PTJ: a bitcoin olyan mintha „korán vettél volna Apple- vagy Google-részvényt”

-

Paul Tudor Jones, ismert milliárdos és Wall Street-i befektető elmondta, hogy a bitcoint még „jobban kedveli”, mint amikor 2020 májusában befektetett.
Jones a CNBC Squawk Box műsorában felfedte, miszerint „egy számjegyű” befektetése van bitcoinban.

Továbbra is kiáll invesztíciója mellett – szerinte a bitcoin kitűnő fedezet az infláció ellen, amely a központi bankok miatt felrobbanhat az elkövetkezendő évek során. A hatalmas mennyiségű mennyiségi lazítás és vagyonimérleg-kitolások, valamint a Fed általi egyre agresszívabb inflációs politika jelentősen megemelte az inflációs jóslatokat.
Jones szerint a bitcoin az egyik legjobb fedezet az infláció ellen, az olyan eszközökhöz képest, mint az arany, a kincstár által biztosított inflációálló értékpapírok, a réz, vagy egyéb komplex befektetési stratégiák.
„A bitcoin egyik nagy előnye, hogy nagyon nagyon okos és szofisztikált emberek állnak mögötte, akik hisznek benne. Lényegében olyan, mintha Steve Jobs Apple-jébe, vagy a Google megalkotásába fektetnél.”
Paul Tudor Jones egy veterán befektető, aki azóta ismert, hogy megjósolta az 1987-es fekete hétfő néven elhíresült piaci összeomlást.
A bitcoinközösség nagyon szívesen fogadta, amikor a befektető elismerősen beszélt a kriptopénzről. Egyesek azt jósolták, hogy Jones hamarosan a legnagyobb bitcointulajdonos lehet.
Jones elismerése utat törhet a többi intézményi befektető számára, akik sokkal szívesebben fektetnének a bitcoinba, miután ismert nevek is beszálltak.
(Forrás: Cointelegraph.com)

Olvastad már? RENDKÍVÜLI: Bitcoint is vehetünk majd a PayPalon belül

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!