A Chainlink befektetői kezdenek „bizonytalanok” lenni a LINK emelkedésében

-

A Chainlink-befektetők kezdenek egyre „bizonytalanabbak” lenni a kriptoeszköz több hónapos áremelkedése miatt.
A Santiment – egy blokkláncelemző cég, amely a befektetők álláspontját próbálja folyamatosan kideríteni –  augusztus 12-én az alábbi üzenetet tweetelte:

 „A LINK értéke 68,7%-ot emelkedett a múlt hét során. Azt vettük észre, hogy egyre több befektető kezd bizonytalanná válni az elhúzódó árnövekedés miatt. A spekulatív kereslet szinte felrobbant és aggasztó jeleket látunk.”


A cég három kulcsfontosságú szempont alapján vette szemügyre a LINK-et:

  • A tőzsdékre történtő LINK-utalások száma rekordmagas, amely azt sugallja, hogy a tulajdonosok nagy része arra készül, hogy likvidálja pozícióját. Korábban is akkor csúcsosodott ki az árfolyam, mielőtt megkezdődtek az utalások a tőzsdékre.
  • A naponta aktív LINK-beutalások száma is megugrott.
  • Az átlagosan befektetett dollárérték is esni kezdett, ilyet utoljára a 2020-as, februári csúcs előtt láthattuk.


 

Továbbra is itt a Zeus Capital, és még mindig esésre számítanak.

A Zeus Capital egy kriptopénzalap – amely azután vált híressé, hogy kiadtak egy cikket, amelyben 99%-os esést jósoltak a Chainlink számára – az alábbit írta:

„Kutatásainkra alapozva short pozíciót nyitottunk a LINK-re, és önöknek is azt tanácsoljuk, tegyenek így 0,07 dolláros célár mellett, amely közel 100%-os potenciális megtérülést jelent”

A cég továbbra is úgy számol, hogy a Chainlink értéke esni fog, annak ellenére, hogy sokak úgy hitték, a mostani áremelkedéssel likvidálódnak a Zeus pozíciói.

A Zeus Capital az alábbi üzenetet írta augusztus 11-én, miszerint „közel a vég” és hamarosan kipukkanhat a lufi:

 „A LINK összértéke olyan cégeket is meghaladt már, mint a Dropbox, Western Union és a Lufthansa. A felhasználóknak több mint 12 dollárt kell fizetniük egy adatkikérésért. Az ilyen mértékű spekulatív vásárlás kitűnő példája egy lufinak. Közel a vég.”

Olvastad már? A Ripple célja, hogy a kriptovilág Amazonja legyen

Forrás: bitcoinist.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Így haladta meg a Solana NFT piaca az Ethereum piacát

A Solana (SOL) az elmúlt hónapban ismét felülmúlta versenytársait, például az Ethereumot (ETH) az NFT területen. Nos, bár ez első pillantásra optimistának tűnik, lehet, hogy...

A Raboo 100-szoros emelkedésre készül a bikapiaci őrület és az altcoin-rally miatt, az Ethereum és az Avalanche mellett

Vendégbejegyzés A tágabb értelemben vett kriptopiac az elmúlt hetekben az élet jelei mutatkoztak, ami a 2024-es bikapiac újbóli előretörésének suttogását váltotta ki. A bikapiac mögötti spekuláció ugyanis...

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!