Lemaradtál a mém érmé vonatról? Ez lehet a következő kripto robbanás

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin közelmúltbeli emelkedése 72.000 dollár fölé, miután az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyeleti Hatósága bólintott a kripto ETN-ekre.

A kriptopiacon tapasztalható emelkedő tendencia új lehetőségeket kínál a következő nagy dobást kereső befektetők számára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek a fejlődésnek a közepette az elfeledett mém érmék egyre nagyobb teret nyernek, amelyek robbanásszerű lehetőségeket jelentenek a spekulatív befektetések számára a digitális eszközök területén.

A BlastUP előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: A kripto következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja a közelmúltban nagy port kavart a kriptovilágban a feje tetejére állított elővásárlásával, amely néhány hét alatt több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze.

kripto

A projekt hatalmas zajt kelt és egyre több korai befektetőt vonz, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját.

A BlastUP várhatóan dübörgő sikereket érhet el, és a tervek szerint a Web3 eszközeit AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében.

Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a rendszerbe.

A BlastUP jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszát bonyolítja, és a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálja.

Ha ezeket a tokeneket most 0,05 dollárért vásárolod meg, akkor hatalmas, 0,05 dolláros kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP érmék birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptoterület egyszerű és hatékony robbanásának egyedülálló launchpadjává váljon.

A BlastUP széleskörű ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

A Jupiter (JUP) 123 millió dolláros befektetése árnövekedést okozhat

A Jupiter közelmúltbeli 123 millió dolláros befektetése lendületes változást eredményezhet.

A MACD vételi akciót jelez, és a jelenlegi árfolyam 0,81 dolláron van, ami meghaladja a 0,67 dolláros 10 napos mozgóátlagot, így egy rövid távú emelkedés, amely a legközelebbi ellenállási szint áttörését keresi 0,95 dollárnál, a láthatáron lehet.

Meg kell jegyezni azt is, hogy az RSI jelenleg semleges marad.

A másik oldalon a hatalmas beruházás aggodalmakat vethet fel a Jupiter hálózatának skálázhatóságával kapcsolatban a későbbiekben.

A befektetők óvatosak lehetnének. Ha a 0,42 dolláros legközelebbi támaszszintet áttörik, a következő valószínűsíthető szakasz a 0,30 dolláros második szint lehet hosszú távú kilátásként.

A magasabb kockázatoktól függetlenül a Jupiter kihasználhatja a nagy finanszírozás nyújtotta lehetőségeket, hogy folytassa növekedési pályáját.

A Nomura együttműködése a Pyth Networkkel fokozhatja az érdeklődést a PYTH iránt.

A Nomura csatlakozása a Pyth Network-höz érdekes fejleményt hoz az asztalra.

Ez fokozott érdeklődéshez és befektetéshez vezethet a PYTH iránt, ami potenciálisan túlnyomhatja az árfolyamot a legközelebbi, 0,92 dolláros ellenállási szinten, és esetleg megközelítheti a második ellenállást 1,18 dollárnál.

Mostantól kezdve az RSI és a mozgóátlag 10 nap alatt semleges vételt sugall, ami némi bizalmat ad ehhez a pozitív forgatókönyvhöz.

Ugyanakkor minden új vállalkozásnak megvannak a maga kockázatai. A vártnál tovább tarthat az integráció, vagy váratlan problémák merülhetnek fel.

Ez pillanatnyi bizalomvesztéshez vezethet, ami a PYTH árfolyamát a legközelebbi támasz felé, 0,38 dollárhoz nyomja lefelé.

A legalacsonyabban a 0,12 dolláros második támaszszint lehet, ahová tovább zuhanhat. E kockázatok ellenére a PYTH MACD-je továbbra is vételi pozíciót javasol.

A Cardano (ADA) kizárása a Grayscale új alapjából: Elemzése és értékelése

A Cardano kizárása a Grayscale új alapjából kezdetben némi piaci tétovázást okozhat, ami enyhe rövid távú kockázatot jelent.

A jelenlegi 0,78 dolláros árfolyamán a Cardano éppen a legközelebbi ellenállási szint felett, 0,75 dollárnál van, és a második ellenállási szint, a 0,85 dollár felé tendálhat.

A Simple Moving Average indikátorok azonban vételi akciót sugallnak, ami a piac potenciális felfelé irányuló lendületét jelzi.

Érdekesség, hogy az ADA hiánya az új Grayscale alapban később növelheti annak vonzerejét az alap által nem lefedett egyedi lehetőségeket kereső befektetők számára.

A jelenlegi támaszszintek 0,52 és 0,38 dollárnál kisebb veszélyeket tükröznek egy esetleges hosszú távú csökkenés tekintetében.

Figyelembe véve azonban, hogy az ADA az utóbbi időben átlagosan e szintek felett tartotta az árfolyamát, továbbra is valószínűsíthető, hogy a Cardano hosszú távon is megőrzi szilárd pozícióját.

A Polygon (MATIC) a stabilizáció jeleit mutatja a növekedési potenciál közepette

A Polygon legutóbbi teljesítménye a stabilizáció jeleit mutatja, a jelenlegi árfolyam 1,22 dollár körül mozog.

A DEX mérföldkő elérésével a MATIC-ban további elfogadási és növekedési potenciál rejlik.

Ez a fejlődés az 1,13 dolláros legközelebbi ellenállási szinttel és a MACD ” vételi” indikátorral kombinálva optimista forgatókönyvre utal.

A 0,82 és 0,63 dolláros támaszszintek jelentős teret engednek a felfelé irányuló mozgásra.

Az 1,27 dolláros második ellenállási szint azonban óvatosságra int. A semleges RSI és a Stochastic RSI Fast indikátorok hosszan tartó időszakai azt jelenthetik, hogy a piac még nem siet a MATIC-ot sokkal magasabbra tolni.

A hosszú távú potenciál ellenére rövid távon úgy tűnik, hogy a piac óvatos manőverezést vár el ezekben az ársávokban.

Következtetés

Miközben a Jupiter, a Pyth, a Cardano és a Polygon érdekes utakat jelentenek különböző mértékű potenciállal, a feltörekvő BlastUP az, ami figyelmet érdemel.

A Web3-eszközök AI-első innovációval való felruházásának koncepciója és az ökoszisztéma, amelyen belül működik, ígéretes kilátást nyújt.

Zseniális indulásával a mellőzött BlastUp meggyőző ügyet mutat be, és a Blast ökoszisztémában elfoglalt pozíciója csak tovább növeli növekvő vonzerejét, bizonyítva hatalmas potenciálját a kiterjedt kripto-univerzumon belül.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!