Mi a titka ennek a bikásan táncoló érmének?

-

A blokklánc-biztonságára vigyázó, MI-alapú Scotty The AI (SCOTTY) a kis piaci kapitalizációjú érmék táborát erősíti.

A szerethető skót terriert kabalájául választó Scotty The AI projekt nem csupán egy tipikus kutyás mém érme, mint a Dogecoin vagy a Shiba Inu.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetők a hozzáadott hasznossága miatt figyeltek fel rá, mely magában foglalja a mesterséges intelligencia alapú, blokklánc felderítő rendszerét.

A Scotty The AI szerda délelőttre már 9,1 millió dollárt gyűjtött össze a tőzsdei bevezetés előtti ICO-ja során.

A projekt előértékesítése tulajdonképpen vasárnap véget ért, de mivel rengetegen lemaradtak róla, ezért a csapat megnézte, mit tehet.

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy indítanak egy bónuszkört, melyre felajánlották a tokenkeret 10%-át. 

A befektetők jelenleg kedvezményes áron, 0,01 dollárért szerezhetik be a SCOTTY natív tokent. Jó sietni, mert a tőzsdére kerüléskor valószínűleg a sokszorosára duzzad majd az ár. 

Bemutatjuk a Scotty segédjét, a mesterséges intelligenciát

Ha ránézünk a piaci kapitalizáció alapján legjobb 10 mém érme listájára, azt látjuk, hogy közülük 7 kutyás motívumot választott magának.

Viccesek ugyan, de nem ütik meg a Scotty mércéjét, mely a mesterséges intelligenciát hívta társául. Vajon győzedelmeskedhet a kutyafalkán?

A Scotty The AI egy chatbotot és egy tokencsere platformot is üzemeltet, zászlajára pedig kitűzte a biztonság szót. 

A ScottyChat olyan, mint egy biztonsági orákulum, mely minden, a láncon rögzített tranzakciót, blokkot és hash-t lát maga előtt.

A Scotty Swap feladata pedig az, hogy elemezze a blokklánc adatait, és azonosítsa a fenyegetéseket még azelőtt, hogy kivitelezné a tokencserét. Ettől lesz Scotty birodalma biztonságos, és problémamentes övezet.

Scotty tehát beveti a 6.érzékét, és megelőzi a gyanús tranzakciókat, esélyt sem adva a csalásoknak.

A skót terrierrel fémjelzett projekt a későbbiekben egy play-to-earn (P2E) játékkal is készül, de ennek részletei még nem ismertek. Egy viszont biztos, középpontjában a SCOTTY érme áll majd, és nagy célközönséget céloz meg.

A csapat szeretne egy saját fejlesztésű blokkláncot is elindítani, valamint megjelenni a népszerű CEX, és DEX tőzsdéken, illetve vágya még a CoinGecko/Coinmarketcap listázás.

Nézd meg a Scotty The AI oldalát

A SCOTTY tokenomikája

Az Ethereum-alapokkal rendelkező, ERC-20 szabványú SCOTTY széleskörű elérhetőséget biztosít.

Mivel deflációs mém érmének számít, a kínálata értelemszerűen idővel csökken. Protokollja valódi hasznossággal bír, és ehhez bevet két modern, és feltörekvő technológiát, a mesterséges intelligenciát és a blokklánc-analitikát.

A SCOTTY összkínálata 1.734.567.890 token. Ennek felét szánták az ICO-ra, és további 20% fordítódik a 3 éves periódusban kiosztandó staking jutalmakra.

A becsült APY most 30%-os, és eddig már 437,123,167 SCOTTY-t kötöttek le.

érme

A SCOTTY meghatározott érmekészletével a Bitcoinhoz hasonlóan a digitális arany egy formája, mely plusz hasznossággal dicsekedhet.

A projekt csapata nem részesül a tokenomika áldásaiból, és az is szerencsés mozzanat, hogy minden likviditási kulcsot véglegesen elégetnek.

A Scotty előértékesítése a vártnál sokkal gyorsabban haladt, ezért gratulálunk minden SCOTTY vásárlónak!

Ha nem vagy közöttük, akkor még pár napig csatlakozhatsz ETH, USDT vagy bankkártya használatával.

Kövesd a Scotty közösségi oldalait, iratkozz fel az X-oldalukra, vagy a Telegram-csatornára, és tudj meg minden friss infót!

Nézd meg a Scotty The AI oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!