot állít fel.

Ilyen esetben a FLOKI megkísérelhet egy 14%-os emelkedést, és címkézheti a 0,000350 dollárt.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Újabb jogi eljárással néz szembe a Ripple Labs a CEO „félrevezető kijelentései” miatt

Az Egyesült Államok szövetségi bíróságának bírája zöld utat adott a Ripple Labs ellen indított polgári értékpapír-pernek, elutasítva a vállalat gyorsított eljárásra vonatkozó ajánlatát. A perben...

Nem csak nekünk van melegünk: a DOGE, a SHIB és a PEPE gurul lefelé a kripto domboldalon

Vendégbejegyzés A DOGE, a SHIB és a PEPE érmék bizony verejtékben fürödnek, annyira erősen kínlódnak, hogy megállítsák a zuhanást. Amíg összeszedik magukat, jó, ha körbenézünk olyan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!