A CoinShares egyik igazgatója szerint a PayPal hamarosan saját kriptovalutát indíthat

-

A CoinShares stratégiai igazgatója szerint a kriptopénzek támogatása után a PayPal hamarosan kiadhata saját, fizetésekre kihegyezett tokenjét.
Meltem Demirors, a CoinShares digitális vagyonkezelő cég stratégiai vezetőjét nem lepné meg, ha a PayPal hamarosan bejelentené saját tokenjét.

Demirors a CNBC Fast Money október 21-ei adásában azt mondta, hogy a PayPal kriptopéntámogatása megágyazhat annak, hogy saját tokent indítsanak:

„Nem lepne meg, ha az elkövetkező 6-12 hónap során a digitális dollárhoz hasonló saját valutát indítanának, mint a többi fizetési cég.”

Demirors szerint a PayPal azért is lehet érdekelt egy saját token elindításában, mivel otthagyták a Facebook Libra projektet.
2019 júniusában a PayPal még az induló támogatók között volt, de pár hónappal később elhagyták a projektet, mivel nem akarták, hogy a Libra körüli szabályozási ellenállás „ártson az üzletüknek.
Dan Schulman, a PayPal vezérigazgatója elmondta, hogy a PayPal szabályozási alapjai világszerte megbízhatóak.
Emellett elmondta, hogy a PayPal egy olyan terméken dolgozik, „amely nem feltétlenül száll versenybe a Librával.”

Október 21-én a PayPal hivatalosan is bejelentette, miszerint lehetővé tesz több kriptopénzt, név szerint a bitcoin, ethereum, bitcoin cash és litecoin „vásárlását, eladását és tárolását”, közvetlenül a PayPal digitális tárcán keresztül.
Ezzel az új szolgáltatással 2021-től a felhasználok a PayPal 26 millió kereskedője közül bármelyiknél fizethetnek majd kriptopénzekkel.

Olvastad már? Binance-vezérigazgató: egy jó stabilcoin veszély a bitcoinra

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi. Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!