A pimasz Peen felnőtt humorral igázhatja le a legjobb mém érméket

-


Vendégbejegyzés


2024 elején a mém érmék világa egyre színesebb, és a lendület is egyre megtapasztalhatóbb.

A Dogecoin és a Shiba Inu jelenleg a top mém érmékhez tartoznak, amolyan befutott óriások: hétfőn a DOGE 25, a SHIB pedig 20 milliárd dolláros piaci kapitalizációval bír. 

A DOGE mém érme hatalmas, és egyúttal hűséges közösséget gyűjtött össze, és olyan nagyvállalatokkal ápol partneri kapcsolatot, mint például a Tesla. A humoros token valódi hasznossága vitathatatlan.

mém érme

Forrás: CoinMarketCap

A SHIB is az élen jár az innovatív ökoszisztéma-fejlesztések területén, a Shibarium pedig fokozza a vonzerejét.

A Dogecoin gyilkos SHIB remek közösséggel rendelkezik, és igen lendületesen növekszik. 

Ám érkezett egy alacsony tőkeértékű altcoin, a Peen, mely kész szembeszállni a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) mém érmék dominanciájával.

Az innovatív megközelítésekkel bíró Peen elkényezteti a korai befektetőket, és még a 100x-os megtérülésre is esélyt ad.

Vajon győzedelmeskedhet ez az új, fejlődőképes piaci szereplő, vagy a DOGE és a SHIB megőrzik legendás státuszukat?

Peen (PEEN) – Felháborítóan mulatságos érme

A PEEN többet nyújt, mint egy egyszerű mém érme, hiszen mixeli a humort az elkötelezettséggel.

A felnőtt témájú PEEN egy egyszerű mém érme, egy kicsit őrült, egy kicsit tiszteletlen, és annál is inkább spekulatív.

A projekt dizájnja hajaz az úgynevezett toalett-művészetre, hiszen rajzai olyanok, mintha egy nyilvános WC csempéiről kerültek volna elő, amiket tinik rajzoltak sietve filctollal.

Aki először látja az ökoszisztéma oldalát, valószínűleg még pislogni is elfelejt, hiszen ilyen stílusú grafikákat még nemigen láthatott egy kriptovaluta projekt honlapján sem.

A meghökkentő érme X-oldala, és Telegram-csatornája is nagy sikernek ígérkezik, és ha csatlakozol hozzájuk, az elsők között olvashatod a csapat által megosztott friss információkat, és közben még remekül is szórakozhatsz a paródiáin, és pikáns mémjein.

A PEEN első kereskedési napján, március 5-én több mint 300 százalékot erősödött, és ezzel igazolta, hogy a mém érmék esetében valójában nincs határa a növekedésnek, és ha kell áttöri a plafont is, hogy terjeszkedhessen.

A PEEN árfolyama az Uniswapon való debütálása óta villámsebesen emelkedett, és jelenleg 0.001418 dolláros árfolyamon kapható (0,000621 dollárról indult).

A likviditása 1 millió dollár, a piaci kapitalizációja pedig 1.1 millió dollárra rúg.

Forrás: dexscreener.com

A képregény-stílusú oldallal bíró Peen tehát egy abszolút egyedi mém érme, mely már jelentős közösséggel rendelkezik, és lendülete tagadhatatlan.  

Ambíciói bámulatosak, hiszen szeretné elérni a 100 millió dolláros piaci tőkét, és ezáltal nagy hozamot biztosítana a befektetőknek. Amennyiben sikerül bevezetni a CEX-ekre, akkor ez az álma könnyen valóra is válhat.

Az érme „PEENMAP-je” egyébként szót ejt az agresszív marketingkampányokról is, amelyekre valószínűleg szüksége is lesz.

Egyébként a PEEN tokenkészlet mind a 800 813 569 darabja piaci forgalomban kering.

A PEEN érme kizárólag a hype-ra támaszkodik, hasznosságot (legalábbis egyelőre) ne is keressünk mögötte.

Ennek ellenére simán érhet el sikereket, gondoljunk csak a SHIB, vagy a DOGE érmékre, melyek humoruk mellett szintén csak a közösségükre támaszkodnak. Az online közösségek ereje vitathatatlan.

A Peen projekt mellett állhat az egyedisége, és az is, hogy jelenleg a kriptopiacon kifejezetten bullish hangulat uralkodik.

A Peen már most egy új trendi mém érme, mely készen áll arra, hogy uralkodjon a kriptopiacon, és már az elemzők is a kegyeikbe fogadták. A token jelenleg egy korrekciós fázist él át, de a kitartó rajongók igyekeznek növelni az értékét.

A projekt a nyers humora miatt valószínűleg még sokáig téma marad a kriptomédiában, és ez segít majd megőrizni az értékét. 

Merülj el a firkákkal díszített, fallikus szimbólumokban gazdag oldal kedőzetlen humorában, és kalandvágyó befektetőként adj egy esélyt a PEEN-nek. Ragadd meg bátran a korai hype-ot!

Nézd meg a Peen érme oldalát most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!