Ethereum (ETH) technikai elemzés 03.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) árfolyamát a technikai mutatók és a láncon belüli mérőszámok szerint csökkenés fenyegeti.

Az Ethereum márciusban nagy mennyiségben érkezett a tőzsdékre, és az ETH-tulajdonosok több mint 7 milliárd dollárnyi nyereséget realizáltak.

Az altcoin oldalazva kereskedik, az Ethereum ára a cikk írásakor 3862 dolláron áll.

A kriptotőzsdék 2024 márciusában 1,02 milliárd dollár értékű Ether token beáramlást jegyeztek.

A tömeges Ethereum beáramlást a nagy wallet befektetők profitkivonási tevékenysége kíséri. Az alábbi grafikon a beáramlási tüskéket mutatja március folyamán.

A Santiment kriptoinformációs nyomkövető adataiból kiderül, hogy a 100 000 dolláros és annál nagyobb értékű bálnatranzakciókban is voltak kiugrások.

A bálnák valószínűleg következetesen nyereséget realizáltak az Ethereum felfelé ívelő trendjében, ahogy az az alábbi Santiment grafikonon is látható.

A láncon belüli mérőszámok azt jelzik, hogy valószínűleg megnövekedett az ETH-ra nehezedő eladási nyomás, és az Ethereum ára összeomolhat, ha a tulajdonosok továbbra is nyereséget realizálnak az elkövetkező hetekben és hónapokban.

Az Ethereum ára március 13-án, a Dencun frissítés sikeres bevezetését követően elérte a 2024-es csúcsot, 4.093,92 dollárt.

Miközben az Ethereum az új éves csúcs felé emelkedett, az ETH-tulajdonosok folytatták a nyereségfelvételt.

A technikai mutatók azt jelzik, hogy az Ethereum árfolyamában korrekcióra van lehetőség, ha a kereskedők kereslete nem képes az ETH árát magasabbra tolni.

Közel 8%-os korrekció valószínű az Ethereumban, az ETH árfolyama 3600 dollárig, az ETH/USDT heti árfolyamgrafikonon azonosított Fair Value Gap (FVG) középpontjáig süllyedhet.

Amint az Ethereum kisöpri a 3.600 dolláros támaszt, az altcoin visszatérhet a 4.093,92 dolláros tartományi csúcsra.

Az 1 napos grafikonon a Relative Strength Index (RSI) esetében medvés divergencia figyelhető meg, az Awesome Oscillator (AO) esetében pedig piros sávok vannak.

A technikai indikátorok azt jelzik, hogy az Ethereum valószínűleg a csökkenés veszélyének van kitéve, potenciális korrekció előtt áll.

Ha nem sikerül az Ethereum árfolyamának lepattannia a 3600 dolláros szintről, akkor az altcoin a Fair Value Gap alsó határánál, 3522 dollárnál lévő támaszig eshet.

Egy ilyen lépés több mint 10%-os korrekciót jelentene az Ethereum esetében.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!